Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

o man patinka dviejų sav laikotarpis.
pilnas skyrelis puikių foto traukiamų iš archyvų ar tos dienos. atsirado laiko peržiūrėt senesnes foto, patvarkyti naujas ir ne vien ND temai. pagaliau radau laiko paskaityti foto literatūros blush2.gif man pats tas dvi sav, tik į nd albumą nebesinori eit, nes visos foto atsibodę lotuliukas.gif iš įpročio vis lendu ir lendu po kelis k į dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).

user posted image

O cia i gulbiu tema:)).Gulbe, kuri norejo pati isitikinti...kad ten dantu nereikia ieskot:)). (daugiau nuotaikai, ne aptarimui).

user posted image
Atsakyti
Peppi, na vienas anekdotas: viena kursu dalyve (apie 60 metu) isijuosusi tvirtina, kad ji portretus fotografuoja tik su 220-250 mm, nes tik taip gaunasi isblures fonas lotuliukas.gif Svarbiausia, kad visai nereaguoja i jokius paaiskinmus, kad fono bluras ne nuo to priklauso.

Valanda, super pezazai. Nieko negaliu prideti.

Cia mano indelis i gulbiu/anciu tema:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 25 rugsėjo 2007 - 16:42
Gražios nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 25, 04:04)
Man spalvota labiau patinka, todel kad j/b variantas kiek plokscias, norisi daugiau kontrasto ax.gif J/B man patinka kontrastingos, tikraja ta zodzio prasme juodai balta, o ne pilka fotografija mirksiukas.gif
Israiska gera bigsmile.gif  Gal kiek daugiau veiduko matyti noretusi...kad labiau is priekio butu, o ne is sono mirksiukas.gif 

"Ryza" foto padariau uzdedama "sepia" efekta, dabar nepamenu per kur uzdejau- ar per adobe photoshop elements, ar per paprasciausia picasa. Su sepia tas pats kas su j/b- kontrasto reikia daugiau nei spalvotoje foto(na bent jau man) ax.gif

o ta kontrasta su curves pastumdai?kad jis toks gaunasi?

o ryza su sepia tai zinau ant picasos, bet jau tokios man nesamones gaunasi, tai gal cia irgi kontrastas kaltas g.gif

valandos miskas lyg per gaisra smile.gif patinka thumbup.gif

o as visai fool.gif ziuriu ko mano fotkes tokios nesvarios ir nekokybiskos paskutinem dienom, ogi iso ant 400 uzkeltas, o fotkinu diena doh.gif o tiek geru kadru buvau pagavus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 17:16)
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).

user posted image

šita tavo man superinė, na gal vietoj morkinio atspalvio geltonesnio norėtus, bet šiaip labai puiki. Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 09 25, 13:26)
as vel su portretu, galejau daryti ir juodai balta ale norejosi, kad matytusi issimozojimo spalva nes bicas suvalge mano lupdazi biggrin.gif

truputi pasiliejes portretukas mano akim g.gif

valanda - kaip visad thumbup.gif
Atsakyti
Uzuolaida, bet ta boba ish kursu is dalies teisi. Nes boke galim gaut dviem keliais - arba atveriant diafragma, arba zoominant. Daznai ir tuo ir tuo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 25, 17:50)
truputi pasiliejes portretukas mano akim g.gif

galvojau kad tik man vienai taip atrodo blush2.gif
Wyshnia zinok man labai truksta tavo Sagutes unsure.gif

Californiagirl,tavo maziaus akutes labai grazios wub.gif bet man irgi atrodo kad persharpinta g.gif nesigincysiu,nes gal ir mano kompas kaltas blush2.gif
valanda,labai patiko tiek tavo rukas tiek saules spinduliai per medzius prasiskverbiantys thumbup.gif saunuole 4u.gif
naujokes savo kuriniais irgi labai suzavejo,ypac Graikijos viena foto,dangus ten neralus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 25 rugsėjo 2007 - 18:00
QUOTE(raige @ 2007 09 25, 18:56)
Uzuolaida, bet ta boba ish kursu is dalies teisi. Nes boke galim gaut dviem keliais - arba atveriant diafragma, arba zoominant. Daznai ir tuo ir tuo.  mirksiukas.gif

Nu nevisai. Su tokiu zoomu pritrauki fona per arti (nemoku lietuviskai jau paaiskinti doh.gif ). Ir tai labai aiskiai matesi jos portretuose. Bande jai destytoja (ne Dievas, bet visgi is portretu fotografijos uzdirbanti duona) ta paaiskinti, bet toji ne pro kur mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, bishki kazkaip nelietuvishaki aishkini lotuliukas.gif nelabai suprantu kas ten ne taip tuose portretuose jos, bet ir as jau po darbo dienos, tai nenuostabu lotuliukas.gif Siaip mano galva ryskumo zona (DOF) priklauso nuo keleto faktoriu: diafragmos, obejektyvo zidinio nuotolio ir atstumo iki fokusuojamo objekto. Gal 200 mm cia per daug? Gal cia ta prasme? Nes mano max traukia 105, tai nelabai zinau kaip prie 200 buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 25, 18:20)
Aha, bishki kazkaip nelietuvishaki aishkini  lotuliukas.gif nelabai suprantu kas ten ne taip tuose portretuose jos, bet ir as jau po darbo dienos, tai nenuostabu  lotuliukas.gif Siaip mano galva ryskumo zona (DOF) priklauso nuo keleto faktoriu: diafragmos, obejektyvo zidinio nuotolio ir atstumo iki fokusuojamo objekto. Gal 200 mm cia per daug? Gal cia ta prasme? Nes mano max traukia 105, tai nelabai zinau kaip prie 200 buna  lotuliukas.gif

kodel per daug? g.gif juk pagrinde viskas priklauso nuo diafragmos g.gif prie 200 gerai viskas buna biggrin.gif dar geriau nei prie 105 mirksiukas.gif
Atsakyti