sveiki
nezinau kur kreiptis tai bandysiu cia
turiu klausimuka ...
ruosiuos pirktis nauja fotoaparata . sirdis linksta link olympus SP 560 ka gero ar blogo galite pasakyti. ir nlb suprantu, ar ten dedasi 4 AA baterijos, ar licio baterija, nes oficialiame olympus saite, rasoma apie licio jonu baterija, o visur kitur apie AA elementus
dekui uz pasiulymus ir pasvarstymus
QUOTE(Sansara @ 2007 09 26, 20:08)
peržvelgus ant greitųjų atrodo Nr.2 su nerealiais kirais nugalėjo 28 balai
II vieta Nr.18 su 23 balsais
III vieta Nr.21 su 22 balsais
bet galiu klyst, nes tikrai labai greit tik sumečiau
II vieta Nr.18 su 23 balsais
III vieta Nr.21 su 22 balsais
bet galiu klyst, nes tikrai labai greit tik sumečiau
Sveikinam Nr.2 nuotraukos nugaletoja sakykit,kas nemato konkurso nuotrauku,gal galima idet cia ta nuotrauka,nors viena,kuri laimejo 1 vieta? bet jei ne,tai nesupyksim
QUOTE(laukine @ 2007 09 26, 21:29)
sveiki
turiu klausimuka ...
ruosiuos pirktis nauja fotoaparata . sirdis linksta link olympus SP 560 ka gero ar blogo galite pasakyti. ir nlb suprantu, ar ten dedasi 4 AA baterijos, ar licio baterija, nes oficialiame olympus saite, rasoma apie licio jonu baterija, o visur kitur apie AA elementus
turiu klausimuka ...
Nelabai ka ismanau, bet itariu, kad galimi abu variantai. Bet, mano galva, licio baterijos praktiskiau.
Zuvedroms Ispudinga ir bauginanti nuotrauka.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 26, 21:50)
Nelabai ka ismanau, bet itariu, kad galimi abu variantai. Bet, mano galva, licio baterijos praktiskiau.
vat ir as galvoju, kad licio jonu batarke geriau, bet vien del to ziureti kito aparato kazkaip nesiryztu
Niugis kaip fainai, sveikinimai nugaletojams ir aciu man uz balsus
Papildyta:
O as su RAW susidraugauti bandau. Labai net sekasi
Papildyta:
O as su RAW susidraugauti bandau. Labai net sekasi
QUOTE(Degutė @ 2007 09 25, 22:33)
Labai Tik galetu butu sviesesne ir "astresne"...
Tu kaip ir as matau naudoji elements...tai iskart zemiau po "unsharp mask" yra funkscija "ajust sharpness"(as su tuo sharpinu).
QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 08:02)
Aš dar porą savaitgalinių įmesiu:
iš paslaptingųjų serijos (su mystical lighting pluginu šį kartą)
ir miško abstraktas. Norėjau padaryti kažką panašaus į šitą
iš paslaptingųjų serijos (su mystical lighting pluginu šį kartą)
ir miško abstraktas. Norėjau padaryti kažką panašaus į šitą
Oho, dejavu labai tie namukai mistiskai atrodo Liuks tikrai! Antroji, abstraktas irgi patinka!!!
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 26, 11:26)
Visi rodot grazias nuotraukas, tai ir as padidinsiu savo avarata, gal kas pagirs ... arba isides i savo avarata mano vaika, kaip c-girl
Daryciau kvadratine turbut, kirpciau virsaus. Bet siaip faina nuotraukyte, vis norejau pagirti
Su tuo avataru Atsidarau ana tema ir pamatau vienos dalyves paskutine zinute, ir savo vaika jos avatare Nu *****, nemoku pasakyti, motiniski tigriski jausmai atbudo Bet, supratau kad nepiktybiskai juk, nezinojo ir t.t. paprasiau isimti ir iseme. Nu bet jausmas keistas mane buvo apemes nemalonus siaip jau........
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 26, 19:48)
Joooo, uztai ir nemegstu savo vaikio "reklamuoti" ir jo nuotrauku cia deti. Kazkaip neperzengiu per save, nors turiu visai pusetinu kadru.
Nemau, kad nuotrauka is cia paeme. Manau, kad kudroje pasikniso ir rado, nesitikejo kad SM dalyves nuotrauka gali buti
Dekui vel visiems uz komentarus mano paskutiniam portretui Smagu, kad si kart visi sutiko, kad j/b variantas geresnis. Na kai kurios nuotraukos tiesiog geriau ziurisi nespalvotos
gus, negi tu neturi slaptazodzio??????
Sveikinam ND nugaletoja Nuotrauka, kaip uzuolaida issireiske, bauginanti Pagauk tu man taip Laukiam naujos temos
Papildyta:
Tiesa, Wyshnia, dekui uz kritika mano nuotraukai Sumazeje jos cia paskutiniu metu...Kazkiek daugokai gal pastumdziau "curves", man neatrodo isdege, bet gal ant ribos taip...
O kur musu komendantas Sillwio dinges??? Auuuuu...tuoj uzrasysim i juodaji sarasa, kaip pabegusi is pamoku Truksta truksta grieztesnes kritikos...
Sveiki sveiki visi... po atostogu gryztu prie mokslu..
Nuotraukos jusu visu fantastiskos!
Ir pokalbiai cia sparciai vyksta, oho..
Nebandysiu komentuot jau esanciu nuotrauku bet reiks jungtis prie nauju ..
Kol namu darbai dar nepaskelbti butu labai labai gerai zinoti kas pasikeite nes visos nuotraukos uzrakintos. Pasikeite slaptazodis? Gal kur praleidau beskaitydama..
Butu labai malonu kad kas pranestu nauja prisijungima
Prie paukstuku noriu prisijungti ir ikelti savaji..
/Users/sandrabilotaite/Desktop/IMG_5391.JPG
Patinka man sita nuotraukike savo ramuma, bet kazkotai saltos spalvos gavosi.. Labai idomi jusu nuomone
Papildyta:
Jo..
pirmas bandymas ikelti nuotrauka nepavyko..
vadinasi reikia 100 zinuciu.. ok!
cia yra nuotrauka kuriai reikia nuomones..
http://public.fotki....ai/img5391.html
Nuotraukos jusu visu fantastiskos!
Ir pokalbiai cia sparciai vyksta, oho..
Nebandysiu komentuot jau esanciu nuotrauku bet reiks jungtis prie nauju ..
Kol namu darbai dar nepaskelbti butu labai labai gerai zinoti kas pasikeite nes visos nuotraukos uzrakintos. Pasikeite slaptazodis? Gal kur praleidau beskaitydama..
Butu labai malonu kad kas pranestu nauja prisijungima
Prie paukstuku noriu prisijungti ir ikelti savaji..
/Users/sandrabilotaite/Desktop/IMG_5391.JPG
Patinka man sita nuotraukike savo ramuma, bet kazkotai saltos spalvos gavosi.. Labai idomi jusu nuomone
Papildyta:
Jo..
pirmas bandymas ikelti nuotrauka nepavyko..
vadinasi reikia 100 zinuciu.. ok!
cia yra nuotrauka kuriai reikia nuomones..
http://public.fotki....ai/img5391.html
Sveiki fotografai!
Gaila, kad nebegalima matyti jusu namu darbu nuotrauku Is ju ir ju komentaru galima buvo kazko ismokti...
Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie spalvas sioje nuotraukoje. Ar tai normalu, kad seselis gavosi melynas? Ar cia kaltas fotografas, ar objektyvas?
Ir dar vienas klausimas. Kai atidarineju su PS nuotraukas fotografuotas su savo Canon EOS 400D, jis klausia koki spalvu profaila taikyt. Koki jus taikot, kad butu tiksliausiai atvaizduotos spalvos?
Gaila, kad nebegalima matyti jusu namu darbu nuotrauku Is ju ir ju komentaru galima buvo kazko ismokti...
Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie spalvas sioje nuotraukoje. Ar tai normalu, kad seselis gavosi melynas? Ar cia kaltas fotografas, ar objektyvas?
Ir dar vienas klausimas. Kai atidarineju su PS nuotraukas fotografuotas su savo Canon EOS 400D, jis klausia koki spalvu profaila taikyt. Koki jus taikot, kad butu tiksliausiai atvaizduotos spalvos?
QUOTE(Lauružė @ 2007 09 27, 11:05)
Sveiki fotografai!
temperatura netiksli, tai melynas seselis.
pas mane sppalvos sRGB
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 27, 10:09)
Temperatura - tai reiskia WB?
Tai nugaletojas vis neprisipazista? Itariu kazka, gyvenanti pajury
Matai, cia jau mano pacios problema. Tikiu, kad nepyktybiskai, bet vistiek nenoreciau, kad mano vaikis klajotu po neto platybes. Vyras del to irgi is manes juokiasi.
Stebukle, baltos spalvos balnasa nustatyti gali juk ivairiais budais: temperatura, jau fotoaparate esancios opcijos (dienos sviesa, seseliai ir t.t.t) arba nufotografuoti balta lapa (kursu destytojas patere visgi pilka korta imti), laikant ji tame apsvietime, kuriame bus pats objektas. Arba fotografuoti su Auto ir po to taisyti kompiuteryje.
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 27, 00:58)
Nemau, kad nuotrauka is cia paeme. Manau, kad kudroje pasikniso ir rado, nesitikejo kad SM dalyves nuotrauka gali buti
Matai, cia jau mano pacios problema. Tikiu, kad nepyktybiskai, bet vistiek nenoreciau, kad mano vaikis klajotu po neto platybes. Vyras del to irgi is manes juokiasi.
Stebukle, baltos spalvos balnasa nustatyti gali juk ivairiais budais: temperatura, jau fotoaparate esancios opcijos (dienos sviesa, seseliai ir t.t.t) arba nufotografuoti balta lapa (kursu destytojas patere visgi pilka korta imti), laikant ji tame apsvietime, kuriame bus pats objektas. Arba fotografuoti su Auto ir po to taisyti kompiuteryje.