Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

Nu va va, Wysnia, as ta ir noriu pasakyt g.gif Kad turi but gerai ir prie 200 g.gif Vienu zodzhiu pasiduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 25, 19:32)
kodel per daug? g.gif juk pagrinde viskas priklauso nuo diafragmos g.gif prie 200 gerai viskas buna biggrin.gif dar geriau nei prie 105 mirksiukas.gif

Tikrai ne. Nemoku paaiskinti. Maciau portreta daryta su 250 mm. Zinoma kitas reikalas, jeigu to norima (meniskumas, isradingumas, idejos) ir t.t.
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif Dažnai čia užsuku pasakaitinėti, nes domiuosi fotofrafija, tik vis neprisijungiu prie jūsų, nes manau, kad nespėsiu su jūsų tempais, o be to dar vis su muiline fotografuoju ir nelabai galiu su jumis lygintis. Kaip supratau, nėra labai lengva gauti namų darbų slaptažodį, bet jei man išduotumėt, būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 17:16)
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).

nu laaabai patinka thumbup.gif

QUOTE(latoya @ 2007 09 25, 18:41)
o as visai fool.gif ziuriu ko mano fotkes tokios nesvarios ir nekokybiskos paskutinem dienom, ogi iso ant 400 uzkeltas, o fotkinu diena doh.gif o tiek geru kadru buvau pagavus doh.gif

ir man taip buvo doh.gif aš jau galvojau, kad fotikas genda, o kad ISO 800, tai nė galvon neatėjo lotuliukas.gif

kad jau čia visos gulbes/antis rodot, tai ir aš pasirodysiu biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu uz parodyta demesi. Del ezeriuko persarpinimo-jus, matyt, teisios. pasarpinau vienakart,o dedama i psl. uzsimirsusi dar karta tekstelejau.
del horizonto nesutikciau. Jis ten netiesus. Tai tolejantis krantas. Todel manau,kad tai labiau optine apgaule;).

QUOTE(Shalimar @ 2007 09 24, 21:48)
Noreciau ir as prisirasyti prie jusu ax.gif Dievinu fotografija wub.gif Einu perzvelgsiu senesnes temas, o cia viena savo paskutiniu foto imesiu gal smile.gif Is pradziu norejau fokusuoti i kalna, bet dabar ziuriu, kad puse velnio ir i gelytes biggrin.gif

Grazios spalvos.Nuotrauka man patinka.tokia atvirutine.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 25, 01:08)

user posted image

Akys tokios gilios. komentarai apsiribos-labai grazu. Tiesa, nespalvota geresne;)
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 09 25, 08:58)

Dar vaizdas iš Graikijos
user posted image

Man kompoziciskai ji nalebai patinka. Kliuna soninis akmeninis ireminimas. Dar labai noretusi kokio akcento. laivo, varnos ar kt.silueto. O spalvos 4u.gif ...labai vasariskos.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 20:51)
nu laaabai patinka  thumbup.gif
ir man taip buvo  doh.gif aš jau galvojau, kad fotikas genda, o kad ISO 800, tai nė galvon neatėjo  lotuliukas.gif

kad jau čia visos gulbes/antis rodot, tai ir aš pasirodysiu  biggrin.gif
user posted image

pirma foto man labai grazi, tik atrodo, kad antys po tepala plaukioja. noretusi natur vandenuko ir dar vietos desinej pusej. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 rugsėjo 2007 - 19:22
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 25, 10:47)
labas rytas, visą naktį sapnavau kaip dangų labai debesuotą fotografavau  doh.gif gal čia ženklas, kad akis aukštyn reikia kartais pakelti  g.gif

čia dar vienas kadras žirgų tema...

Man Tavo arkliai labai patiko.Tokia energija jauciasi. O va gulbes neidomios. Tiesiog gulbes. beje ir ryskumo truksta:)
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 09 25, 14:26)
as vel su portretu, galejau daryti ir juodai balta ale norejosi, kad matytusi issimozojimo spalva nes bicas suvalge mano lupdazi biggrin.gif

Akules neryskios;)
Papildyta:
Bite maja,kadangi nesu pausktuku gerbeja,tai Tavo nuotraukos zavi savo kokybe, bet turiniu nemielos:)).
Atsakyti
Aha, Bite Maja, kokybe super blink.gif Pluksnas galima suskaiciuot biggrin.gif
Atsakyti
Bite maja,pirma superine thumbup.gif kad ir po juoda vandeni plakioja biggrin.gif o antroj,taip norisi kad antytes sugrystu,o nenuplauktu rolleyes.gif bet zinau kaip sunku jas pagaut norimoj pozicijoj biggrin.gif man ta svara tavo nuotraukose labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na kadangi šiandienos tema įsirutuliojo į gulbes/antis įmesiu ir saviškes
user posted image user posted image

ir kritikai namukas:
norėjau padaryti paslaptingą, bet gal pritamsinau jau per daug...

user posted image

Atsakyti
Dejavu, namuka manau tikrai pavyko padaryt paslaptinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 20:00)
pirma foto man labai grazi, tik atrodo, kad antys po tepala plaukioja. noretusi natur vandenuko ir dar vietos desinej pusej. .

man jos kaip tik atrodo, kad kažkokioj erdvėj kabo biggrin.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 20:08)
Bite maja,kadangi nesu pausktuku gerbeja,tai Tavo nuotraukos zavi  savo kokybe, bet turiniu nemielos:)).

ale vis tiek ačiū biggrin.gif

QUOTE(raige @ 2007 09 25, 20:11)
Aha, Bite Maja, kokybe super  blink.gif Pluksnas galima suskaiciuot  biggrin.gif

4u.gif
QUOTE(gus @ 2007 09 25, 20:11)
Bite maja,pirma superine thumbup.gif kad ir po juoda vandeni plakioja biggrin.gif o antroj,taip norisi kad antytes sugrystu,o nenuplauktu rolleyes.gif bet zinau kaip sunku jas pagaut norimoj pozicijoj biggrin.gif man ta svara tavo nuotraukose labai patinka drinks_cheers.gif

čia kaip balzamas širdžiai 4u.gif, nes visada pergyvenu dėl kokybės unsure.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 20:30)
Na kadangi šiandienos tema įsirutuliojo į gulbes/antis įmesiu ir saviškes
ir kritikai namukas:
norėjau padaryti paslaptingą, bet gal pritamsinau jau per daug...

pirma antis man šiek tiek per tamsi. o tos kitos liuks.

namukas tai labai čiki thumbup.gif gal tik truputėlį, truputėlį per tamsu, bet atrodo paslaptingai ir žavingai. kaip pasakų namelis. kaip darei? ax.gif
Atsakyti