Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(babouziuke @ 2007 09 20, 11:06)
Reikia atsidaryti nuotrauką...

dekui aciuks.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 09 20, 11:12)
yra, yra  bigsmile.gif ... jei kas iki vakaro nepaaiškins, vakare tau pasakysiu. neturiu darbe PS.

jei dar kita varianta zhinai - lauksiu mirksiukas.gif

Edvino nuotrauka man per daug zelionkine hihihi.gif

Elina, tavo Andrejos akys flirt.gif wub.gif
Atsakyti
Edvinai, koks jūsų fotoapratas? nelabai gražiai piešia medžių kraštus dangaus fone g.gif jie tokie tarsi sulieti su dangum, nėra aiškios ribos? g.gif ir tas irgi krenta į akis. jei muilinė, tai atleistina mirksiukas.gif svarbu išmokt panaudot savo aparato stipriasias puses ir išmokst suvaldyt silpnasias savybes ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
Dar portretas "Grybautoja"

user posted image
Atsakyti
[quote=bite maja,2007 09 20, 11:15]
nu sorry, bet vis tiek schmoll.gif dabar iš viso viskas žalia.
Prasom kitokiu spalvu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas. Imetu siandienos savo "pusryteli", apie kuri noriu suzinot Jusu pamastymus ir einu komentuoti nauju darbu.

user posted image
http://public.fotki....i/dsc0009h.html
user posted image
http://public.fotki....i/dsc0014f.html

p.s. Imetu ir nuorodas, nes po kazkiek laiko nuotraukos isnyksta;)
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 20, 07:24)
Ka gi, musu fotosesija "Ramune" truko 5-ias minutes biggrin.gif Vaikui ramune pasirode visai

Fotosesija "roze" man labiau patiko:)). CG, apie nuotrauku kokybe tikrai nesnekesiu-jos man atrodo idealiai tvarkingos. Pripratinai mus prie gero, tai dabar jau imam aikstintis tongue.gif . va pirmoje man apacia per lengva, noretusi ja aukstyn kojom apversti(kaip cimba limba:))
Antroji netinka, nes fonas per blyskus nelygus(man kazkaip atrodo, kad tokia foto graziai ziuretusi sodriame fone. gal bandyt JB. Nzn.
Trecios berniuko israiska super, bet mirgumargumas , saules zuikis(niekur nevedantis, kvietku motyvas virsugalvyje atitraukia zvilgsni nuo isdykelisko sypsnio.
Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 20, 09:08)
dėl galvytės sutinku, bet deja toks kadras buvo pagautas ir negeliu nieko taisyti dabar  doh.gif

ar dabar geriau žiūrisi  g.gif iššviesinau truputi veiduką...

Pakirpti virsu ir ciut ciut atlenkti galvyte virsun(su PS to neimanoma padaryt. 4u.gif ). Grazus pupulis
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 09:28)
Sita man laabai patinka. gal tik kazkaip imontuociau ta "paslapti" i virsutini desini taska. T.y. Pakirpciau siek tiek desines ir siek tiek virsaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 20 rugsėjo 2007 - 11:15
Valanda, abu peizazhai thumbup.gif Tas rukelis priduoda sharmo. Gaila, kad tokias mazhas sukelei. Man patinka.

Kaip jums shi? ax.gif Kad kreiva - matau. Bandzhiau tiesinti, bet tada nuotrauka kazhkaip krenta atgal g.gif todel palikau tokia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 20 rugsėjo 2007 - 11:20
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 20, 10:47)
Pirmos 2: bandžiau parodyti tai, kas dažniausiai nepasistebi.

Apie kompozicija-pati pasakei. Pirmoji- objektas man pasirode per didelis tokiam kadrui. antrosios- pabego fokusas ir icentravai. Tiesa saant pasirinktas fotografavimo kampas ir pagrindiniai kadru herojai neidomus. Atleisk, gal cia tik man;).
Grazi mergyte;). bet tamsoka ir akytes neryskios. Ir man jos noretusi ne centre 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 11:11)
as gi rasiau zalia spalva sveika akims lotuliukas.gif , o jei rimtai tai truputi apdorojau.

Labai sintetines spalvos;)
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 09 20, 11:40)

Noreciau, kad matytusi siek tiek daugiau veiduko;)
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 20, 12:19)
Valanda, abu peizazhai  thumbup.gif Tas rukelis priduoda sharmo. Gaila, kad tokias mazhas sukelei. Man patinka.

Kaip jums shi? ax.gif Kad kreiva - matau. Bandzhiau tiesinti, bet tada nuotrauka kazhkaip krenta atgal g.gif todel palikau tokia.

Dekoju;)

Man ji visai nekreiva. Bet kazkaip virsus ir apacia atrodo netilpe. Reiktu zingsio atgal 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 19:20)
dar šiek tiek iš kažkada buvusių atostogų  cool.gif

Man menulis-skyle nuotaika musa:)). Siaip-grazu.

Ozys tikras ozys. Be koju ir su daug dangaus:)).Sadiuga Tu,Bite-maja, tokiam oziui kanopas nukapot. Ir uz ka Tu ji taip:)))?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 20 rugsėjo 2007 - 11:32
QUOTE(Elina @ 2007 09 20, 11:40)

trūksta ryškumo. ir norisi daugiau veido.

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 11:40)
Prasom kitokiu spalvu  4u.gif

nu ir šita nikokia ax.gif blicas, nėra kompozicijos... irisai kaip irisai. tikiuos nepyksti? 4u.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 20, 12:18)
Labas rytas. Imetu siandienos savo "pusryteli", apie kuri noriu suzinot Jusu pamastymus ir einu komentuoti nauju darbu.

tas rūkelis nerealus thumbup.gif pirmoj man nelabai patinka kairė pusė - gal per daug tamsi. o antroj tos valtys kažkaip nesižiūri g.gif bet šiaip labai gražu thumbup.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 20, 12:19)

kokybė kompensuoja nuotraukos trūkumus thumbup.gif gal tas nukristas ženklas šiek tiek kliūna, o jei jį dar daugiau nukirpus? palikt tik END. g.gif bet šiaip patinka.

Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 09 20, 12:32)
Man menulis-skyle nuotaika musa:)). Siaip-grazu.

Ozys tikras ozys. Be koju ir su daug dangaus:)).Sadiuga Tu,Bite-maja, tokiam oziui kanopas nukapot. Ir uz ka Tu ji taip:)))?

kas čia jums su tuo mėnuliu visiems? biggrin.gif reiks tikrai nuklonuot g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
wub.gif valandos "pusrytėliai"

Norėjau bėgt pabėgt nuo jūsų blush2.gif , bet niekaip iš galvos neišmetu fotografavimo ir minčių apie kitą fotiką rolleyes.gif wub.gif , vabalų jau mažai hihihi.gif , tai bandau ką kitką fotkint ax.gif
Vakar vakare... palikau tą blizgantį kelią unsure.gif , ir išvis ką galit patart g.gif bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=valanda,2007 09 20, 12:18]
user posted image
http://public.fotki....i/dsc0009h.html
user posted image
http://public.fotki....i/dsc0014f.html
Valanda, dievuleliau, kaip gražu wub.gif Šaunuolė šaunuolė gražu žiūrėt drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 08:28)

Manau neprieštarausi, kad prikišau nagus smile.gif Ar man atrodo, ar tu jau kažką klonavai? Pabandžiau va taip:

user posted image

Man žiūrisi smagiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 20 rugsėjo 2007 - 12:39
nendria, liuks foto thumbup.gif

valanda, kažkaip aš norėčiau ankstyvesnio meto abiems foto. dabar jau saulė gan aukštai, ir tas ryto ir rūko mistiškumas tarsi prapuolęs... blush2.gif (ar vakaro dar neprasidėjęs)...
Atsakyti