Nendria, žinant, kad reportažą fotkint gan sunku, tai tavieji bandymai visai neblogi. Pirmojoje tai labai kliūna stulpas, bet čia jau reikėjo atsidurti reikiamu laiku reikiamoje vietoje, ane O antroji pataisyta man visai gerai žiūrisi.
Valanda, man tai tos proporcijos kaip ir nelabai kliūna, bet kontrasto daugiau nepamaišytų. Kita vertus, man ši foto tokia minkšta atrodo ir tam portretukui tai nekliudo.
Aciu, Puriena uz komentara. Tavoji pirmoji man labai patinka. Tik virsus kazkaip erzina savo tustumu. Taip norisi kazko tamsaus virsuje. O pats siuzetas super. Antra is arciau graziai ziuretusi. labai daug aplinkui nereikalingu detaliu. manau apsiribociau tik plytu sienos rodymu, be tu soniniu "kazko". Ir dar kazkiek patamsinciau. Trecia man nea.
Valanda - man patinka portretukas. Tik noretusi ne tokios pilkos, o juodai baltos ( patarti kaip isgauti grazu j&b negaliu - paciai nelabai sekasi). Modeliukas nuostabus. Apsvietimas man taip pat patinka. Tiesiog gera ziureti i toki darba.
Tavoji pirmoji man labai patinka. Tik virsus kazkaip erzina savo tustumu. Taip norisi kazko tamsaus virsuje. O pats siuzetas super.
Antra is arciau graziai ziuretusi. labai daug aplinkui nereikalingu detaliu. manau apsiribociau tik plytu sienos rodymu, be tu soniniu "kazko". Ir dar kazkiek patamsinciau.
Trecia man nea.
Man jau baisiai geda - senieji mokiniai nebeprisimena, naujieji visai nepazista, teks is naujo prisistatineti . Iki vasros atostogu buvo viskas ciki, o per jas atsilikau stipriai , "susipykau" su fotiku, nors visa laika tema atidziai sekiau
Taigi, po truputi bandysiu vel isijungti Pirmoji skola - temai "architektura". Komentaru ???