Sveiki,
Kita, pirmoji tavo nuotrauka lb griuna i kaire ir noretusi ryshkumo. Antroji - zhymiai geriau
Ajas, sveika sugrizhus, taves niekas nepamirsho o architekrtura - liuks lb vezha spalvos.
Sansara, o man visai faina tavo panoramke Lauksim dar
Sillwio, dekui
C-girl, naujosios foto lb grazhios... kaip visada man labai patiko pirmoji. O ant veidelio jokiu demiu tikrai nera zhiurejau akylai
Puriena, sveikinu su nauju pirkiniu
Papildyta:
VilmaM, grazhus portretukas. Tik pabandyk ishtraukti veiduka ish sheshelio. Ir galvytes shiek tiek truksta.
dėl galvytės sutinku, bet deja toks kadras buvo pagautas ir negeliu nieko taisyti dabar
ar dabar geriau žiūrisi iššviesinau truputi veiduką...
ar dabar geriau žiūrisi iššviesinau truputi veiduką...
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 20, 08:23)
su laiku, jauciu, praprasiu ir ta vieninteli modeli, nes jau kartais irgi ragus pastato Ka reiks daryt.... ka reiks daryt
Bitele, man labai patiko tavo nuotraukos Ipatingai ozka, prajuokino- smalsuole Si kart tiek daug prirasyta buvo ir nuotrauku, kad tiesiog ir pamirsau pamineti... O prisikabinti prie ko as jose neradau
Bitele, man labai patiko tavo nuotraukos Ipatingai ozka, prajuokino- smalsuole Si kart tiek daug prirasyta buvo ir nuotrauku, kad tiesiog ir pamirsau pamineti... O prisikabinti prie ko as jose neradau
ką daryt, ką daryt? ketvirto vaiko tau reiks. va, ką tau reiks daryt
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 20, 08:40)
Bitemaja labai patiko! užmiršau parašyt... abidvi superinės
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 20, 08:52)
bite maja neturiu jokiųū priekaištų tavo foto... o prie ožiuko vakar kelis kartus grįžau pasižiūrėti, labai man patciko ta foto
čia vadinasi prisiprašiau ačiū už komentarus
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 20, 08:52)
čia viena foto jūsų teismui...
veiduką reikia iš šešėlio ištraukti. šiek tiek ryškumo trūksta. ir gal kairę pusę pakirpt
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 19:20)
dar šiek tiek iš kažkada buvusių atostogų
Dubrovnikas
smalsi ožka iš Durmitoro
Dubrovnikas
smalsi ožka iš Durmitoro
Tavo Dubrovniko gatvelė klaustrofobiška, atrodo nepralįstum Man patiko, tik mėnulis vis dėmesį nukreipia, aš gal jį nuklonuočiau
Ožkos nuotrauka labai tvarkinga, tik man norėtus kiek kitokio kadravimo - kad būtų tik portretas, ir kad antra ožka iš ausies nelįstų...
QUOTE(Sansara @ 2007 09 19, 20:21)
mano pirmasis panoramos bandymas. man trūksta žiauriai apačios.
Kaip pirmam blynui visai neblogas, tik vaizdas neypatingas, o sujungta gražiai - sudūrimų neįžiūriu.
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 20, 07:24)
Ka gi, musu fotosesija "Ramune" truko 5-ias minutes Vaikui ramune pasirode visai neidomus ziedas, kur kas labiau uoste ir dziaugesi su roze Tuoj ramunele buvo isikista tarp kojyciu ir negailestingai nudraskyti ziedlapiai
Pora kadru "sugavau"... Pirmose dviejose foto uzdetas "reduse noise" filtras su PS
Pora kadru "sugavau"... Pirmose dviejose foto uzdetas "reduse noise" filtras su PS
Tavo portretukai puikūs, bet man jie mielesni spalvoti. Bet šiuo atveju su ramune gal gerai būtų ir j/b, nes labai jau geltona viskas
Man neatrodo tavo nuotraukos peršarpintos. Bet va mano man, visad neryškios....
Prisižiūrėjus bitės majos siaurų gatvelių ir savų užmestų pasiieškojau archyvuose.
Pasakykit savo nuomonę, ar taisomos, ar beviltiškos...
Dejavu, o jos nekreivos? bet vaizdas labai fainas
Dejavu, pirmoji pakritus, o antroji tokia paslaptinga man lb patinka
QUOTE(3in1 @ 2007 09 19, 16:30)
sveika sveika!
na gali paskaityti senąsias temas, nes ten daug apkalbėta buvo
gali dėti foto ir klausti ką geriau būtų galima išgauti
dar jei nori, galim patarti kur ir ką paskaityti, kad greičiau pramoktum
mokykis ir klausk drąsiai
Nendria, jėga reportažas
o šokėjėlis pataisytas tikrai geriau;)
Puriena, labai patiko mergaitė lange
Bite maja, Na gatvelė liuks. pasijauti lyg kabėtum ore įstrigęs
Kita, būtinai patiesint reiktų ir ryšumo mažokai
o naktinė man per tamsi ir labai mėlyna
Ajas, liuks statinys ir spalvos bei rakursas gražiai parinkti. tik gal dar vos vos patiesint reiktu?
Sansara, ir aš jau užsimaniau pabandyti panoraminius vaizdelius:ax: gražiai gaunasi
VilmaM, kai pašviesinai geriau
Na r kaip su jumis suspeti, kai beveik per dvi dienas tema prirasot O ir dienos kol kas niurokos, tad nelabai iseina i gama isvaziuoti ir geru kadru pagaudyti. Tad idesiu jau praejusios vasaros vaizdeli, sako zali vaizdai sveika akims. Tik va komiuteryje nuotraukos atrodo zymiai ryskiau nei idetos i foruma, na tiek to.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 20, 09:32)
Dejavu, o jos nekreivos? bet vaizdas labai fainas
tai jūs man pasakykit ar labai kreivos ir į katrą pusę. Nes tiesinau, matavau ir su liniuote - bet ten visos sienos skirtingos , nzn pagal ką tiesinti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 09:37)
tai jūs man pasakykit ar labai kreivos ir į katrą pusę. Nes tiesinau, matavau ir su liniuote - bet ten visos sienos skirtingos , nzn pagal ką tiesinti
man atrodo, kad pirmoji į priekį pasvirus...
antrai nieko netrūksta. labai labai graži ji man
Edvinai, pirmoji ir dažniausia klaida, kuri nekliūna visiems, kol nepradeda dėt foto čia - išdegęs dangus (t.y. bespalvis, baltas, be informacijos). toks dangus nepuošia foto. tiesiog baltas plėmas ir tiek.... nesuprasi koks oras: giedra, apsiniaukę ir t.t. nes dangaus tiesiog nėra - tuščia balta vieta. kitą kartą reikia arba reguliuoti ekpokorekciją (jei tavo fotoapratas tai leidžia. tiesa, koks jis pas jus?), arba bandyti priversti fotoaparatą parinkti ekspoziciją ne pagal tamsiausias vietas vaizdelyje
dejavu man antroji be galo graži... ta šviesa taip gražiai sklinda...
Edvina kažkaip nelabai žiūrisi... vien žalia spalva
Edvina kažkaip nelabai žiūrisi... vien žalia spalva