Nu va va, Wysnia, as ta ir noriu pasakyt Kad turi but gerai ir prie 200 Vienu zodzhiu pasiduodu
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 25, 19:32)
kodel per daug? juk pagrinde viskas priklauso nuo diafragmos prie 200 gerai viskas buna dar geriau nei prie 105
Tikrai ne. Nemoku paaiskinti. Maciau portreta daryta su 250 mm. Zinoma kitas reikalas, jeigu to norima (meniskumas, isradingumas, idejos) ir t.t.
Sveiki visi Dažnai čia užsuku pasakaitinėti, nes domiuosi fotofrafija, tik vis neprisijungiu prie jūsų, nes manau, kad nespėsiu su jūsų tempais, o be to dar vis su muiline fotografuoju ir nelabai galiu su jumis lygintis. Kaip supratau, nėra labai lengva gauti namų darbų slaptažodį, bet jei man išduotumėt, būčiau labai dėkinga
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 17:16)
nu laaabai patinka
QUOTE(latoya @ 2007 09 25, 18:41)
o as visai ziuriu ko mano fotkes tokios nesvarios ir nekokybiskos paskutinem dienom, ogi iso ant 400 uzkeltas, o fotkinu diena o tiek geru kadru buvau pagavus
ir man taip buvo aš jau galvojau, kad fotikas genda, o kad ISO 800, tai nė galvon neatėjo
kad jau čia visos gulbes/antis rodot, tai ir aš pasirodysiu
Aciu uz parodyta demesi. Del ezeriuko persarpinimo-jus, matyt, teisios. pasarpinau vienakart,o dedama i psl. uzsimirsusi dar karta tekstelejau.
del horizonto nesutikciau. Jis ten netiesus. Tai tolejantis krantas. Todel manau,kad tai labiau optine apgaule;).
Grazios spalvos.Nuotrauka man patinka.tokia atvirutine.
Papildyta:
Akys tokios gilios. komentarai apsiribos-labai grazu. Tiesa, nespalvota geresne;)
Papildyta:
Man kompoziciskai ji nalebai patinka. Kliuna soninis akmeninis ireminimas. Dar labai noretusi kokio akcento. laivo, varnos ar kt.silueto. O spalvos ...labai vasariskos.
del horizonto nesutikciau. Jis ten netiesus. Tai tolejantis krantas. Todel manau,kad tai labiau optine apgaule;).
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 24, 21:48)
Noreciau ir as prisirasyti prie jusu Dievinu fotografija Einu perzvelgsiu senesnes temas, o cia viena savo paskutiniu foto imesiu gal Is pradziu norejau fokusuoti i kalna, bet dabar ziuriu, kad puse velnio ir i gelytes
Grazios spalvos.Nuotrauka man patinka.tokia atvirutine.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 25, 01:08)
Akys tokios gilios. komentarai apsiribos-labai grazu. Tiesa, nespalvota geresne;)
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 09 25, 08:58)
Man kompoziciskai ji nalebai patinka. Kliuna soninis akmeninis ireminimas. Dar labai noretusi kokio akcento. laivo, varnos ar kt.silueto. O spalvos ...labai vasariskos.
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 20:51)
nu laaabai patinka
ir man taip buvo aš jau galvojau, kad fotikas genda, o kad ISO 800, tai nė galvon neatėjo
pirma foto man labai grazi, tik atrodo, kad antys po tepala plaukioja. noretusi natur vandenuko ir dar vietos desinej pusej. .
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 25, 10:47)
labas rytas, visą naktį sapnavau kaip dangų labai debesuotą fotografavau gal čia ženklas, kad akis aukštyn reikia kartais pakelti
čia dar vienas kadras žirgų tema...
čia dar vienas kadras žirgų tema...
Man Tavo arkliai labai patiko.Tokia energija jauciasi. O va gulbes neidomios. Tiesiog gulbes. beje ir ryskumo truksta:)
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 09 25, 14:26)
as vel su portretu, galejau daryti ir juodai balta ale norejosi, kad matytusi issimozojimo spalva nes bicas suvalge mano lupdazi
Akules neryskios;)
Papildyta:
Bite maja,kadangi nesu pausktuku gerbeja,tai Tavo nuotraukos zavi savo kokybe, bet turiniu nemielos:)).
Aha, Bite Maja, kokybe super Pluksnas galima suskaiciuot
Bite maja,pirma superine kad ir po juoda vandeni plakioja o antroj,taip norisi kad antytes sugrystu,o nenuplauktu bet zinau kaip sunku jas pagaut norimoj pozicijoj man ta svara tavo nuotraukose labai patinka
Na kadangi šiandienos tema įsirutuliojo į gulbes/antis įmesiu ir saviškes
ir kritikai namukas:
norėjau padaryti paslaptingą, bet gal pritamsinau jau per daug...
ir kritikai namukas:
Dejavu, namuka manau tikrai pavyko padaryt paslaptinga
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 25, 20:00)
pirma foto man labai grazi, tik atrodo, kad antys po tepala plaukioja. noretusi natur vandenuko ir dar vietos desinej pusej. .
man jos kaip tik atrodo, kad kažkokioj erdvėj kabo
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 20:08)
Bite maja,kadangi nesu pausktuku gerbeja,tai Tavo nuotraukos zavi savo kokybe, bet turiniu nemielos:)).
ale vis tiek ačiū
QUOTE(raige @ 2007 09 25, 20:11)
Aha, Bite Maja, kokybe super Pluksnas galima suskaiciuot
QUOTE(gus @ 2007 09 25, 20:11)
Bite maja,pirma superine kad ir po juoda vandeni plakioja o antroj,taip norisi kad antytes sugrystu,o nenuplauktu bet zinau kaip sunku jas pagaut norimoj pozicijoj man ta svara tavo nuotraukose labai patinka
čia kaip balzamas širdžiai , nes visada pergyvenu dėl kokybės
QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 20:30)
Na kadangi šiandienos tema įsirutuliojo į gulbes/antis įmesiu ir saviškes
ir kritikai namukas:
ir kritikai namukas:
pirma antis man šiek tiek per tamsi. o tos kitos liuks.
namukas tai labai čiki gal tik truputėlį, truputėlį per tamsu, bet atrodo paslaptingai ir žavingai. kaip pasakų namelis. kaip darei?