Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

Ojei bigsmile.gif Ačiū už komentarus mano paukštukams ax.gif

Peppi nuotraukytės gražios. Labiausiai patiko 2. Dar patiko 5, tik ten labai norėtusi visos senelio galvos ir vaiko kojyčių.

QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 09:02)
gražus šitie paukštukai, vos vos ryškumo trūkumas. Su PS pataisymas kelias sec. užimtų. O toks kregždutės taip natūraliai susidėliojusios?

Aha, pačios taip sulaipiojo. O ryškumo bandžiau primesti su unsharp mask, ale pagalvojau, kad be priedų jos malonesnės. Ar dar koks kitas būdas yra? (PS neturiu, tik PS Elements)

QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 09:02)
Aš dar porą savaitgalinių įmesiu:
iš paslaptingųjų serijos (su mystical lighting pluginu šį kartą)

1.
ir miško abstraktas. Norėjau padaryti kažką panašaus į šitą
2.

1. Tikrai paslaptinga, gal kažkiek tas rūkas dirbtinis atrodo. Bet kokiai siaubų pasakai labai tinkamas paveikslėlis.
2. Medžiai man labai patiko. Kaip čia taip padaryta? Vertikalus judesy?

QUOTE(inc @ 2007 09 26, 10:37)
o čia maniškis į paukščių seriją wink.gif

Spalvingas ir ryškus paukštukas smile.gif

QUOTE(latoya @ 2007 09 26, 10:51)
Kalnai kritikai

Labai įspūdingas vaizdelis.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 09 26, 10:37)
o čia maniškis į paukščių seriją wink.gif

gal šiek tiek žemiau reikėjo fotkint g.gif

QUOTE(latoya @ 2007 09 26, 10:51)
Kalnai kritikai

gražu 4u.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 10:53)
natūroj natūroj. Latvijoj miške stovi, norintys gali į vidų užlipti  tongue.gif

parodyk natūralią nuotrauką.... tokios tik filmuose būna biggrin.gif ir kurioj Latvijos vietoj ji randasi? labai įdomu paliko.
Atsakyti
Mystical lighting efektų nuotraukoms rinkinys veikia kaip atskira programėlė arba pluginas PS. Tik man ne taip lengva ją perprasti, kad tie efektai naturaliai atrodytų. Siunčiuosi video instrukciją, gal kas labiau paaiškės.
va efektų galerija http://www.autofx.co...ng_gallery.html

QUOTE(Degutė @ 2007 09 26, 11:36)
Aha, pačios taip sulaipiojo. O ryškumo bandžiau primesti su unsharp mask, ale pagalvojau, kad be priedų jos malonesnės. Ar dar koks kitas būdas yra? (PS neturiu, tik PS Elements)
2. Medžiai man labai patiko. Kaip čia taip padaryta? Vertikalus judesy?
Spalvingas ir ryškus paukštukas  smile.gif
Labai įspūdingas vaizdelis.

Na man atrodo dabar toks lengvas rūkelis užsidėjes, jis tampa mažiau matomas vos vos pastumdžius levels. PS elements irgi turėtų tokį turėti.
2. Taip, su ilgesniu išlaikymu judinant fotoaparatą vertikaliai.
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 09 26, 12:09)
gal šiek tiek žemiau reikėjo fotkint  g.gif
gražu  4u.gif
parodyk natūralią nuotrauką.... tokios tik filmuose būna  biggrin.gif ir kurioj Latvijos vietoj ji randasi? labai įdomu paliko.

natūralią namie turiu, vakare galėsiu įmesti. Latvijoje, šalia Lietuvos sienos yra Tervetės miestelis su visu pasakų mišku, gyva ragana (šeštadieniais) ir pan.
Atsakyti
Visi rodot grazias nuotraukas, tai ir as padidinsiu savo avarata, gal kas pagirs blush2.gif lotuliukas.gif arba isides i savo avarata mano vaika, kaip c-girl hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
Dejavu, man labai dirbtinai atrodo uzdetas rukas g.gif
Cia prie tavo medziu (daryta per judesio namu darbus):

user posted image

user posted image

Latoya, man tavo peizaze truksta atsvaros kaireje puseje. Ir labai truksta (namo akiai) kazko priekyje (kaireje puseje).

Stebukle thumbup.gif Tik virsu pakirpk truputuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 26 rugsėjo 2007 - 11:30
susiinstaliavau ta mystical'a, ale brach, kaip ten viskas sudetingai blink.gif nieko grazhaus padaryti nepavyko schmoll.gif Bet nieko, Uzhuolaidos "zhaliasis fonas" raminanchiai nuteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 26, 12:26)
blush2.gif  lotuliukas.gif arba isides i savo avarata mano vaika, kaip c-girl hihihi.gif

čia taip buvo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 09 26, 17:15)
čia taip buvo?  blink.gif

topsecret.gif http://www.supermama...?...6782&st=372 topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 26, 16:39)

Joooo, uztai ir nemegstu savo vaikio "reklamuoti" ir jo nuotrauku cia deti. Kazkaip neperzengiu per save, nors turiu visai pusetinu kadru.

Tai kas lauro vainiku sia savaite dabinsis? Ir kokia nauja tema?
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Jau kurį laiką stebiu jūsų diskusiją ir panorau prisijungti. Labai smagu, kad ši tema tokia aktyvi thumbup.gif Neturiu galimybių labai rimtai užsiimti foto, tai turbūt dalyvausiu labiau priešokiais smile.gif Įdėsiu vieną nuotrauką, turbūt dabar nelabai į temą (nei paukštis, nei trobelė smile.gif ), tiesiog ji man šiuo momentu labai patinka. Fotografavo mano vyras - mes abu naudojamės fotoaparatu, tai po kelių mėnesių paprastai neprisimenam kuris fotografavo (nebent vienas iš mūsų yra nuotraukoje smile.gif )
Bandau įdėti iš picasaweb, o kadangi iki šiol niekada nepavykdavo, tai dedu ir nuorodą.
user posted image
Kritikuokit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės fotografės, ir fotografai. Ale ir greitai ši tema vystoma. kažin ar pavysiu. pradėjau skaityti nuo 1 temos ir su mano tokiu skaitymu bus sunkoka jus pasivyti bigsmile.gif , tik džiugina tai kad beskaitydamas daug ką sužinau.
Atsakyti
peržvelgus ant greitųjų atrodo Nr.2 su nerealiais kirais nugalėjo 4u.gif 28 balai
II vieta Nr.18 su 23 balsais
III vieta Nr.21 su 22 balsais
bet galiu klyst, nes tikrai labai greit tik sumečiau 4u.gif

kad toks nedidelis skirtumas tarp nugalėtojų ir tai kad daug foto gavo nors po truputį balsų rodo, kad tikrai daug ir gerų foto buvo šiuose ND thumbup.gif thumbup.gif kiekvieno skoniui, kiekvieno idėjų paieškai ir kiekvieno techniniam foto suvokimui
su tuo save ir pasveikinkim. clap.gif clap.gif paplokim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 rugsėjo 2007 - 20:11