o man patinka dviejų sav laikotarpis.
pilnas skyrelis puikių foto traukiamų iš archyvų ar tos dienos. atsirado laiko peržiūrėt senesnes foto, patvarkyti naujas ir ne vien ND temai. pagaliau radau laiko paskaityti foto literatūros man pats tas dvi sav, tik į nd albumą nebesinori eit, nes visos foto atsibodę iš įpročio vis lendu ir lendu po kelis k į dieną
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).
O cia i gulbiu tema:)).Gulbe, kuri norejo pati isitikinti...kad ten dantu nereikia ieskot:)). (daugiau nuotaikai, ne aptarimui).
O cia i gulbiu tema:)).Gulbe, kuri norejo pati isitikinti...kad ten dantu nereikia ieskot:)). (daugiau nuotaikai, ne aptarimui).
Peppi, na vienas anekdotas: viena kursu dalyve (apie 60 metu) isijuosusi tvirtina, kad ji portretus fotografuoja tik su 220-250 mm, nes tik taip gaunasi isblures fonas Svarbiausia, kad visai nereaguoja i jokius paaiskinmus, kad fono bluras ne nuo to priklauso.
Valanda, super pezazai. Nieko negaliu prideti.
Cia mano indelis i gulbiu/anciu tema:
Valanda, super pezazai. Nieko negaliu prideti.
Cia mano indelis i gulbiu/anciu tema:
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 25, 04:04)
Man spalvota labiau patinka, todel kad j/b variantas kiek plokscias, norisi daugiau kontrasto J/B man patinka kontrastingos, tikraja ta zodzio prasme juodai balta, o ne pilka fotografija
Israiska gera Gal kiek daugiau veiduko matyti noretusi...kad labiau is priekio butu, o ne is sono
"Ryza" foto padariau uzdedama "sepia" efekta, dabar nepamenu per kur uzdejau- ar per adobe photoshop elements, ar per paprasciausia picasa. Su sepia tas pats kas su j/b- kontrasto reikia daugiau nei spalvotoje foto(na bent jau man)
Israiska gera Gal kiek daugiau veiduko matyti noretusi...kad labiau is priekio butu, o ne is sono
"Ryza" foto padariau uzdedama "sepia" efekta, dabar nepamenu per kur uzdejau- ar per adobe photoshop elements, ar per paprasciausia picasa. Su sepia tas pats kas su j/b- kontrasto reikia daugiau nei spalvotoje foto(na bent jau man)
o ta kontrasta su curves pastumdai?kad jis toks gaunasi?
o ryza su sepia tai zinau ant picasos, bet jau tokios man nesamones gaunasi, tai gal cia irgi kontrastas kaltas
valandos miskas lyg per gaisra patinka
o as visai ziuriu ko mano fotkes tokios nesvarios ir nekokybiskos paskutinem dienom, ogi iso ant 400 uzkeltas, o fotkinu diena o tiek geru kadru buvau pagavus
QUOTE(valanda @ 2007 09 25, 17:16)
Sveiki. Imetu dienos foto aptarimams. Pakomentuot naujuju foto uzleksiu veliau;).
šita tavo man superinė, na gal vietoj morkinio atspalvio geltonesnio norėtus, bet šiaip labai puiki. Šaunuolė
QUOTE(peppi @ 2007 09 25, 13:26)
as vel su portretu, galejau daryti ir juodai balta ale norejosi, kad matytusi issimozojimo spalva nes bicas suvalge mano lupdazi
truputi pasiliejes portretukas mano akim
valanda - kaip visad
Uzuolaida, bet ta boba ish kursu is dalies teisi. Nes boke galim gaut dviem keliais - arba atveriant diafragma, arba zoominant. Daznai ir tuo ir tuo.
QUOTE(wyshnia @ 2007 09 25, 17:50)
galvojau kad tik man vienai taip atrodo
Wyshnia zinok man labai truksta tavo Sagutes
Californiagirl,tavo maziaus akutes labai grazios bet man irgi atrodo kad persharpinta nesigincysiu,nes gal ir mano kompas kaltas
valanda,labai patiko tiek tavo rukas tiek saules spinduliai per medzius prasiskverbiantys saunuole
naujokes savo kuriniais irgi labai suzavejo,ypac Graikijos viena foto,dangus ten neralus
QUOTE(raige @ 2007 09 25, 18:56)
Uzuolaida, bet ta boba ish kursu is dalies teisi. Nes boke galim gaut dviem keliais - arba atveriant diafragma, arba zoominant. Daznai ir tuo ir tuo.
Nu nevisai. Su tokiu zoomu pritrauki fona per arti (nemoku lietuviskai jau paaiskinti ). Ir tai labai aiskiai matesi jos portretuose. Bande jai destytoja (ne Dievas, bet visgi is portretu fotografijos uzdirbanti duona) ta paaiskinti, bet toji ne pro kur
Aha, bishki kazkaip nelietuvishaki aishkini nelabai suprantu kas ten ne taip tuose portretuose jos, bet ir as jau po darbo dienos, tai nenuostabu Siaip mano galva ryskumo zona (DOF) priklauso nuo keleto faktoriu: diafragmos, obejektyvo zidinio nuotolio ir atstumo iki fokusuojamo objekto. Gal 200 mm cia per daug? Gal cia ta prasme? Nes mano max traukia 105, tai nelabai zinau kaip prie 200 buna
QUOTE(raige @ 2007 09 25, 18:20)
Aha, bishki kazkaip nelietuvishaki aishkini nelabai suprantu kas ten ne taip tuose portretuose jos, bet ir as jau po darbo dienos, tai nenuostabu Siaip mano galva ryskumo zona (DOF) priklauso nuo keleto faktoriu: diafragmos, obejektyvo zidinio nuotolio ir atstumo iki fokusuojamo objekto. Gal 200 mm cia per daug? Gal cia ta prasme? Nes mano max traukia 105, tai nelabai zinau kaip prie 200 buna
kodel per daug? juk pagrinde viskas priklauso nuo diafragmos prie 200 gerai viskas buna dar geriau nei prie 105