QUOTE(inc @ 2007 09 19, 09:42)
Californiagirl,
o apie portretus su gėle...mane net šiurpas nukrėtė kai juos pamačiau..labai aštrus sugretinimas - nuogas vaikiukas ir spygliuota rožė. iškart prisiminiau skausmą įsidūrus, o čia dar nuogas
gal tada reiktų nuotaikos skausmingesnės arba aprengt ir parodyti spalvotai? na net nežinau...?
Nu nebuvo taip skausmingai, juk nuginklavau roze t.y. nuspygliavau pries paduodama vaikuciui
O kad roze astrus daiktas salia svelnaus vaiko kazkaip nepagalvojau tuo metu
Be spygliu visai svelni
Tiesiog daviau zaisti ir fotografavau nesigilindma i kokia prasme ir neieskodama skausmingesniu israisku(nebent reikejo vaikui i sikniuka ignybti
) Jam buvo tai tiesiog zaidimas, o man nedaejo, kad su ramune butu buve geriau
QUOTE(peppi @ 2007 09 19, 10:36)
o man geliu nedovanoja, gavau viena karta bambuka ir vsio
Oho, originaliai
Jei maniskis man bambuka padovanotu, pagalvociau kad perkaito kur nors, nes ji toks labiau 'tradiciskas"
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 11:33)
Californiagirl, man tavo nuotraukos labai grazios spalvotos. kazkaip spalvas nuostabias isgauni.malacius. tik prie antrosios kompozicijos kibsiu.Viskas kazkaip netilpe.
Aciu
Aga, sutinku del tos antros spalvotos...erdves nebegausiu, nebent dar kropinti virsaus...
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 19, 14:34)
Californiagirl, nepyk, bet man sitie portretukai nelabai. Antrasis j/b geriausias is visu. Labai kliuna persharpinta grifkute (nors gal cia tik mano notebooke taip). Ir vaikutis gal labiau su ramune derintusi (bet cia jau mano asmeninis skonis).
Nepyksiu nepyksiu...
Nezinau del to sharpo
Sharpinau kazkiek, bet jau Nendria minejo, kad pas blondinukus ir nesarpintose nuotraukose taip buna kartais...tai nezinau ar cia sharpas kaltas...Gal...
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 19, 14:39)
O fotoaparatui tikrai nieko neatsitiks. Jie juk tam pritaikyti.
Negaliu patiketi, as visada saugau nuo kiekvieno lietaus laso...be reikalo gal
QUOTE(zuvialia @ 2007 09 19, 23:06)
californios,fotografijos....as be zodziu....klausimas tiesiog:ar esi.buvai susijusi kazkaip su fotografija?Mat tavieji portretukai neprilygstami.Nusaldinsim ce mes tave.bet tikrai grazu.Ir dar,koki naudoji apsvietima?
Atsakymas- fotografuoti pradejau mokytis cia, siame skyrelyje, panasiai pries 10men.
Su fotografija esu susijusi tiek kiek ir dauguma cia tuo, kad megstu fotografuoti
O domino ir trauke jau labai senai
O apsvietimas pas mane visada per langa
ajas, atsimena atsimenam
Malonu vel tave cia matyti
Papildyta:
Dekui visiems uz komentarus ir "cukru"
Na supratau, kad rozes ir vaikai nelabai derinas...pagalvojus, tureciau su jumis sutikti
Jauciu nukentes ramunes dabar is mano darzelio
Papildyta:
Na tokiais tempais dabar rasom, fiziskai nespeju pakomentuoti kiekvieno mkomentaro ir nuotraukos
Noriu pasakyti, kad labai patiko
Valandos liudnas berniukas
Viskas gerai joje, net nukirstas pakausis nekliuna(ir as taip darau
), tinka cia taip...tik truputi daugiau kontrasto noretusi kadangi tai j/b nuotrauka
Na ir
Purienos langas patiko
, kazkiek pakarpyciau gal