VilmaM,tavo nuotraukos grazios bet ar man akyse vaidenasi ar as klystu,bet atrodo kad cia musu drauguze tai vadinasi tu jai darei fotosesija
Narajana,tavo peizazelis
Sansara as irgi apple turiu .. mano dar ir ekranas mazas tai sukoncentruoja spalvas.. kai pas mane atrodo gerai tai PC darbe rodo visiskai kitoki vaizda..
Dabar galvoju kuris cia teisybe rodo
Dabar galvoju kuris cia teisybe rodo
QUOTE(sidra @ 2007 09 28, 16:35)
Sansara as irgi apple turiu .. mano dar ir ekranas mazas tai sukoncentruoja spalvas.. kai pas mane atrodo gerai tai PC darbe rodo visiskai kitoki vaizda..
tai kad pas mane tas pats rodo neteisybę apdirbinėjau nuotrauką, pasirodė per ryškios spalvos. truputį saturation pamažinau ir įmečiau internetan į ND albumą,pasižiūrėjau, o spalvos vos ne pilkos. (tame pačiame kompe)... įdėjau patį ryškiausią variantą, tai gavosi pakenčiamas variantas, bet vis teik neturinti to ryškaus spalvų žaismo... net nuotrauką per Operą paleidus iš kompo vietoj, be interneto, rodo nykias, pilkokas spalvas ir nebežinau kur problema... gal PS redaguoju ne iki 100 proc išdidintas foto, tai todėl padidinus atrodo nykesnė... o peržiūros programa manoji grybauja su koduotėm. gal čia problema
QUOTE(Sansara @ 2007 09 28, 16:55)
tai kad pas mane tas pats rodo neteisybę apdirbinėjau nuotrauką, pasirodė per ryškios spalvos. truputį saturation pamažinau ir įmečiau internetan į ND albumą,pasižiūrėjau, o spalvos vos ne pilkos. (tame pačiame kompe)... įdėjau patį ryškiausią variantą, tai gavosi pakenčiamas variantas, bet vis teik neturinti to ryškaus spalvų žaismo... net nuotrauką per Operą paleidus iš kompo vietoj, be interneto, rodo nykias, pilkokas spalvas ir nebežinau kur problema... gal PS redaguoju ne iki 100 proc išdidintas foto, tai todėl padidinus atrodo nykesnė... o peržiūros programa manoji grybauja su koduotėm. gal čia problema
Greičiausiai su kuoduotėm, pažiūrėk ar kai atsidarai PS viršuje nėra šalia 8 * arba #, jei yra reikia padaryti kad nieko nebūtų, tada rodys tikrai tas spalvas...
Ačiū už komentarus
Nu čia lyg ir ne viržiai Čia tokios kaip ramunės nužydėjusios. čia tos, kur rudais tokiais žiedais
Aišku, jei čia apie mano fotkes buvo. Nes viržius kažkas kitas fotkino.
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 28, 13:00)
Nu čia lyg ir ne viržiai Čia tokios kaip ramunės nužydėjusios. čia tos, kur rudais tokiais žiedais
Aišku, jei čia apie mano fotkes buvo. Nes viržius kažkas kitas fotkino.
Klausykit, o kodel jau niekas neberasot nustatymu... kas su nuotrauka daryta.... pries keliant nuotraukas... nes cia tuoj bus tas pats skyrelis, rodau viska, ka nufotografuoju Gi cia mokinames, o ne tik nuotraukas spoksom.
Sveiki dar karta. Gavau dovanu nuotolinio vald. pulteli. Paaiskinkit man varnai, ka nustatyti nikone,kad juo naudotis galeciau. Instrukcijoje,kaip tycia tas lapas atsviestas visiskai neiskaitomai
QUOTE(valanda @ 2007 09 28, 19:00)
Sveiki dar karta. Gavau dovanu nuotolinio vald. pulteli. Paaiskinkit man varnai, ka nustatyti nikone,kad juo naudotis galeciau. Instrukcijoje,kaip tycia tas lapas atsviestas visiskai neiskaitomai
Pasirinkimas berods tuo pačiu mygtuku kaip ir renkantis fotografavimą ant išlaikymo ir fotografavimą serija.
Narajana tikisiuosi sulaukti daugiau komentarų ir patarimų iš jūsų o dėl to klausiau ar prislopinote spalvas, nes kažkaip nepagalvojau, kad tas gradual gali jas prislopinti
Aciu, jau radau. Eina sau,koks daiktas geras:)))).
QUOTE(latoya @ 2007 09 28, 12:12)
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 28, 12:32)
Puriena6 man va kažkodėl toj antroj j/b nuotraukoj apačia labai tamsi, norėtųsi gal šiek tiek šviesiau
QUOTE(lorelei215 @ 2007 09 28, 12:56)
Kabina dvelkia nostalgija Tik man atrodo, kad ji vos vos pasvirusi, ar man vaidenasi? Ir norėtųsi kažkiek daugiau šviesumo / kontrastų, pvz., kad krūmas labiau "tekstūrinis" būtų, vaikas labiau iš fono išsiskirtų
QUOTE(Vilika @ 2007 09 28, 13:10)
Man ir žiūrint į dešinį šoną atrodo truputėlį pasvirusi. Geras pastebėjimas dėl kontrasto, bet vis tiek man ta nuotrauka patinka. Geras pavyzdys, ką galima išspausti ir paprasto miesto vaizdelio.
Ačiū už komentarus Ačiū, kad nepatingėjot, kad atkreipėt dėmesį Turiu ir kontrastingesnį variantą, nes čia PS filtras (nepamenu pavadinimo) uždėtas. Dėl kreivumo tai gali būt, nes čia extra fotkinta Man ji miela ta nuotrauka. Dėl to ir paprašiau pakomentuoti, kaip atrodo kitiems.
QUOTE(Narajana @ 2007 09 28, 17:06)
Greičiausiai su kuoduotėm, pažiūrėk ar kai atsidarai PS viršuje nėra šalia 8 * arba #, jei yra reikia padaryti kad nieko nebūtų, tada rodys tikrai tas spalvas...
dėkui, atkreipsiu dėmesį kitą kartą. nes PC viskas ok.o vat Apple pyksta kažkaip...
QUOTE(valanda @ 2007 09 28, 18:15)
Eina sau,koks daiktas geras:)))).
jooo. aš nuo pat pirmos dienos kaifuoju su juo beje, jau vos porą k nepamečiau
atbėgau atsimojuoti. ryt išvykstam atostogų 2 sav po rudeninę lietuvą ir latviją. gerų kadrų, pasiilgsiu jūsų visų iki
QUOTE(Sansara @ 2007 09 28, 22:15)
atbėgau atsimojuoti. ryt išvykstam atostogų 2 sav po rudeninę lietuvą ir latviją. gerų kadrų, pasiilgsiu jūsų visų iki
Ooo, kaip fainai Geros kelionės