Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(Narajana @ 2007 09 27, 16:48)
Čia aš taip fotografus skirstau, į grybukų fotografuotojus ir fotomenininkus smile.gif Buvo ilga, arši diskusija meninės fotografijos skyrelyje...

Tai patalpoje filtro tikrai nereikia.
Dėl firmų tai tuoj surasiu info. kažkur pas mane katalogas geras buvo...

A.. irnesakyk.gif dabar ilindau i ta sk. oho... kokios ten audros blink.gif tai net isejau, kazkaip labai visi susireiksmine ir susijautrine. cool.gif
kartai pamirstu nuimt doh.gif
Bus aciu bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2007 09 27, 16:49)
apie poliarizacinį, būtent tokį kur viena pusė patamsinta, o kita skaidri. Pripažįstu, dangus daug geriau atrodo,  bet pats vaizdas "muilinesnis".
O mano UV filtras nesusipratimas kažkoks, nesuprantu nei jo funkcijos, nei naudos (buvo komplekte prie adapterio).

4u.gif siandien susiradau labai grazia vieta, tokia rudeniska, kaip tik namu darbams rolleyes.gif tai mastau apie filtra, nes PS neturiu unsure.gif

O del UV, tai kai sauleta, man jis nuotraukoms kokybes prideda kazkiek, ryskiau, bet tiek.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 27, 14:49)
apie poliarizacinį, būtent tokį kur viena pusė patamsinta, o kita skaidri. Pripažįstu, dangus daug geriau atrodo,  bet pats vaizdas "muilinesnis".
O mano UV filtras nesusipratimas kažkoks, nesuprantu nei jo funkcijos, nei naudos (buvo komplekte prie adapterio).

ne, nemaišykit, vienas filtras yra poliarizacinis, o kitas pusinis smile.gif Poliarizacinis keičia savo tansumo ir kontrastą, panašiai kaip akiniai nuo saulės poliarizaciniai. Jis skirtas nuimti blikus nuo vandens, jei saulė šviečia, pagilina kontrastą. Debesys išryškėja danguje. Dangus pasidaro gilesnis, o debesys atrodo baltesni...
Atsakyti
truputis rudeninių spalvų skyreliui
užskaitykim kaip vakar dienos foto skolą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 rugsėjo 2007 - 15:06
ohmy.gif Narajana, prasom paskaiteles apie filtrus blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

cia kad nepasimirstu destytojos darbas bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
o kaip angliškai vadinasi tas pusinis filtras?
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 09 27, 16:05)
truputis rudeninių spalvų skyreliui
užskaitykim kaip vakar dienos foto skolą biggrin.gif

betrūksta tik grybukų hihihi.gif jei rimtai, man patinka. tokia labai rudeniška. tik dar norėtųsi kokio saulės spindulio cool.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 09 27, 16:05)
ohmy.gif Narajana, prasom paskaiteles apie filtrus blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

cia kad nepasimirstu destytojos darbas bigsmile.gif  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va dėl filtrų. Tai yra tokia firma "Cokin", ji pagrinde ir leidžia visus tuos filtrus. Va radau puslapį, kur visi ties filtrai išvardinti ir parodyti koks skirtumas fotografuojant su jais. Tai gi, kad čia per daug nesiplėsti siunčiu linką pačios ir peržiūrėsit "Cokin" foto filtrai
Ką domina pusiniai filtrai, tai jie vadinasi gradual. Na ten jų labai daug...
Atsakyti
Sea,sveikinimai tau 4u.gif o tema tikrai thumbup.gif ,pas mus pranesa grazu savaitgali,tai reiks eit prasiblaskyt biggrin.gif
Californiagirl,neturiu as slaptazodzio biggrin.gif mazai as ND atlikineju ax.gif
Kalbat apie filtrus ax.gif as tai nuo wyshnios nusiziurejau ir nupirkau kiekvienam objektyvui po filtra,vienas Canon poliarizacinis,kitas Hoya,nes Canon tokio dydzio neturejo biggrin.gif pirkau UV.Su PS nieko nedarau,tik apkarpau,o spalvas palieku tokias kokios nuotraukose,man rezultatas patinka biggrin.gif
Sansara,aciu kad idejai foto,nes paskutiniuos puslapiuose labai jos truko biggrin.gif Grazu...
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 27, 10:52)
Lauruze, neesu didele eksperte. Wyshnia cia daugiau papasakoti galetu biggrin.gif  Vienas is variantu per Curves. Heigu i RAW fotografuoji, tai atidarant faila PS ismeta lentele su WB opcijomis.

g.gif ar cia mano nuotaika, ar tikrai iskaitau truputi ironijos unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 09 27, 15:46)
Californiagirl,neturiu as slaptazodzio biggrin.gif mazai as ND atlikineju ax.gif

Na bet tu juk musu senbuvis biggrin.gif Ir ko nedristi slaptazodzio paprasyti? Tai santurus zmugutis esi, per daug net... biggrin.gif Va ateina naujokai ir su pirma zinute praso slaptazodzio, o cia zmogus turbut metai dalyvis ir nedrista doh.gif
As tuoj...tu nusipelniusi esi mirksiukas.gif

Sea, SVEIKINIMAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sauni nuotrauka 4u.gif

Pastebejimas: dar yra nuotrauku be niku unsure.gif
Ir dar klausimas butu...Kodel ne visi dalyvaujantys balsuoja? g.gif Kaip ir reiketu, jei jau dalyvaujam g.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 27, 18:39)

Ir dar klausimas butu...Kodel ne visi dalyvaujantys balsuoja? g.gif  Kaip ir reiketu, jei jau dalyvaujam g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

c-girl, kaip tavo mokslai? Jau prasidejo?
Atsakyti
noriu prie jusu jungtis.. mirksiukas.gif
prasom pasakyti kokie konkursai cia pas jus, ar namu darbai , slaptazodziai kazkokie.. g.gif nieko nezinau..
kam galima dalyvauti itt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 27, 16:42)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

c-girl, kaip tavo mokslai? Jau prasidejo?

Nugis prasidejo...Bet taip suuuunkiai prie knygu man priseina blush2.gif Diena vaikai, po vaiku vakarre galva nebedirba. Nu zodziu, kaip nors doh.gif

QUOTE(jaunamamyte @ 2007 09 27, 16:47)
noriu prie jusu jungtis..  mirksiukas.gif
prasom pasakyti kokie konkursai cia pas jus, ar namu darbai , slaptazodziai kazkokie..  g.gif  nieko nezinau..
kam galima dalyvauti itt  4u.gif

Prasome pasiskaityti pirmaji sios temos puslapi, ten visa info. ax.gif Taip pat prasom neisizeisti ir nepriimti asmeniskai, naujokams slaptazodis nesuteikiamas is pirmu dienu 4u.gif
Atsakyti