Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(Kita @ 2007 09 19, 19:55)
Na mano bandymas smile.gif ka manot?user posted image

Manau, kad butinai reiktu patiesinti horizonta ir padaryt, kad jis neper viduri butu. Sakos sonuose man maiso. Noretusi kazkokio kitokio akcento. Paukscio, valties, ar kokio siaip silueto.
Papildyta:
QUOTE(ajas @ 2007 09 19, 19:57)
Man jau baisiai geda  blush2.gif  blush2.gif  - senieji mokiniai nebeprisimena, naujieji visai nepazista, teks is naujo prisistatineti  doh.gif .
Iki vasros atostogu buvo viskas ciki, o per jas atsilikau stipriai  unsure.gif , "susipykau" su fotiku, nors visa laika tema atidziai sekiau  rolleyes.gif

Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti  smile.gif
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???
user posted image

Man patinka kokybiskas techniskas atlikimas. Bet siuzetas nuobodokas 4u.gif

p.s. esu pakankamai sena ir Tave prisimenu. Labai prisimenu.Sveika sugrizusi!
Atsakyti
O kaip horizonta patiesinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 19, 19:55)
Na mano bandymas smile.gif ka manot?

man trūksta ryškumo, į akis krenta kreivas horizontas. mano nuomone, medžių šakos čia visai gerai žiūrisi, bet pačiai nuotraukai trūksta kažkokio akcento.

QUOTE(ajas @ 2007 09 19, 19:57)
Man jau baisiai geda  blush2.gif  blush2.gif  - senieji mokiniai nebeprisimena, naujieji visai nepazista, teks is naujo prisistatineti  doh.gif .
Iki vasros atostogu buvo viskas ciki, o per jas atsilikau stipriai  unsure.gif , "susipykau" su fotiku, nors visa laika tema atidziai sekiau  rolleyes.gif

Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti  smile.gif
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???

nu gi nepamiršom mes tavęs tikrai tikrai console.gif biggrin.gif pasiilgau tavo, jei taip galima pasakyt, egzotiškų nuotraukų.
o nuotrauka man patinka. tik man norisi šiek tiek patiesint vieną šoną g.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 20:03)
Manau, kad butinai reiktu patiesinti horizonta ir padaryt, kad jis neper viduri butu. Sakos sonuose man maiso. Noretusi kazkokio kitokio akcento. Paukscio, valties, ar kokio siaip silueto.

o man šakos kaip tik kažkokį kaip įrėminimą duoda tongue.gif
Atsakyti
Na dar viena snd imesiu ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 19, 20:03)
O kaip horizonta patiesinti? g.gif

Geriausia ji jau fotkint tiesiai smile.gif . O jei nepavyko, tai su PS. As tokiais atvejais tiesinu su Edit-Transform- Rotate

user posted image

Atsakyti
ok, aciu, bandysiu tiesint, kita syki zinosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 19 rugsėjo 2007 - 19:17
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 20:03)
p.s. esu pakankamai sena ir  Tave prisimenu. Labai prisimenu.Sveika sugrizusi!

QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 20:05)
nu gi nepamiršom mes tavęs tikrai tikrai  console.gif  biggrin.gif pasiilgau tavo, jei taip galima pasakyt, egzotiškų nuotraukų. 

Oi kaip sirdele pagloste, kad dar nepamirsot blush2.gif
Is tiesu siuzetas gal jau daaaaug kartu matytas, o sona lyg ir jau tiesinau, bet, matyt, nepakankamai rolleyes.gif
Atsakyti
mano pirmasis panoramos bandymas. man trūksta žiauriai apačios. horizontas per vidurį, nukirpt dangaus nesinori, nes visai šonai nusikirps, tik pusė medžių liks. saulė į akis (čia jau nelabai nuo manęs priklausantis faktorius) blush2.gif turėjau štatyvą, ale vyras skubino, tai vat apačia gavos baisi (nusikirpo sudėjus nuotraukas), upė vos ne į kraštą remiasi. bet vis tiek pasirodysiu, gi pirmas blynas, kad ir pasvilęs... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sansara, mazai suprantu apie panoramas. bet paklausiu is keliu nuotrauku darei. Man kazkaip mistiskai tas suklijavimas atrodo. Manau, kad viskas labai sudetinga.
O pirmas blynas ir turi but prisviles;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 19 rugsėjo 2007 - 20:00
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 13:58)
gudrilape@yahoo.com 
dekui Sillwio mirksiukas.gif

Pasiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 19:50)
Sansara, mazai suprantu apie panoramas. bet paklausiu is keliu nuotrauku darei. Man kazkaip mistiskai tas suklijavimas atrodo. Manau, kad viskas labai sudetinga.
O pirmas blynas ir turi but  prisviles;)

iš 6 mirksiukas.gif šiaip susiradau gerą programą Mac'ui Calico (tik bandomąją versiją, tai teko nuklonuoti gal 30 užrašų reklaminių visame plote, tikrai daugiau nesivarginčiau). tai man nieko ir nereikėjo daryt... paprasčiau nei kontrastą pareguliuot su PS kokiu. tik laukti reikia, kol pati viską sutaiko programa. blush2.gif taip kad mano nuopelnas nedidelis. bet kažkaip gera pasidarė, kai pamačiau galutinį rezultatą thumbup.gif kad viskas dar pusėtinai. nesudegęs blynas, tik prisvilęs lotuliukas.gif
P.S. pasižiūrėjau vieną pamoką darbui su panoraminėmis nuotraukomis iš kažkur parsisiųstą ir tik tada man "dašilo", tiksliau pasakė, kad nuotraukas vertikalias reikia jungti doh.gif nes iš horizontalių tik juostelė plonutė gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 rugsėjo 2007 - 20:13
QUOTE(Sansara @ 2007 09 19, 19:21)
pirmas blynas, kad ir pasvilęs...  blush2.gif

Kaip pirmas blynas, panorama gera. Pasitreniruosi šiek tiek ir rodysi mums puikias panoramas.
Atsakyti