labas rytas
ispudi paliko degutes natos ir dejavu namukas (pirmas, antras mano skoniui per daug unreal)
is peppi nuotrauku labiausiai man 1,4,7...
tik neužsuk vos kelias dienas, o jūs ohoho kur nuvarom
tai dabar bus darbelio...
Bite maja,
man labai patiko tavo vakarinis skersgatvis ir rūkas ežere
Californiagirl,
labiausiai patiko kur užsidengęs veiduką ir ta sepia, o jau lego statybose labai jėgiškai susikaupimas parodytas
"neveiksluok" irgi super
Sansara,
man šaka viršuje netrukdo
liuks ruduo ...toks rudeniškai vienišas
Peppi,
tavo apstrakčioji man patinka tik norėčiau apačią pakirpt
iš krikštynų serijos man 1, 4, 9 labiausiai patiko
Naktine,
labai graži foto su medžiu, bet jei palikt nestumiant į šoną kaip kažkas jau darė, tai norėčiau viršų kirptelt ir krūmuką nutrint
Astaxa,
patiko tavo šuns būda ir tos kojos
Raige,
man gražiausios buvo ta nespalvotoji ir paskutinė, kur mergina žiūri į tolį kažkur
Puriena,
man labiau ta pirmoji patiko.
o tu kartais pati ne "aurika" dirbi? čia juk jos pastatas, ane?
VilmaM,
jejau kokie žirgai gražūs
pirmosiose nuotraukose, jei nežinotum, kad jie taip džiaugdamiesi daro, galima supr, jog juos ten labai tampo....paskutinė, kur smėlis į šalis laksto liuks, o ta nespalvota, kur trise lekia, tai neapsakopo grožio- susilydžiau. tik joje man kilo noras biškelį nukirpt kairę pusę, kad labiau išryškėtų, jog jie suks bebėgdami į dešinę. o jei dar tuos namus pabandyt nukirpti sulig dirva, a?
iš gulbių serijos labiausiai patiko ta nespalvotoji. tie balti purslai ir baltos gulbės man liuks susižaidžia
Shalimar,
gražios gėlytės, o ir kalnai už jų
Valanda,
šaunūs tavo rytiniai vaizdeliai
tas miškas su sklindančia šviesa labai labai
Dejavu,
rudoji antytė ir namukas
namukas pas mane ne per tamsus
Degute,
kregždės -natos
nu va lyg ir baigiau šiandieninį maratoną
tai dabar bus darbelio...
Bite maja,
man labai patiko tavo vakarinis skersgatvis ir rūkas ežere
Californiagirl,
labiausiai patiko kur užsidengęs veiduką ir ta sepia, o jau lego statybose labai jėgiškai susikaupimas parodytas
"neveiksluok" irgi super
Sansara,
man šaka viršuje netrukdo
liuks ruduo ...toks rudeniškai vienišas
Peppi,
tavo apstrakčioji man patinka tik norėčiau apačią pakirpt
iš krikštynų serijos man 1, 4, 9 labiausiai patiko
Naktine,
labai graži foto su medžiu, bet jei palikt nestumiant į šoną kaip kažkas jau darė, tai norėčiau viršų kirptelt ir krūmuką nutrint
Astaxa,
patiko tavo šuns būda ir tos kojos
Raige,
man gražiausios buvo ta nespalvotoji ir paskutinė, kur mergina žiūri į tolį kažkur
Puriena,
man labiau ta pirmoji patiko.
o tu kartais pati ne "aurika" dirbi? čia juk jos pastatas, ane?
VilmaM,
jejau kokie žirgai gražūs
pirmosiose nuotraukose, jei nežinotum, kad jie taip džiaugdamiesi daro, galima supr, jog juos ten labai tampo....paskutinė, kur smėlis į šalis laksto liuks, o ta nespalvota, kur trise lekia, tai neapsakopo grožio- susilydžiau. tik joje man kilo noras biškelį nukirpt kairę pusę, kad labiau išryškėtų, jog jie suks bebėgdami į dešinę. o jei dar tuos namus pabandyt nukirpti sulig dirva, a?
iš gulbių serijos labiausiai patiko ta nespalvotoji. tie balti purslai ir baltos gulbės man liuks susižaidžia
Shalimar,
gražios gėlytės, o ir kalnai už jų
Valanda,
šaunūs tavo rytiniai vaizdeliai
tas miškas su sklindančia šviesa labai labai
Dejavu,
rudoji antytė ir namukas
namukas pas mane ne per tamsus
Degute,
kregždės -natos
nu va lyg ir baigiau šiandieninį maratoną
QUOTE(peppi @ 2007 09 26, 10:21)
dekui uz komentarus
dejavu...man anas namukas atrodo labiau vykes, sitame rukelis labai jau dirbtinis kazkaip atrodo, kad prie pirmosios foto daugiau pasedeta
dejavu...man anas namukas atrodo labiau vykes, sitame rukelis labai jau dirbtinis kazkaip atrodo, kad prie pirmosios foto daugiau pasedeta
tai kad atvirkščiai, prie anos labai trumpai. O su šituo raganos namuku išbandžiau tą mystical lighting programėlę.
Tą ir norėjau išgirsti, kad nenatūraliai su ja atrodo. Teks dar gilintis
QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 10:26)
tai kad atvirkščiai, prie anos labai trumpai. O su šituo raganos namuku išbandžiau tą mystical lighting programėlę.
anas namukas man geriau atrodo.
bet jau kas per grožis gaunasi su ta tavo programička jau ir man parūpo...
o čia maniškis į paukščių seriją
QUOTE(dejavu @ 2007 09 26, 10:26)
o iš tą namuką parovei? čia tikriausiai ne natūroj fotkintas? man daugiau šviesos norisi ant sienos.
o ta antroji tai labai įdomi išėjo
Kalnai kritikai
shalimar turetu buti pazistami vaizdai pazinau tas gelytes ir as jas bandziau fotkinti, bet man nesigavo
shalimar turetu buti pazistami vaizdai pazinau tas gelytes ir as jas bandziau fotkinti, bet man nesigavo
QUOTE(bite maja @ 2007 09 26, 10:48)
o iš tą namuką parovei? čia tikriausiai ne natūroj fotkintas? man daugiau šviesos norisi ant sienos.
natūroj natūroj. Latvijoj miške stovi, norintys gali į vidų užlipti
QUOTE(latoya @ 2007 09 26, 10:51)
o cia kuri pilis? Peel'o? Ten ju tiek daug
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 26, 11:07)
o cia kuri pilis? Peel'o? Ten ju tiek daug
nezinau pilies pavadinimo...bet cia cliffs of moher..tai gal ne ta, nu bet gamta visur ten panasi
QUOTE(latoya @ 2007 09 26, 11:18)
nezinau pilies pavadinimo...bet cia cliffs of moher..tai gal ne ta, nu bet gamta visur ten panasi
Tada cia ne ten pat...Tie cliff'ai Airijoj, o mano vaizdai is Anglijai priklausancios salos, bet tikrai teisybe - gamta labai panasi
Sveiki,
susinervinau tiek prirashiau ir viskas dingo
paminesiu, ka prisimenu
Peppi, ish tavo serijalo labiausiai 5-oji prie shirdies
Inc paukshtukas - grazhuma
Latojos kalnas - grazhios vasarishkos splavos. Norechiau aplankyti shia vieta.
Degutes natos super!!! Shtai, balionas nuo manes
Dejavu, abu namai vezha savo paslaptingumu man patiko labai. Papasakok plachiau apie ta mystical'a.
susinervinau tiek prirashiau ir viskas dingo
paminesiu, ka prisimenu
Peppi, ish tavo serijalo labiausiai 5-oji prie shirdies
Inc paukshtukas - grazhuma
Latojos kalnas - grazhios vasarishkos splavos. Norechiau aplankyti shia vieta.
Degutes natos super!!! Shtai, balionas nuo manes
Dejavu, abu namai vezha savo paslaptingumu man patiko labai. Papasakok plachiau apie ta mystical'a.