QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 30, 19:35)
Welcome klube
Gavau vestuviu metiniu proga. Ir as bandau ja perprasti. Skaitau instrukcija. Aisku, kol kas tik TTL fotografuoju. Turiu ideju, bet nemoku ju realizuoti.
Anekdotas is kursu. Turim toki turka (as beje neesu rasiste), kuris labiau paneseja i naujaji lietuvi. Viskas "firmeno". Zodziu, per pirma vakara pasakojo visiems, kad jis LAAAABAI vertinga fotoaparat turi. Viskas ciki. Sestadieni susitinkam praktineje dalyje. Jis ateina mojuodamasis savuoju EOS 1D. Ir dar papasakojo, kad susipirko kokius 5 Canon objektyvus. Vaikstom po senamiesti, o jis nei vienos nuotraukos nedaro. Tik labai vaznas. Paskui klausia destytojo, kaip padaryti grazia nuotrauka. Tipo, kad butu fonas isplaukes
Toliau pasakoja, kad jo draugas su tokiu paciu fotaparatu TOKIAS grazias nuotraukas daro: arba fonas paplaukes, arba labai ryskias. As jam sakau, juk per diafragma gali reguliuoti (A programa Nikone). O jis man: "Canone tokios nera"
Ir toks uztikrintas. Kol destytojas jam parode. As siulau instrukcija skaityti, o anas: "As nekenciu instrukciju"
Matot, svarbu LABAI vertinga fotoaparata nusipirkti, o nuotraukos jau pacios savaime grazios bus.
jo....
buna... esu sutikus keleta zmoniu, kurie labai nusivyle sitiek pinigu ant fotiko isleide, o nuotraukos kaip buvo panasios i muilines taip ir liko... o dar, daznai buna, kai parodom Gusciaus nuotraukas, zmones klausia, kiek pikseliu musu fotoaparate
sillwio, su pirkiniu
o as laukiu Kaledu, nes dovana tai jau nusiziurejau
stebukliukes veido israiska
rimta mergina
o kokiu objektyvu fotografuota?
man truksta astrumo, o dar gal per daug mirgu margu... gal sakau J/B?
o biteles katiniukai kaip visada jeginiai
ypac tas, verianciu zvilgsniu