Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 27, 20:11)

juokinga save tokia išdažytą matyt hihihi.gif

ohmy.gif SUPER. vsio, pirksiu pilna versija PS.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 27, 19:02)
WB nelabai sureguliuotas.

doh.gif buna buna... blush2.gif
ziuriu ir pas jus Dievo dovana wub.gif (motiejus)
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 27, 16:50)
g.gif ar cia mano nuotaika, ar tikrai iskaitau truputi ironijos unsure.gif  biggrin.gif

Tikrai nebuvo jokios ironijos. As tikrai nezinau, kaip WB PSe gerai pataisyti. O tu, bent jau man toks ispudis susidare, gana gerai ta dalyka ismanai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 09 27, 16:02)
ne, nemaišykit, vienas filtras yra poliarizacinis, o kitas pusinis smile.gif Poliarizacinis keičia savo tansumo ir kontrastą, panašiai kaip akiniai nuo saulės poliarizaciniai. Jis skirtas nuimti blikus nuo vandens, jei saulė šviečia, pagilina kontrastą. Debesys išryškėja danguje. Dangus pasidaro gilesnis, o debesys atrodo baltesni...

nemaišau, ant dėžutės ir buvo užrašyta circular polarizer 4u.gif dangus gilesnis, debesys išryškėja ir atrodo kaip fotografuota per stiklą. Na bet gal čia mano problema...

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 27, 19:11)
Leidžiu laiką su PS žaisdama, kad jau biški apsirgau ir sėdžiu namie bei laukiu įkvėpimo naujoms nuotraukų įdėjoms... ax.gif

biški žaidžiau pagal šitą tutorial: http://www.eyesontut...1/Glamour-Model nes norėjau išmokti kaip išgaunami toki efektai, tai rodau kas gavosi.. (kadangi fotkėj aš, nes tik su savim leidžiu sau taip išsidirbinėt, tai įkeliu tik nuorodą biggrin.gif ): [

man toks jau per sudėtingas, aš to patch tool niekur neradu doh.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 27, 17:39)

Ir dar klausimas butu...Kodel ne visi dalyvaujantys balsuoja? g.gif  Kaip ir reiketu, jei jau dalyvaujam g.gif

į mane pirštais nerodykit blush2.gif Aš darau pertrauką nuo namų darbų. Ir fotoaparato šiuo metu neturiu. Kapstausi po archyvus...

skola pirmosioms rudeninėms spalvoms user posted image

Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 27, 20:43)

man toks jau per sudėtingas, aš to patch tool niekur neradu  doh.gif
į mane pirštais nerodykit  blush2.gif  Aš darau pertrauką nuo namų darbų. Ir fotoaparato šiuo metu neturiu. Kapstausi po archyvus...

skola pirmosioms rudeninėms spalvoms

Ant Spot healing tool spaudi ant kampuko ir atsiranda pasirinkimas: kur gali rinktis patch tool wink.gif aš už tai ir kapsčiausi ir žaidžiau, kad atrasčiau visas funkcijas, kurios ten pateiktos... biggrin.gif geras būdas mokytis smile.gif

Graži tavo nuotrauka thumbup.gif patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 27, 18:38)
Tikrai nebuvo jokios ironijos. As tikrai nezinau, kaip WB PSe gerai pataisyti. O tu, bent jau man toks ispudis susidare, gana gerai ta dalyka ismanai. 4u.gif

tada atsiprasau - po atostogu niekaip atsigaut ir i vezias ivaziuot negaliu doh.gif
na, kad sutvarkyti WB ant JPEG as susirandu pilkaji taska savo nuotraukoj ir tada prie leveliu kur yra tos trys pipetes, spaudziu viduriniaja. kazkur turejau nuoroda, kaip ta grey pointa susirasti, paieskosiu 4u.gif

pupeliuk, vajei, kokia tu jaunute bigsmile.gif
Atsakyti
Dar nepasveikinau nugalotojos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pupeliuk gerai pavarei thumbup.gif reiks ir man kai rasiu laisvo laiko pabandyt biggrin.gif

mano sios dienos foto...gal paprastoka, bet man miela, ir siaip labai noriu ismokti graziai vaika ir zmones fotografuot, todel laukiu kritikos

user posted image

dejavu - grazu, rudeniska

o kiek laiko sitiems nd?ar jau raset g.gif
Atsakyti
Labas vakaras visiems. As sia savaite uzsikases darbe kasdien iki isnaktu. Ilendu, paskaitau ka priraset ir vel lekiu. Sveikinu temos nugaletoja 4u.gif Puiki nauja tema, tik nezinau ar rasiu laiko atlikt namu darbus.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 27, 00:58)
Labai thumbup.gif Tik galetu butu sviesesne ir "astresne"... 
Tu kaip ir as matau naudoji elements...tai iskart zemiau po "unsharp mask" yra funkscija "ajust sharpness"(as su tuo sharpinu). 

O kelinta pas tave elementų versija? 2.0 ? Nes pas mane tokio punkto nėra, "unsharp mask" paskutinis iš Sharpen punkto. O po juo jau Sketch.

QUOTE(sidra @ 2007 09 27, 01:52)

Prie paukstuku noriu prisijungti ir ikelti savaji..

Rami nuotraukytė, gal tik pamėlus labai. Užmetus pirmą žvilgsnį norėjosi, kad ant tiltelio dar meškerė būtų ax.gif tokia susikaupusi atrodo antis ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 09 27, 16:05)
truputis rudeninių spalvų skyreliui

Rudeninis kilimas ax.gif Gražu.

QUOTE(lorelei215 @ 2007 09 27, 18:10)
Štai mano rudens spalvos:
Pirmas variantas - "originalas", pritaikyta tik Picasa'os "I'm feeling lucky", o antrasis - šiek tiek apdirbtas su programa.
Ar ne per daug nusaldintas tas dešinysis? Gal kam nors "natūralus" labiau patinka?

Pirmas variantas sodresnėm spalvom. Tik pagal mane, tai rudens neatspindi. Nebent šitas augalas žydi tik rundenį?

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 27, 18:48)
kaip jum si foto , ko jai truksta..  blush2.gif  gal kitoki remeli..  g.gif

Miela. Bet Sansaros pakoreguotas variantas geriau žiūrisi. Ir sutinku, kad to, kas matosi apačioj, nereiktų. Remelis toks gerai, mano manymu.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 27, 19:11)
Leidžiu laiką su PS žaisdama, kad jau biški apsirgau ir sėdžiu namie bei laukiu įkvėpimo naujoms nuotraukų įdėjoms... ax.gif

O jooo bigsmile.gif Net ir akys padažytos. Gerai čia.

QUOTE(dejavu @ 2007 09 27, 20:43)
skola pirmosioms rudeninėms spalvoms user posted image

Ooo, čia gražu labai. Ir ne grybukas, ane?

Ir dar. Sveikinu fotokonkurso nugalėtoją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tema bus labai į temą ax.gif
Atsakyti
pupeliuk, gal dar gali paaiškiti 2 lape dalį nuo "Change the eyes’ color now. It’s necessary for this to create a new layer, applying the fast button in the Layers window and using the Brush Tool for picturing the eyes" kaip teptuku pažymėtos akys atsiduria atskiram sluoksny ax.gif, man susidvejina visas veidas...
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 27, 21:36)
tada atsiprasau - po atostogu niekaip atsigaut ir i vezias ivaziuot negaliu doh.gif
na, kad sutvarkyti WB ant JPEG as susirandu pilkaji taska savo nuotraukoj ir tada prie leveliu kur yra tos trys pipetes, spaudziu viduriniaja. kazkur turejau nuoroda, kaip ta grey pointa susirasti, paieskosiu 4u.gif

Aš ir taip darau. Elementuose. Ir dar baltą kartais nurodau.

QUOTE(latoya @ 2007 09 27, 21:49)
mano sios dienos foto...gal paprastoka, bet man miela, ir siaip labai noriu ismokti graziai vaika ir zmones fotografuot, todel laukiu kritikos

Graži, su nuotaika thumbup.gif Gelytės labai su šypsena derinasi ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 09 27, 21:53)

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 27 rugsėjo 2007 - 21:16
Jaunamamyte, na kaip sansara pareguliavo WB tikrai geriau ziurisi smile.gif
Dejavu – rudeniska labai nuotrauka… Patiko.
Latoya – paprasta, bet ne prasta. Labai miela ir man labai labai patinka – neturiu ko kritikuoti smile.gif

gerai, kad atsizymejai, sillwio, nes jau norejau klaust, gal kas zino, kur dinges 4u.gif
Atsakyti