Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(bite maja @ 2007 09 30, 17:03)
dar viena. tik nežinau, ar gerai iškadravau  g.gif

Man gerai thumbup.gif Žvilgsnis kiaurai veria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 30, 17:25)
Kas turit SB-800 blykstę duokit patarimų. Vakar nusipirkau ir jau dabar suprantu, kad tai tikras gėris smile.gif

As turiu 600 ir tas geris:)). Sveikinu!!!

Super katiniski zvilgsniai. Tik del antro plano... Kazka reik daryt;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 30 rugsėjo 2007 - 17:29
QUOTE(valanda @ 2007 09 30, 17:25)
As turiu 600 ir tas geris:)). Sveikinu!!!

Dėkui, dėkui smile.gif Šį mėnesį smarkiai viršijau biudžetą (nes dar makro objektyvas, kuprinė ir juostinis fotikas į komplektą "įkrito"). Pas mane nauji metai lotuliukas.gif
Kaip blykstę naudoji? Aš vakar truputį portretus fotkinau, tai tik TTL ir TTL BL režimus naudojau.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 30, 18:25)
Tik del antro plano... Kazka reik daryt;)

bet ką? turi būt koks nors būdas su PS

nu dar dvi įmetu ir bus viskas... šiandienai ax.gif kažkada buvo šnekėta apie gyvūnų emocijas. tai va, čia tiems, kas sakė, kad gyvūnai emocijų nerodo.
gaila, kad antroj nuotraukoj fokusas kažkur pabėgo unsure.gif ir antras planas kliūna blink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Na, prasau komentaro mano nuotraukai
user posted image
Atsakyti
4u.gif

Kas atidarinėsit naują temą, apsivalymui biggrin.gif ištrinkit šią eilutę VilmKa - Canon DIGITAL IXUS 60 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 30, 18:29)
Dėkui, dėkui smile.gif Šį mėnesį smarkiai viršijau biudžetą (nes dar makro objektyvas, kuprinė ir juostinis fotikas į komplektą "įkrito"). Pas mane nauji metai  lotuliukas.gif
Kaip blykstę naudoji? Aš vakar truputį portretus fotkinau, tai tik TTL ir TTL BL režimus naudojau.

Welcome klube biggrin.gif Gavau vestuviu metiniu proga. Ir as bandau ja perprasti. Skaitau instrukcija. Aisku, kol kas tik TTL fotografuoju. Turiu ideju, bet nemoku ju realizuoti.

Anekdotas is kursu. Turim toki turka (as beje neesu rasiste), kuris labiau paneseja i naujaji lietuvi. Viskas "firmeno". Zodziu, per pirma vakara pasakojo visiems, kad jis LAAAABAI vertinga fotoaparat turi. Viskas ciki. Sestadieni susitinkam praktineje dalyje. Jis ateina mojuodamasis savuoju EOS 1D. Ir dar papasakojo, kad susipirko kokius 5 Canon objektyvus. Vaikstom po senamiesti, o jis nei vienos nuotraukos nedaro. Tik labai vaznas. Paskui klausia destytojo, kaip padaryti grazia nuotrauka. Tipo, kad butu fonas isplaukes g.gif Toliau pasakoja, kad jo draugas su tokiu paciu fotaparatu TOKIAS grazias nuotraukas daro: arba fonas paplaukes, arba labai ryskias. As jam sakau, juk per diafragma gali reguliuoti (A programa Nikone). O jis man: "Canone tokios nera" lotuliukas.gif Ir toks uztikrintas. Kol destytojas jam parode. As siulau instrukcija skaityti, o anas: "As nekenciu instrukciju" lotuliukas.gif Matot, svarbu LABAI vertinga fotoaparata nusipirkti, o nuotraukos jau pacios savaime grazios bus.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 30, 19:35)
Anekdotas is kursu. Turim toki turka (as beje neesu rasiste), kuris labiau paneseja i naujaji lietuvi. Viskas "firmeno". Zodziu, per pirma vakara pasakojo visiems, kad jis LAAAABAI vertinga fotoaparat turi. Viskas ciki. Sestadieni susitinkam praktineje dalyje. Jis ateina mojuodamasis savuoju EOS 1D. Ir dar papasakojo, kad susipirko kokius 5 Canon objektyvus. Vaikstom po senamiesti, o jis nei vienos nuotraukos nedaro. Tik labai vaznas. Paskui klausia destytojo, kaip padaryti grazia nuotrauka. Tipo, kad butu fonas isplaukes g.gif Toliau pasakoja, kad jo draugas su tokiu paciu fotaparatu TOKIAS grazias nuotraukas daro: arba fonas paplaukes, arba labai ryskias. As jam sakau, juk per diafragma gali reguliuoti (A programa Nikone). O jis man: "Canone tokios nera" lotuliukas.gif Ir toks uztikrintas. Kol destytojas jam parode. As siulau instrukcija skaityti, o anas: "As nekenciu instrukciju" lotuliukas.gif Matot, svarbu LABAI vertinga fotoaparata nusipirkti, o nuotraukos jau pacios savaime grazios bus.

thumbup.gif aš tokių anekdotų pas mus fotoklube (čia, Švedijoje) prisižiūriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 30, 19:35)
Welcome klube biggrin.gif Gavau vestuviu metiniu proga. Ir as bandau ja perprasti. Skaitau instrukcija. Aisku, kol kas tik TTL fotografuoju. Turiu ideju, bet nemoku ju realizuoti.

jo.... biggrin.gif buna... esu sutikus keleta zmoniu, kurie labai nusivyle sitiek pinigu ant fotiko isleide, o nuotraukos kaip buvo panasios i muilines taip ir liko... o dar, daznai buna, kai parodom Gusciaus nuotraukas, zmones klausia, kiek pikseliu musu fotoaparate smile.gif

sillwio, su pirkiniu 4u.gif o as laukiu Kaledu, nes dovana tai jau nusiziurejau rolleyes.gif

stebukliukes veido israiska thumbup.gif rimta mergina wub.gif o kokiu objektyvu fotografuota? g.gif man truksta astrumo, o dar gal per daug mirgu margu... gal sakau J/B? g.gif
o biteles katiniukai kaip visada jeginiai bigsmile.gif ypac tas, verianciu zvilgsniu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 30, 21:46)

stebukliukes veido israiska thumbup.gif rimta mergina  wub.gif o kokiu objektyvu fotografuota? g.gif man truksta astrumo, o dar gal per daug mirgu margu... gal sakau J/B? g.gif

susipykau su redaguojanciomis programomis... tai kai sumazinau nuotrauka, visas ryskumas dingo cry.gif Fotkinau su tamron 18-250. Sakai J/B g.gif Bandom unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti