pasirodo užvedžiau paukščių temą šiandien čia
gražūs visų paukštukai...
bet labiausiai šnd dejavu namukas man jis labai gražiai žiūrisi...
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 20:53)
pirma antis man šiek tiek per tamsi. o tos kitos liuks.
namukas tai labai čiki gal tik truputėlį, truputėlį per tamsu, bet atrodo paslaptingai ir žavingai. kaip pasakų namelis. kaip darei?
namukas tai labai čiki gal tik truputėlį, truputėlį per tamsu, bet atrodo paslaptingai ir žavingai. kaip pasakų namelis. kaip darei?
dėl tamsumo aš nebesuprantu, ir taip jau monitorių nutamsinau, vietoj baltos pilką rodo
o namuko šešėlius apipaišiau su burn tool, vietomis dodge tool ir kontrasto uždėjau.
Man labai grazu tos baltos gulbes juodam fone, labai kontrastinga, fonas juodas kaip fotostudijoj
Namukas truputi tamsokas, bet grazu, man labiausiai patinka tokios paslaptingos foto - namai, rukas, laivai - vaiduokliai
O cia mano pauksciai Tik kokybes truksta palyginus su jusiskem foto Bet greitai tikiuosi tureti savo svajoniu fotika
Namukas truputi tamsokas, bet grazu, man labiausiai patinka tokios paslaptingos foto - namai, rukas, laivai - vaiduokliai
O cia mano pauksciai Tik kokybes truksta palyginus su jusiskem foto Bet greitai tikiuosi tureti savo svajoniu fotika
tipo balsuot jau galima už ND
visi paukščiai
valandos miškas
dejavu namelį įvertinsiu per šviesesnį monitorių, nes dabar tai beveik nematau jo
peppi foto faina, bet kokybė paveda
ca-girl portretas - pavyzdinis, vos neapsiverkiau jį pamačius (iš pavydo juodo juodo ). nes aš iš savo vaiko neišspaudžiu nei 10 proc to, ką tu sugebi
visi paukščiai
valandos miškas
dejavu namelį įvertinsiu per šviesesnį monitorių, nes dabar tai beveik nematau jo
peppi foto faina, bet kokybė paveda
ca-girl portretas - pavyzdinis, vos neapsiverkiau jį pamačius (iš pavydo juodo juodo ). nes aš iš savo vaiko neišspaudžiu nei 10 proc to, ką tu sugebi
varau balsuot i ND.
Man labai patiko valandos miskas ir dejavu namukas, tik namukui norisi siek tiek keliu sviesesniu tonu.
Ir norisi matyt nuotrauku duomenis, nes tik pasiziuri i grazia nuotrauka, o kaip tokia padaryt ir nezinai
Man labai patiko valandos miskas ir dejavu namukas, tik namukui norisi siek tiek keliu sviesesniu tonu.
Ir norisi matyt nuotrauku duomenis, nes tik pasiziuri i grazia nuotrauka, o kaip tokia padaryt ir nezinai
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 21:26)
varau balsuot i ND.
a kur, tamsta, buvai pradingus, a?
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 22:30)
a kur, tamsta, buvai pradingus, a?
as sergu ir mano vaikai serga jau 2 savaite. o vyras dirba. tai viena su 2 vaikais... tai tik skaityt sugebu bet pasitaisysiu, kai pasveiksiu
labas vakarelis, nebeieinu i nd
kazkas pasikeite? gal galit kas parasyti slaptazodi.
kazkas pasikeite? gal galit kas parasyti slaptazodi.
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 17:16)
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).
1.
O cia i gulbiu tema:)).Gulbe, kuri norejo pati isitikinti...kad ten dantu nereikia ieskot:)). (daugiau nuotaikai, ne aptarimui).
2.
1.
O cia i gulbiu tema:)).Gulbe, kuri norejo pati isitikinti...kad ten dantu nereikia ieskot:)). (daugiau nuotaikai, ne aptarimui).
2.
1. Jooo... Efektingai čia
2. O gal ji ko susigėdo (aš ir turiu gulbę tokioj pozoj, tik kokybės ten nelabai )
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 25, 17:37)
Cia mano indelis i gulbiu/anciu tema:
Stebukle, sveikit visi greičiau
Fainas portretukas. Ir šitas paukštis su dantim dar Tik kažkaip man kaklas ryškesnis, nei žandas atrodo. O gal tik atrodo...
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 19:51)
kad jau čia visos gulbes/antis rodot, tai ir aš pasirodysiu
Gražu. Man antroje įdomiai žiūrisi visų trijų pakeltos uodegėlės.
QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 20:30)
Na kadangi šiandienos tema įsirutuliojo į gulbes/antis įmesiu ir saviškes
ir kritikai namukas:
norėjau padaryti paslaptingą, bet gal pritamsinau jau per daug...
ir kritikai namukas:
norėjau padaryti paslaptingą, bet gal pritamsinau jau per daug...
Paukštukai gražūs.
O namukas tikrai paslaptingas, kaip iš pasakos.
Shalimar paukščiai tokie solidūs, jau ne mūsų kraštų
Šnd fotkinau mėnulį. Atrodo, viskas daug maž matosi, ir tos dėmės, ale ryškumo normalaus vistiek nėra Tai ir nerodysiu.
na ir as bandau savo nuotraukas patalpinti paukstuku tema
1
1
QUOTE(Degutė @ 2007 09 25, 22:41)
Shalimar paukščiai tokie solidūs, jau ne mūsų kraštų
Šnd fotkinau mėnulį. Atrodo, viskas daug maž matosi, ir tos dėmės, ale ryškumo normalaus vistiek nėra Tai ir nerodysiu.
Antras tai is zoologijos sodo Va cia yra patarimu kaip fotografuoti menuli, gal kas pravers
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 25, 16:37)
Peppi, na vienas anekdotas: viena kursu dalyve (apie 60 metu) isijuosusi tvirtina, kad ji portretus fotografuoja tik su 220-250 mm, nes tik taip gaunasi isblures fonas Svarbiausia, kad visai nereaguoja i jokius paaiskinmus, kad fono bluras ne nuo to priklauso.
ko tik nepripaistai is nezinojimo..ypac jei drasos su kaupu
QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 17:49)
šita tavo man superinė, na gal vietoj morkinio atspalvio geltonesnio norėtus, bet šiaip labai puiki. Šaunuolė
cia itariu saulelydis del to ir morkine
man patiko
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 25, 17:50)
truputi pasiliejes portretukas mano akim
vadinasi nuotaika kokybes neatsveria
labai patiko namukas mes namie megstam visokias niurumas, noreciau dideles nuotraukos su niuria gotikine pilimi ant sienos...tai zodziu man toks stilius visada gerai ir niekad ne per tamsu juk nakti realiai isvis nieko nesimato
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 20:44)
as sergu ir mano vaikai serga jau 2 savaite. o vyras dirba. tai viena su 2 vaikais... tai tik skaityt sugebu bet pasitaisysiu, kai pasveiksiu
mano darbai irgi sustoje - sergam, kazkoks durnas staigus virusas...
neturejau vaiko - nesirgdavau isvis...o dabar...kazkokia paliegus visa laika, pastoviai nuo vaiko uzsikreciu
Papildyta:
Christin trink kuo greiciau kol gali ta didziule nuotrauka