Mano šios dienos ruduo
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 27, 18:32)
aga, tikrąją to vardo prasme dievo dovana
latoya, tavo nuotraukų kokybė regimai išaugo jau prie kokybės nebėr prie ko kabinėtis, pažanga akivaizdi
jei jau PS machinacijų diena, tai ir aš savo kičą parodysiu. praktikavaus grynai iš sportinio intereso, nes kiekvienas panagrinėjimas padeda atras kažką praktiško ir išmokt kažką naujo. pačiai nelabai smagiai žiūrisi, rodau tik kaip techninį dalyką:
"sendintas mano zuikis"
Pupeliuk wow! as kiek bandziau taisyti - dazyti , kosmarelis.. gal dar daugiau tokiu puslapiu zinot.. jug jei yra konkreciai parodyta ka daryti tai gali daug greiciau ismokti..
Dejavu superine nuotrauka.. silta kokia, labai patinka
Jaunamamyte nu jau vaikutis man per stipri balta spalva ir tavo nuotraukoje ir pataisytoje bet net negaliu kritikuoti nes mano ekranas labai labai sviesus
Dejavu superine nuotrauka.. silta kokia, labai patinka
Jaunamamyte nu jau vaikutis man per stipri balta spalva ir tavo nuotraukoje ir pataisytoje bet net negaliu kritikuoti nes mano ekranas labai labai sviesus
QUOTE(dejavu @ 2007 09 27, 21:57)
pupeliuk, gal dar gali paaiškiti 2 lape dalį ....
pagaliau išsiaiškinau
Visai nieko žaidimas, sunku save pažinti
QUOTE(latoya @ 2007 09 27, 20:49)
mano sios dienos foto...gal paprastoka, bet man miela, ir siaip labai noriu ismokti graziai vaika ir zmones fotografuot, todel laukiu kritikos
Paprasta, bet nepaprasta Miela, silta, puki Neturiu kritikos. Nuostabi
QUOTE(Degutė @ 2007 09 27, 20:54)
O kelinta pas tave elementų versija? 2.0 ? Nes pas mane tokio punkto nėra
Pas mane adobe photoshop elements 5.0 Turbut nera tada pas tave
QUOTE(Degutė @ 2007 09 27, 21:23)
Sita labai sauni
Pupeliuk, tikrai wow Bet noriu stebuklei pasakyti, kad nemetytu pinigu, man rodos su photoshop elements ta pati gali daryti
Jau matau Dejavu, kad išsiaiškinai, nes ir man buvo su šia vieta pradžioj keblumų, bet nieko ten sudėtingo - padarai naują sluoksnį ant viršaus ir ant jo jau paišai ir tada su bluru ir soft light persikloja viskas. Ir atvirai pasirodo nieko ten sudėtingo, kai sistemą perpranti, tik kruopštus darbas paišant šešėlius, derinant spalvas ir panašiai, aišku aš persūdžiau su veido bluru, nes gavosi plasmasinis visai, bet visai nedėkinga nuotrauka buvo..
jooo, Wyshnia duotum kokių 18 ane? dar ir vyrą mano pamatytum kaip kažkas pasakė - nepilnamečių šeimynėlė ne tokia jauna kaip atrodau bet ir nesena
Latoya, graži nuotraukytė ir rudeniška labai
Degute, man pirmoji labai
Sansara, oi kaip nemėgstu tokių PS efektų... kvepia kainekokiu skyreliu SM paslaugose o jei jau treniravimuisi, tai jaučiu kraštus daryčiau tamsesnius, nei nuotrauka, o ne šviesesnius.. na čia mano skoniu..
jooo, Wyshnia duotum kokių 18 ane? dar ir vyrą mano pamatytum kaip kažkas pasakė - nepilnamečių šeimynėlė ne tokia jauna kaip atrodau bet ir nesena
Latoya, graži nuotraukytė ir rudeniška labai
Degute, man pirmoji labai
Sansara, oi kaip nemėgstu tokių PS efektų... kvepia kainekokiu skyreliu SM paslaugose o jei jau treniravimuisi, tai jaučiu kraštus daryčiau tamsesnius, nei nuotrauka, o ne šviesesnius.. na čia mano skoniu..
Sveikinu nugaletioja.Llabai spalvinga tema. Saunuole!
O cia mano rudens "nespalvos";)). Pakomentuoti nuotrauku uzbegsiu veliau;)
http://public.fotki....i/dsc0007h.html
dar viena
http://public.fotki....i/dsc0007h.html
dar viena
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 28, 07:08)
aš irgi nemėgstu tiesiog turėjau videopamoką, tai ir išbandžiau ką siūlė pakraštį dariau šviesų,nes tiesiog pas mane tikrai senos foto yra su šviesiais kraštais. nutamsinimas būtų jaušių laikų įsikišimas
beje galmour'o aš irgi nemėgstu
labas rytas
Valanda, antra tavo foto man labai labai, kaip tapyta... pirma su tais skėtiniais nelabai man žiūrisi
QUOTE(Degutė @ 2007 09 27, 22:23)
simpatiska foto,
abejose foto idomiai antram plane prasisviecia, man taip nesigauna..
QUOTE(valanda @ 2007 09 28, 08:27)
salta ir tikrai rudeniska foto, toks vaizdas uz lango buna per mano gimtadieni spalio pabaigoj... nebutinai ruduo geltonai-raudonas, cia tik gelytes, is tiesu jis pilkai uodas ir dazniausiai slapias
antra nuotrauka-idomi spalviskai tik kliuva (tiksliau nekliuva, o noretusi), kaip pagal Sansaros surinkta medziaga, vienas is pastebejimu, visada graziau ziuresis neporinis skaicius objektu nei porinis..
tiesa del spalvu koduotes. jauciu, kad mano apple kazkas ne taip. atrodo su PS padarau tikrai ryskias, netgi rekiancias spalvas, o imetus internetan lieka tik puse, nublanksta...
seivinu tikrai sRGB su daug skaičiuku formatu..... ar turi tie 8 bit, 16 bit reikšmės? pas mane 8 bit stovi.
nes jau nebeįsivaizduoju kur ką žiūrėt... o spalvų nematau tokių įmetus internetan,kaip per savo monitorių
seivinu tikrai sRGB su daug skaičiuku formatu..... ar turi tie 8 bit, 16 bit reikšmės? pas mane 8 bit stovi.
nes jau nebeįsivaizduoju kur ką žiūrėt... o spalvų nematau tokių įmetus internetan,kaip per savo monitorių
QUOTE(gus @ 2007 09 27, 17:28)
Lorelei man pirmas orginalas labiau patinka pirma mintis buvo,kad pateikei pirma orginala,kita su filtru darytas foto
Ačiū Žinosiu ką daryti, kad filtro efektą išgauti
Bet gerai, kad pirmasis gražiau žiūrisi, nelabai mėgstu su nuotraukom ilgai žaisti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 27, 17:48)
kaip jum si foto , ko jai truksta.. gal kitoki remeli..
Gražu Gal norėtųsi, kad vaikutis būtų truputį truputį labiau į dešinę būtų...
QUOTE(gus @ 2007 09 27, 17:54)
reiketu apacia nukirpt,kad to melyno kilimo(!?)nesimatytu
Gal ten keliai...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 27, 18:11)
juokinga save tokia išdažytą matyt
Oho, čia rimtai padirbėta Ypač tas šonas, kuris labiau apšviestas, labai gerai atrodo. Jei ne paslaptis, koks dydis (taškų) foto su kuria dirbai (ta prasme įdėjai pamažintą, ar su tokia ir dirbai), ir kiek laiko užtrukai kol visa tai padarei?
Ir nesakyk, kad kaip plastmasinė atrodo - iš tiesų kaip porcelianinė atrodo
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 09 27, 20:49)
mano sios dienos foto...gal paprastoka, bet man miela, ir siaip labai noriu ismokti graziai vaika ir zmones fotografuot, todel laukiu kritikos
Nesulauksi Labai faina nuotrauka
QUOTE(Degutė @ 2007 09 27, 20:54)
Pirmas variantas sodresnėm spalvom. Tik pagal mane, tai rudens neatspindi. Nebent šitas augalas žydi tik rundenį?
Net sunepatoginai mane Pagal knygą tai iš tiesų jis nuo vasaros pabaigos pradeda žydėti, bet aš visada matau jį žydint rugsėjo mėnesį, ir žinau, kad jau vasara baigės...
QUOTE(valanda @ 2007 09 28, 07:27)
Pirmoji man labai patinka. Atspindi rudeninę nuotaiką ir žvarbą. Ir man labai patinka ta nulinkusi (nulūžusi?) šakelė viršuje. O gal būtų galima kažkaip kontrastą padidinti, kad tie augalai dangaus fone dar labiau išryškėtų?
Antrosios spalvos - fantastiškos, bet kompozicija šiek tiek trikdanti, bet negaliu pasakyti ko trūksta
QUOTE(Sansara @ 2007 09 28, 08:35)
ar turi tie 8 bit, 16 bit reikšmės? pas mane 8 bit stovi.
Na, man atrodo, kad su 8 bitais gali tik 256 spalvas ir atspalvius užkoduoti, o su 16 bitų - apie 65 tūkstančius... Gal tame ir bėda?
QUOTE(lorelei215 @ 2007 09 28, 10:05)
Net sunepatoginai mane Pagal knygą tai iš tiesų jis nuo vasaros pabaigos pradeda žydėti, bet aš visada matau jį žydint rugsėjo mėnesį, ir žinau, kad jau vasara baigės...
Oi, atsiprašau, kad sunepatoginau. Nenorėjau. Pati pražioplinau Kas čia per augalas?