Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

Sveiki,

Kita, pirmoji tavo nuotrauka lb griuna i kaire ir noretusi ryshkumo. Antroji - zhymiai geriau wink.gif

Ajas, sveika sugrizhus, taves niekas nepamirsho wink.gif o architekrtura - liuks thumbup.gif lb vezha spalvos.

Sansara, o man visai faina tavo panoramke wink.gif Lauksim dar bigsmile.gif

Sillwio, dekui clap.gif

C-girl, naujosios foto lb grazhios... kaip visada wub.gif man labai patiko pirmoji. O ant veidelio jokiu demiu tikrai nera schmoll.gif zhiurejau akylai lens.gif

Puriena, sveikinu su nauju pirkiniu thumbup.gif
Papildyta:
VilmaM, grazhus portretukas. heart.gif Tik pabandyk ishtraukti veiduka ish sheshelio. g.gif Ir galvytes shiek tiek truksta.
Atsakyti
dėl galvytės sutinku, bet deja toks kadras buvo pagautas ir negeliu nieko taisyti dabar doh.gif

ar dabar geriau žiūrisi g.gif iššviesinau truputi veiduką...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 20, 08:23)
su laiku, jauciu, praprasiu ir ta vieninteli modeli, nes jau kartais irgi ragus pastato doh.gif  Ka reiks daryt.... ka reiks daryt lotuliukas.gif 
Bitele, man labai patiko tavo nuotraukos wub.gif  Ipatingai ozka, prajuokino- smalsuole lotuliukas.gif  Si kart tiek daug prirasyta buvo ir nuotrauku, kad tiesiog ir pamirsau pamineti... blush2.gif O prisikabinti prie ko as jose neradau 4u.gif

ką daryt, ką daryt? ketvirto vaiko tau reiks. va, ką tau reiks daryt lotuliukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 20, 08:40)
Bitemaja thumbup.gif labai patiko! užmiršau parašyt... abidvi superinės thumbup.gif

QUOTE(VilmaM @ 2007 09 20, 08:52)
bite maja neturiu jokiųū priekaištų tavo foto... o prie ožiuko vakar kelis kartus grįžau pasižiūrėti, labai man patciko ta foto  bigsmile.gif

čia vadinasi prisiprašiau lotuliukas.gif ačiū už komentarus 4u.gif

QUOTE(VilmaM @ 2007 09 20, 08:52)
čia viena foto jūsų teismui...

veiduką reikia iš šešėlio ištraukti. šiek tiek ryškumo trūksta. ir gal kairę pusę pakirpt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 19:20)
dar šiek tiek iš kažkada buvusių atostogų  cool.gif

Dubrovnikas
smalsi ožka iš Durmitoro

Tavo Dubrovniko gatvelė klaustrofobiška, atrodo nepralįstum biggrin.gif Man patiko, tik mėnulis vis dėmesį nukreipia, aš gal jį nuklonuočiau blush2.gif
Ožkos nuotrauka labai tvarkinga, tik man norėtus kiek kitokio kadravimo - kad būtų tik portretas, ir kad antra ožka iš ausies nelįstų...

QUOTE(Sansara @ 2007 09 19, 20:21)
mano pirmasis panoramos bandymas. man trūksta žiauriai apačios.

Kaip pirmam blynui visai neblogas, 4u.gif tik vaizdas neypatingas, o sujungta gražiai - sudūrimų neįžiūriu.

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 20, 07:24)
Ka gi, musu fotosesija "Ramune" truko 5-ias minutes biggrin.gif Vaikui ramune pasirode visai neidomus ziedas, kur kas labiau uoste ir dziaugesi su roze biggrin.gif  Tuoj ramunele buvo isikista tarp kojyciu ir negailestingai nudraskyti ziedlapiai doh.gif
Pora kadru "sugavau"... Pirmose dviejose foto uzdetas "reduse noise" filtras su PS

Tavo portretukai puikūs, bet man jie mielesni spalvoti. Bet šiuo atveju su ramune gal gerai būtų ir j/b, nes labai jau geltona viskas blush2.gif
Man neatrodo tavo nuotraukos peršarpintos. Bet va mano man, visad neryškios....

Prisižiūrėjus bitės majos siaurų gatvelių ir savų užmestų pasiieškojau archyvuose.
Pasakykit savo nuomonę, ar taisomos, ar beviltiškos...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Dejavu, o jos nekreivos? unsure.gif bet vaizdas labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
Dejavu, pirmoji pakritus, o antroji tokia paslaptinga wub.gif man lb patinka
Atsakyti
QUOTE(3in1 @ 2007 09 19, 16:30)
Sveikutes,
Noreciau isilieti i jusu bureli, tik nezinau ka tureciau daryti blush2.gif

sveika sveika!
na gali paskaityti senąsias temas, nes ten daug apkalbėta buvo
gali dėti foto ir klausti ką geriau būtų galima išgauti
dar jei nori, galim patarti kur ir ką paskaityti, kad greičiau pramoktum
mokykis ir klausk drąsiai 4u.gif

Nendria, jėga reportažas doh.gif
o šokėjėlis pataisytas tikrai geriau;)

Puriena, labai patiko mergaitė lange

Bite maja, Na gatvelė liuks. pasijauti lyg kabėtum ore įstrigęs smile.gif

Kita, būtinai patiesint reiktų ir ryšumo mažokai
o naktinė man per tamsi ir labai mėlyna g.gif

Ajas, liuks statinys ir spalvos bei rakursas gražiai parinkti. tik gal dar vos vos patiesint reiktu?

Sansara, ir aš jau užsimaniau pabandyti panoraminius vaizdelius:ax: gražiai gaunasi mirksiukas.gif

VilmaM, kai pašviesinai geriau

Atsakyti
Na r kaip su jumis suspeti, kai beveik per dvi dienas tema prirasot blink.gif O ir dienos kol kas niurokos, tad nelabai iseina i gama isvaziuoti ir geru kadru pagaudyti. Tad idesiu jau praejusios vasaros vaizdeli, sako zali vaizdai sveika akims. Tik va komiuteryje nuotraukos atrodo zymiai ryskiau nei idetos i foruma, na tiek to.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 20, 09:32)
Dejavu, o jos nekreivos? unsure.gif bet vaizdas labai fainas thumbup.gif

tai jūs man pasakykit ar labai kreivos ir į katrą pusę. Nes tiesinau, matavau ir su liniuote - bet ten visos sienos skirtingos , nzn pagal ką tiesinti
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 09:37)
tai jūs man pasakykit ar labai kreivos ir į katrą pusę. Nes tiesinau, matavau ir su liniuote - bet ten visos sienos skirtingos , nzn pagal ką tiesinti

man atrodo, kad pirmoji į priekį pasvirus...
antrai nieko netrūksta. labai labai graži ji man ax.gif
Atsakyti
Edvinai, pirmoji ir dažniausia klaida, kuri nekliūna visiems, kol nepradeda dėt foto čia - išdegęs dangus (t.y. bespalvis, baltas, be informacijos). toks dangus nepuošia foto. tiesiog baltas plėmas ir tiek.... nesuprasi koks oras: giedra, apsiniaukę ir t.t. nes dangaus tiesiog nėra - tuščia balta vieta. kitą kartą reikia arba reguliuoti ekpokorekciją (jei tavo fotoapratas tai leidžia. tiesa, koks jis pas jus?), arba bandyti priversti fotoaparatą parinkti ekspoziciją ne pagal tamsiausias vietas vaizdelyje unsure.gif
Atsakyti
dejavu man antroji be galo graži... ta šviesa taip gražiai sklinda...

Edvina kažkaip nelabai žiūrisi... vien žalia spalva g.gif
Atsakyti