Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

Nendria, žinant, kad reportažą fotkint gan sunku, tai tavieji bandymai visai neblogi. Pirmojoje tai labai kliūna stulpas, bet čia jau reikėjo atsidurti reikiamu laiku reikiamoje vietoje, ane biggrin.gif
O antroji pataisyta man visai gerai žiūrisi.

Valanda, man tai tos proporcijos kaip ir nelabai kliūna, bet kontrasto daugiau nepamaišytų. Kita vertus, man ši foto tokia minkšta atrodo ir tam portretukui tai nekliudo.

Mano pabandymai tema "Lange":

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu, Puriena uz komentara.
Tavoji pirmoji man labai patinka. Tik virsus kazkaip erzina savo tustumu. Taip norisi kazko tamsaus virsuje. O pats siuzetas super.
Antra is arciau graziai ziuretusi. labai daug aplinkui nereikalingu detaliu. manau apsiribociau tik plytu sienos rodymu, be tu soniniu "kazko". Ir dar kazkiek patamsinciau.
Trecia man nea.
Atsakyti
Puriena, man pirma visai nebloga mirksiukas.gif Tik noretusi mergyte i kaire labiau patraukt gal. Tinka kadrui juodai baltu but thumbup.gif
Atsakyti
Valanda - man patinka portretukas. Tik noretusi ne tokios pilkos, o juodai baltos smile.gif ( patarti kaip isgauti grazu j&b negaliu - paciai nelabai sekasi). Modeliukas nuostabus. Apsvietimas man taip pat patinka.
Tiesiog gera ziureti i toki darba.

uzsiziurejau i nuotrauka ir pienas prisvilo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 19 rugsėjo 2007 - 16:29
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 16:06)

Tavoji pirmoji man labai patinka. Tik virsus kazkaip erzina savo tustumu. Taip norisi kazko tamsaus virsuje. O pats siuzetas super.
Antra is arciau graziai ziuretusi. labai daug aplinkui nereikalingu detaliu. manau apsiribociau tik plytu sienos rodymu, be tu soniniu "kazko". Ir dar kazkiek patamsinciau.
Trecia man nea.

QUOTE(raige @ 2007 09 19, 16:18)
Puriena, man pirma visai nebloga mirksiukas.gif Tik noretusi mergyte i kaire labiau patraukt gal. Tinka kadrui juodai baltu but  thumbup.gif

Ačiū, merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš jaučiu jūsų visų niekad nepavysiu doh.gif , nuo sekmadienio tik dvi temas perskaičiau, o kur dar likusios doh.gif
Einu toliau skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
dar šiek tiek iš kažkada buvusių atostogų cool.gif

Dubrovnikas
user posted image

smalsi ožka iš Durmitoro
user posted image
Atsakyti
Puriena, dekui uzh kursu rekomendacijas aciuks.gif
Tavo mergaite ant palanges lb lb faina thumbup.gif

Bite Maja, Dubrovnikas vezha! Kaip nufotkinai pirmaja nuotrauka??? bigsmile.gif Zhiuredama, jauchiuosi istrigus tarp dvieju namu thumbup.gif Faina!
Ozhkela irgi simpatishka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 19:37)
Bite Maja, Dubrovnikas vezha! Kaip nufotkinai pirmaja nuotrauka??? bigsmile.gif Zhiuredama, jauchiuosi istrigus tarp dvieju namu thumbup.gif Faina!
Ozhkela irgi simpatishka mirksiukas.gif

kaip visada štatyvas kažkur mašinoj, o aš vis nuo visokių turėklų, laiptų ir fotkinu doh.gif va taip ir gimė ši nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
Na mano bandymas smile.gif ka manot?user posted image
Atsakyti
Man jau baisiai geda blush2.gif blush2.gif - senieji mokiniai nebeprisimena, naujieji visai nepazista, teks is naujo prisistatineti doh.gif .
Iki vasros atostogu buvo viskas ciki, o per jas atsilikau stipriai unsure.gif , "susipykau" su fotiku, nors visa laika tema atidziai sekiau rolleyes.gif

Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti smile.gif
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???
user posted image
Atsakyti
Ajas, man tai grazu, pozicija viskas tinka, tik gal kiek ryskumo, kontrasto, bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti