Nendria, žinant, kad reportažą fotkint gan sunku, tai tavieji bandymai visai neblogi. Pirmojoje tai labai kliūna stulpas, bet čia jau reikėjo atsidurti reikiamu laiku reikiamoje vietoje, ane
O antroji pataisyta man visai gerai žiūrisi.
Valanda, man tai tos proporcijos kaip ir nelabai kliūna, bet kontrasto daugiau nepamaišytų. Kita vertus, man ši foto tokia minkšta atrodo ir tam portretukui tai nekliudo.
Mano pabandymai tema "Lange":
Aciu, Puriena uz komentara.
Tavoji pirmoji man labai patinka. Tik virsus kazkaip erzina savo tustumu. Taip norisi kazko tamsaus virsuje. O pats siuzetas super.
Antra is arciau graziai ziuretusi. labai daug aplinkui nereikalingu detaliu. manau apsiribociau tik plytu sienos rodymu, be tu soniniu "kazko". Ir dar kazkiek patamsinciau.
Trecia man nea.
Tavoji pirmoji man labai patinka. Tik virsus kazkaip erzina savo tustumu. Taip norisi kazko tamsaus virsuje. O pats siuzetas super.
Antra is arciau graziai ziuretusi. labai daug aplinkui nereikalingu detaliu. manau apsiribociau tik plytu sienos rodymu, be tu soniniu "kazko". Ir dar kazkiek patamsinciau.
Trecia man nea.
Puriena, man pirma visai nebloga Tik noretusi mergyte i kaire labiau patraukt gal. Tinka kadrui juodai baltu but
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 16:06)
Trecia man nea.
QUOTE(raige @ 2007 09 19, 16:18)
Puriena, man pirma visai nebloga Tik noretusi mergyte i kaire labiau patraukt gal. Tinka kadrui juodai baltu but
Ačiū, merginos
Aš jaučiu jūsų visų niekad nepavysiu , nuo sekmadienio tik dvi temas perskaičiau, o kur dar likusios
Einu toliau skaityti
Einu toliau skaityti
Puriena, dekui uzh kursu rekomendacijas
Tavo mergaite ant palanges lb lb faina
Bite Maja, Dubrovnikas vezha! Kaip nufotkinai pirmaja nuotrauka??? Zhiuredama, jauchiuosi istrigus tarp dvieju namu Faina!
Ozhkela irgi simpatishka
Tavo mergaite ant palanges lb lb faina
Bite Maja, Dubrovnikas vezha! Kaip nufotkinai pirmaja nuotrauka??? Zhiuredama, jauchiuosi istrigus tarp dvieju namu Faina!
Ozhkela irgi simpatishka
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 19:37)
Ozhkela irgi simpatishka
Ozhkela irgi simpatishka
kaip visada štatyvas kažkur mašinoj, o aš vis nuo visokių turėklų, laiptų ir fotkinu va taip ir gimė ši nuotrauka
Na mano bandymas ka manot?
Man jau baisiai geda - senieji mokiniai nebeprisimena, naujieji visai nepazista, teks is naujo prisistatineti .
Iki vasros atostogu buvo viskas ciki, o per jas atsilikau stipriai , "susipykau" su fotiku, nors visa laika tema atidziai sekiau
Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???
Iki vasros atostogu buvo viskas ciki, o per jas atsilikau stipriai , "susipykau" su fotiku, nors visa laika tema atidziai sekiau
Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti
Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???
Ajas, man tai grazu, pozicija viskas tinka, tik gal kiek ryskumo, kontrasto, bet cia tik mano nuomone