Dejavu, pirma pabandyk tiesint pagal antro plano vartu virbus, gal pagal juos iseis, nes suprantu apie ka kalbi, kai sakai kad visos sienos kreivos
antra gal vos vos irgi kairen tiesinciau, bet antra tai ypatingai grazi
Klausimas: ar karpant su PS yra kokia nors funkcija, kuri neleistu nuklysti nuo nuotraukos ishmatavimu? Ta prasme, kad nenukirpti vieno krashto per daug. Na, tikiuosi supratot, kok klausiu
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 09:28)
Tavo Dubrovniko gatvelė klaustrofobiška, atrodo nepralįstum Man patiko, tik mėnulis vis dėmesį nukreipia, aš gal jį nuklonuočiau
Ožkos nuotrauka labai tvarkinga, tik man norėtus kiek kitokio kadravimo - kad būtų tik portretas, ir kad antra ožka iš ausies nelįstų...
Prisižiūrėjus bitės majos siaurų gatvelių ir savų užmestų pasiieškojau archyvuose.
Pasakykit savo nuomonę, ar taisomos, ar beviltiškos...
Ožkos nuotrauka labai tvarkinga, tik man norėtus kiek kitokio kadravimo - kad būtų tik portretas, ir kad antra ožka iš ausies nelįstų...
Prisižiūrėjus bitės majos siaurų gatvelių ir savų užmestų pasiieškojau archyvuose.
dėl mėnulio nežinau . man jis kažkaip atrodė, kad tokį akcentėlį duoda, bet jei blaško ...
galvojau, kad antros ožkos nepastebėsit
tavo abi nuotraukos man patinka pirmiausiai spalviškai. labai gražu.
bet pirmoji yra šiek tiek kreiva. ir man atrodo, kad reikėtų apkarpyt, kad tas įrėminimas būtų vienodas. ir dar tas stulpas per vidurį šiek tiek erzina. bet jį gal galima nuklonuot.
o antroj nuotraukoj ta šviesa nerealiai atrodo aš gal užtamsinčiau dešinėj pusėj tas plytas, jos dėmesį blaško. arba jas nukirpt galima. kaip tada atrodytų bet šiaip nuotrauka labai čiki
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 09:34)
Tik va komiuteryje nuotraukos atrodo zymiai ryskiau nei idetos i foruma, na tiek to.
jau daug kas minėjo išdegusį dangų, o ir pats peizažas toks... nuobodokas ir labai jau žalia. ir dėk šiek tiek mažesnes nuotraukas
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 09:37)
tai jūs man pasakykit ar labai kreivos ir į katrą pusę. Nes tiesinau, matavau ir su liniuote - bet ten visos sienos skirtingos , nzn pagal ką tiesinti
aš turiu nuotrauką iš Dubrovniko. vakar vargau, vargau su ja ir niekaip. tiesinau pagal stogus - kreiva apačia. tiesinau pagal apačią - kreiva viršuj
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 20, 10:25)
Klausimas: ar karpant su PS yra kokia nors funkcija, kuri neleistu nuklysti nuo nuotraukos ishmatavimu? Ta prasme, kad nenukirpti vieno krashto per daug. Na, tikiuosi supratot, kok klausiu
aš nelabai supratau prašom plačiau.
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 18:20)
Dubrovnikas ziurisi, tik kazkas negerai su kompozicija. Zvilgsnis uzkliuna uz kondicionieriaus, tada suranda menuli, paskui nuslysta zemyn i sviesas gatveles gale. Ten kazka iziureti sunku, todel laksto po visa nuotrauka. Gal reiketu kiek virsu prikirpt?
Ozka linksma. Jei nebutu antros uzkos, butu puikiausias koziolo portretas
QUOTE(ajas @ 2007 09 19, 18:57)
senieji mokiniai nebeprisimena, naujieji visai nepazista, teks is naujo prisistatineti .
Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???
Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???
Prisimena
Netinka centrine kompozicija. Labai statiska nuotrauka. Zingsni i bet kuri sona ir butu puiku.
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 08:28)
Pirmoji ziurisi. Smagios spalvos ir seseliu zaismas. Zibintas ir arka nuotraukos akcentas. As tiesinciau perspektyva siek tiek, kad arkos sonai butu lygiagretus ir klonuociau ta stulpeli apacioj, nes jis, kartu su zibintu dalina nuotrauka i 2 dalis.
Antra taip pat smagi. Kad taip paryskint ta sviesos pluosta ir nuklonuot siuksles virs arkos, butu viena is geriausiu mano matytu architekturos nuotrauku
Sveiki .
Aš jus vis skaitau, tik niekaip neparašau ir nuotraukų nededu nors fotkinu gan dažnai, nes man atrodo, kad nei viena mano foto neturi idėjos arba kompoziciškai yra netvarkinga.
Mačiau, kad slaptaždis pasikeitė, tai ir nedrįstu prašyti, nes visa dar esu naujokė.
Nusprendžiau kelias fotos įdėti jūsų teismui ir paklausti ar nors viena iš jų yra verta dėmesio .
Pirmos 2: bandžiau parodyti tai, kas dažniausiai nepasistebi.
O čia viena portretinė, kuri mano akiai įdomiausiai žiūrisi:
Pirmos 2 foto truputį apkirptos.
Aš jus vis skaitau, tik niekaip neparašau ir nuotraukų nededu nors fotkinu gan dažnai, nes man atrodo, kad nei viena mano foto neturi idėjos arba kompoziciškai yra netvarkinga.
Mačiau, kad slaptaždis pasikeitė, tai ir nedrįstu prašyti, nes visa dar esu naujokė.
Nusprendžiau kelias fotos įdėti jūsų teismui ir paklausti ar nors viena iš jų yra verta dėmesio .
Pirmos 2: bandžiau parodyti tai, kas dažniausiai nepasistebi.
O čia viena portretinė, kuri mano akiai įdomiausiai žiūrisi:
Pirmos 2 foto truputį apkirptos.
Bandau aishkinti. Kai crop'ini nuotrauka, kad neleistu isheiti ish uzh klasikinio formato remu. Ta prasme, gal yra kur nors tokia funkcija, kad neleistu nukirpti nuotraukos per daug pvz. kvadratines. Gal nors kiek aishkiau
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 20, 09:57)
Bandau aishkinti. Kai crop'ini nuotrauka, kad neleistu isheiti ish uzh klasikinio formato remu. Ta prasme, gal yra kur nors tokia funkcija, kad neleistu nukirpti nuotraukos per daug pvz. kvadratines. Gal nors kiek aishkiau
*Nendria*, aš kažką panašaus radau PS, bet nežinau ar tau tiks.
Reikia atsidaryti nuotrauką ir viršuk spausti Wiev - Rulers. Taip atsidarys liniuotė viršuj ir kairėj. Pagal liniuotes ir žiūrėk, kad nenukirptum foto per daug. Iš karto matysi kokio formato ji gausis.
"Jūs galite apkarpyti vaizdžiai, nurodydami matmenis parinkčių juostoje (Options), parinkdami vieną iš standartinių dydžių, arba galite sukurti tam tikrą apkarpymo dydį ir jį išsaugoti standartinių dydžių sąraše."
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 20, 09:52)
[bEdvina kažkaip nelabai žiūrisi... vien žalia spalva
as gi rasiau zalia spalva sveika akims , o jei rimtai tai truputi apdorojau. O is tiesu dangus buvo vienspalvis, truputi pilksvas, bet visai be debesu
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 20, 10:57)
yra, yra ... jei kas iki vakaro nepaaiškins, vakare tau pasakysiu. neturiu darbe PS.
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 11:11)
as gi rasiau zalia spalva sveika akims , o jei rimtai tai truputi apdorojau. O is tiesu dangus buvo vienspalvis, truputi pilksvas, bet visai be debesu
nu sorry, bet vis tiek dabar iš viso viskas žalia.
Papildyta:
QUOTE(babouziuke @ 2007 09 20, 10:47)
Sveiki .
man pirmoji labai patinka. trūksta gal šiek tiek ryškumo ir šviesos. bet šiaip labai
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 11:11)
o man ta žaluma- patinka. Gal, kad depresiją gydausi . To žalumo tiek daug, per daug, bet man malonu į jį žiūrėti