Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

pasirodo užvedžiau paukščių temą šiandien čia bigsmile.gif

gražūs visų paukštukai...

bet labiausiai šnd dejavu namukas wub.gif man jis labai gražiai žiūrisi...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 20:53)
pirma antis man šiek tiek per tamsi. o tos kitos liuks.

namukas tai labai čiki  thumbup.gif gal tik truputėlį, truputėlį per tamsu, bet atrodo paslaptingai ir žavingai. kaip pasakų namelis. kaip darei?  ax.gif

dėl tamsumo aš nebesuprantu, ir taip jau monitorių nutamsinau, vietoj baltos pilką rodo blush2.gif
o namuko šešėlius apipaišiau su burn tool, vietomis dodge tool ir kontrasto uždėjau.
Atsakyti
Man labai grazu tos baltos gulbes juodam fone, labai kontrastinga, fonas juodas kaip fotostudijoj bigsmile.gif

Namukas truputi tamsokas, bet grazu, man labiausiai patinka tokios paslaptingos foto - namai, rukas, laivai - vaiduokliai wub.gif

O cia mano pauksciai biggrin.gif Tik kokybes truksta palyginus su jusiskem foto verysad.gif Bet greitai tikiuosi tureti savo svajoniu fotika wub.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
tipo balsuot jau galima už ND ax.gif
visi paukščiai thumbup.gif
valandos miškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dejavu namelį įvertinsiu per šviesesnį monitorių, nes dabar tai beveik nematau jo blush2.gif
peppi foto faina, bet kokybė paveda
ca-girl portretas - pavyzdinis, vos neapsiverkiau jį pamačius (iš pavydo juodo juodo blush2.gif ). nes aš iš savo vaiko neišspaudžiu nei 10 proc to, ką tu sugebi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 rugsėjo 2007 - 20:22
varau balsuot i ND.
Man labai patiko valandos miskas ir dejavu namukas, tik namukui norisi siek tiek keliu sviesesniu tonu.
Ir norisi matyt nuotrauku duomenis, nes tik pasiziuri i grazia nuotrauka, o kaip tokia padaryt ir nezinai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 21:26)
varau balsuot i ND.

a kur, tamsta, buvai pradingus, a? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 22:30)
a kur, tamsta, buvai pradingus, a?  cool.gif

as sergu ir mano vaikai serga jau 2 savaite. o vyras dirba. tai viena su 2 vaikais... tai tik skaityt sugebu blush2.gif bet pasitaisysiu, kai pasveiksiu pioneer.gif
Atsakyti
labas vakarelis, nebeieinu i nd

kazkas pasikeite? gal galit kas parasyti slaptazodi. verysad.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 17:16)
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).

1.
O cia i gulbiu tema:)).Gulbe, kuri norejo pati isitikinti...kad ten dantu nereikia ieskot:)). (daugiau nuotaikai, ne aptarimui).

2.

1. Jooo... Efektingai čia bigsmile.gif
2. O gal ji ko susigėdo ax.gif (aš ir turiu gulbę tokioj pozoj, tik kokybės ten nelabai blush2.gif )

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 25, 17:37)
Cia mano indelis i gulbiu/anciu tema:

Stebukle, sveikit visi greičiau 4u.gif
Fainas portretukas. Ir šitas paukštis su dantim dar bigsmile.gif Tik kažkaip man kaklas ryškesnis, nei žandas atrodo. O gal tik atrodo...

QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 19:51)
kad jau čia visos gulbes/antis rodot, tai ir aš pasirodysiu  biggrin.gif

Gražu. Man antroje įdomiai žiūrisi visų trijų pakeltos uodegėlės.

QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 20:30)
Na kadangi šiandienos tema įsirutuliojo į gulbes/antis įmesiu ir saviškes

ir kritikai namukas:
norėjau padaryti paslaptingą, bet gal pritamsinau jau per daug...

Paukštukai gražūs.
O namukas tikrai paslaptingas, kaip iš pasakos.

Shalimar paukščiai tokie solidūs, jau ne mūsų kraštų ax.gif

Šnd fotkinau mėnulį. Atrodo, viskas daug maž matosi, ir tos dėmės, ale ryškumo normalaus vistiek nėra unsure.gif Tai ir nerodysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 25 rugsėjo 2007 - 21:42
na ir as bandau savo nuotraukas patalpinti paukstuku tema smile.gif

1
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christin: 25 rugsėjo 2007 - 21:57
QUOTE(Degutė @ 2007 09 25, 22:41)

Shalimar paukščiai tokie solidūs, jau ne mūsų kraštų  ax.gif

Šnd fotkinau mėnulį. Atrodo, viskas daug maž matosi, ir tos dėmės, ale ryškumo normalaus vistiek nėra  unsure.gif  Tai ir nerodysiu.

Antras tai is zoologijos sodo biggrin.gif Va cia yra patarimu kaip fotografuoti menuli, gal kas pravers ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 25, 16:37)
Peppi, na vienas anekdotas: viena kursu dalyve (apie 60 metu) isijuosusi tvirtina, kad ji portretus fotografuoja tik su 220-250 mm, nes tik taip gaunasi isblures fonas lotuliukas.gif  Svarbiausia, kad visai nereaguoja i jokius paaiskinmus, kad fono bluras ne nuo to priklauso.

ko tik nepripaistai is nezinojimo..ypac jei drasos su kaupu biggrin.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 17:49)
šita tavo man superinė, na gal vietoj morkinio atspalvio geltonesnio norėtus, bet šiaip labai puiki. Šaunuolė  4u.gif

cia itariu saulelydis del to ir morkine mirksiukas.gif
man patiko smile.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 09 25, 17:50)
truputi pasiliejes portretukas mano akim g.gif

vadinasi nuotaika kokybes neatsveria biggrin.gif

labai patiko namukas smile.gif mes namie megstam visokias niurumas, noreciau dideles nuotraukos su niuria gotikine pilimi ant sienos...tai zodziu man toks stilius visada gerai ir niekad ne per tamsu smile.gif juk nakti realiai isvis nieko nesimato biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 20:44)
as sergu ir mano vaikai serga jau 2 savaite. o vyras dirba. tai viena su 2 vaikais... tai tik skaityt sugebu blush2.gif bet pasitaisysiu, kai pasveiksiu pioneer.gif

mano darbai irgi sustoje - sergam, kazkoks durnas staigus virusas...
neturejau vaiko - nesirgdavau isvis...o dabar...kazkokia paliegus visa laika, pastoviai nuo vaiko uzsikreciu schmoll.gif
Papildyta:
Christin trink kuo greiciau kol gali ta didziule nuotrauka schmoll.gif
Atsakyti