Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

sveiki 4u.gif

nezinau kur kreiptis smile.gif tai bandysiu cia smile.gif
turiu klausimuka ...
ruosiuos pirktis nauja fotoaparata . sirdis linksta link olympus SP 560 ka gero ar blogo galite pasakyti. ir nlb suprantu, ar ten dedasi 4 AA baterijos, ar licio baterija, nes oficialiame olympus saite, rasoma apie licio jonu baterija, o visur kitur apie AA elementus g.gif

dekui uz pasiulymus ir pasvarstymus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 26, 20:08)
peržvelgus ant greitųjų atrodo Nr.2 su nerealiais kirais nugalėjo  4u.gif 28 balai
II vieta Nr.18 su 23 balsais
III vieta Nr.21 su 22 balsais
bet galiu klyst, nes tikrai labai greit tik sumečiau  4u.gif

Sveikinam Nr.2 nuotraukos nugaletoja 4u.gif 4u.gif clap.gif sakykit,kas nemato konkurso nuotrauku,gal galima idet cia ta nuotrauka,nors viena,kuri laimejo 1 vieta? g.gif ax.gif bet jei ne,tai nesupyksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2007 09 26, 21:29)
sveiki  4u.gif

nezinau kur kreiptis smile.gif tai bandysiu cia smile.gif
turiu klausimuka ...
ruosiuos pirktis nauja fotoaparata . sirdis linksta link olympus SP 560 ka gero ar blogo galite pasakyti. ir nlb suprantu, ar ten dedasi 4 AA baterijos, ar licio baterija, nes oficialiame olympus saite, rasoma apie licio jonu baterija, o visur kitur apie AA elementus  g.gif

dekui uz pasiulymus ir pasvarstymus smile.gif  4u.gif

Nelabai ka ismanau, bet itariu, kad galimi abu variantai. Bet, mano galva, licio baterijos praktiskiau.

Zuvedroms 4u.gif 4u.gif Ispudinga ir bauginanti nuotrauka.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 26, 21:50)
Nelabai ka ismanau, bet itariu, kad galimi abu variantai. Bet, mano galva, licio baterijos praktiskiau.
Zuvedroms 4u.gif  4u.gif  Ispudinga ir bauginanti nuotrauka.

vat ir as galvoju, kad licio jonu batarke geriau, bet vien del to ziureti kito aparato kazkaip nesiryztu unsure.gif
Atsakyti
Niugis kaip fainai, sveikinimai nugaletojams 4u.gif ir aciu man uz balsus flirt.gif
Papildyta:
O as su RAW susidraugauti bandau. Labai net sekasi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 26 rugsėjo 2007 - 21:58
QUOTE(Degutė @ 2007 09 25, 22:33)

Labai thumbup.gif Tik galetu butu sviesesne ir "astresne"...
Tu kaip ir as matau naudoji elements...tai iskart zemiau po "unsharp mask" yra funkscija "ajust sharpness"(as su tuo sharpinu).

QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 08:02)
Aš dar porą savaitgalinių įmesiu:
iš paslaptingųjų serijos (su mystical lighting pluginu šį kartą)

user posted image

ir miško abstraktas. Norėjau padaryti kažką panašaus į šitą

user posted image

Oho, dejavu labai tie namukai mistiskai atrodo thumbup.gif Liuks tikrai! Antroji, abstraktas irgi patinka!!!

QUOTE(Stebukle @ 2007 09 26, 11:26)
Visi rodot grazias nuotraukas, tai ir as padidinsiu savo avarata, gal kas pagirs ... arba isides i savo avarata mano vaika, kaip c-girl

user posted image

Daryciau kvadratine turbut, kirpciau virsaus. Bet siaip faina nuotraukyte, vis norejau pagirti mirksiukas.gif

Su tuo avataru doh.gif Atsidarau ana tema ir pamatau vienos dalyves paskutine zinute, ir savo vaika jos avatare doh.gif Nu *****, nemoku pasakyti, motiniski tigriski jausmai atbudo blink.gif Bet, supratau kad nepiktybiskai juk, nezinojo ir t.t. paprasiau isimti ir iseme. Nu bet jausmas keistas mane buvo apemes doh.gif nemalonus siaip jau........ unsure.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 26, 19:48)
Joooo, uztai ir nemegstu savo vaikio "reklamuoti" ir jo nuotrauku cia deti. Kazkaip neperzengiu per save, nors turiu visai pusetinu kadru.

Nemau, kad nuotrauka is cia paeme. Manau, kad kudroje pasikniso ir rado, nesitikejo kad SM dalyves nuotrauka gali buti unsure.gif

Dekui vel visiems uz komentarus mano paskutiniam portretui 4u.gif Smagu, kad si kart visi sutiko, kad j/b variantas geresnis. Na kai kurios nuotraukos tiesiog geriau ziurisi nespalvotos ax.gif

gus, negi tu neturi slaptazodzio?????? g.gif

Sveikinam ND nugaletoja 4u.gif Nuotrauka, kaip uzuolaida issireiske, bauginanti biggrin.gif Pagauk tu man taip thumbup.gif Laukiam naujos temos ax.gif
Papildyta:
Tiesa, Wyshnia, dekui uz kritika mano nuotraukai 4u.gif Sumazeje jos cia paskutiniu metu...Kazkiek daugokai gal pastumdziau "curves", man neatrodo isdege, bet gal ant ribos taip... blush2.gif

O kur musu komendantas Sillwio dinges??? Auuuuu...tuoj uzrasysim i juodaji sarasa, kaip pabegusi is pamoku biggrin.gif Truksta truksta grieztesnes kritikos... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 27 rugsėjo 2007 - 00:27
Sveiki sveiki visi... po atostogu gryztu prie mokslu..

Nuotraukos jusu visu fantastiskos! thumbup.gif

Ir pokalbiai cia sparciai vyksta, oho..

Nebandysiu komentuot jau esanciu nuotrauku bet reiks jungtis prie nauju ..

Kol namu darbai dar nepaskelbti butu labai labai gerai zinoti kas pasikeite nes visos nuotraukos uzrakintos. Pasikeite slaptazodis? Gal kur praleidau beskaitydama..
Butu labai malonu kad kas pranestu nauja prisijungima blush2.gif

Prie paukstuku noriu prisijungti ir ikelti savaji..

/Users/sandrabilotaite/Desktop/IMG_5391.JPG

Patinka man sita nuotraukike savo ramuma, bet kazkotai saltos spalvos gavosi.. Labai idomi jusu nuomone
Papildyta:
Jo..
pirmas bandymas ikelti nuotrauka nepavyko..

vadinasi reikia 100 zinuciu.. ok!

cia yra nuotrauka kuriai reikia nuomones.. ax.gif

http://public.fotki....ai/img5391.html
Atsakyti
Sveiki fotografai!
Gaila, kad nebegalima matyti jusu namu darbu nuotrauku sad.gif Is ju ir ju komentaru galima buvo kazko ismokti...
Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie spalvas sioje nuotraukoje. Ar tai normalu, kad seselis gavosi melynas? Ar cia kaltas fotografas, ar objektyvas?
Ir dar vienas klausimas. Kai atidarineju su PS nuotraukas fotografuotas su savo Canon EOS 400D, jis klausia koki spalvu profaila taikyt. Koki jus taikot, kad butu tiksliausiai atvaizduotos spalvos?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 27 rugsėjo 2007 - 09:08
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 27, 11:05)
Sveiki fotografai!
Gaila, kad nebegalima matyti jusu namu darbu nuotrauku sad.gif Is ju ir ju komentaru galima buvo kazko ismokti...
Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie spalvas sioje nuotraukoje. Ar tai normalu, kad seselis gavosi melynas? Ar cia kaltas fotografas, ar objektyvas?
Ir dar vienas klausimas. Kai atidarineju su PS nuotraukas fotografuotas su savo Canon EOS 400D, jis klausia koki spalvu profaila taikyt. Koki jus taikot, kad butu tiksliausiai atvaizduotos spalvos?

user posted image

temperatura netiksli, tai melynas seselis.
pas mane sppalvos sRGB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 27, 10:09)
temperatura netiksli, tai melynas seselis.
pas mane sppalvos sRGB 4u.gif

Temperatura - tai reiskia WB?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 27, 11:14)
Temperatura - tai reiskia WB?

aha bigsmile.gif
Atsakyti
Tai nugaletojas vis neprisipazista? biggrin.gif Itariu kazka, gyvenanti pajury g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 27, 00:58)
Nemau, kad nuotrauka is cia paeme. Manau, kad kudroje pasikniso ir rado, nesitikejo kad SM dalyves nuotrauka gali buti unsure.gif

Matai, cia jau mano pacios problema. Tikiu, kad nepyktybiskai, bet vistiek nenoreciau, kad mano vaikis klajotu po neto platybes. Vyras del to irgi is manes juokiasi.

Stebukle, baltos spalvos balnasa nustatyti gali juk ivairiais budais: temperatura, jau fotoaparate esancios opcijos (dienos sviesa, seseliai ir t.t.t) arba nufotografuoti balta lapa (kursu destytojas patere visgi pilka korta imti), laikant ji tame apsvietime, kuriame bus pats objektas. Arba fotografuoti su Auto ir po to taisyti kompiuteryje.
Atsakyti