Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

labas rytas, visą naktį sapnavau kaip dangų labai debesuotą fotografavau doh.gif gal čia ženklas, kad akis aukštyn reikia kartais pakelti g.gif

čia dar vienas kadras žirgų tema...

user posted image

o dabar užmėtysiu gulbėm lotuliukas.gif
vis neapsisprendžiu kuri geriau žiūrisi...

1. šiai gal dar apačią prikirpt g.gif
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

4.
user posted image

5.
user posted image
Atsakyti
Žirgai įdomiai atrodo, tas pirmasis lyg griūvantis pagautas ax.gif
Iš gulbių tai man antra ir ketvirta patiko. Kitose ne gulbės labiau į akis krenta, o tie burbuliukai vandeny.
Atsakyti
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 25, 10:47)
labas rytas, visą naktį sapnavau kaip dangų labai debesuotą fotografavau  doh.gif gal čia ženklas, kad akis aukštyn reikia kartais pakelti  g.gif

čia dar vienas kadras žirgų tema...
o dabar užmėtysiu gulbėm  lotuliukas.gif
vis neapsisprendžiu kuri geriau žiūrisi...

žirgai liuks thumbup.gif
o gulbėms trūksta ryškumo ir pamėlusios ax.gif
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif

kaip ilgai nebuvau, kiek daug praleidau doh.gif smagu matyti daug nuotrauku thumbup.gif kol kas tik prabegom perziurejau, tik vakar grizom, tai tavrkymosi blink.gif bet stengsiuos pasivyti

QUOTE(Elina @ 2007 09 24, 17:52)

lotuliukas.gif

is paskutiniu matytu nuotrauku valandos peizazas superinis - na taip, horizontas griuna, bet siaip wub.gif

dabar nesuprantu, mes techninius dalykus komentuojam g.gif
nes jei taip, tai sirytine ca-girl nuotrauka labai labai wub.gif , bet (!) spalvotoj WB man truputi netinka (vel as doh.gif ), o va jb variantas tikrai smagus, tik gal sakyciau truputi per daug patampytas - truputi lyg isdegimai matosi unsure.gif bet visumoj wub.gif kai busi in UK, butinai uzvaziuot gausi - Gusciu pafotkint rolleyes.gif

VilmaM
, gulbes kaip gulbes. Zirgai super, tik expozicija( ar kaip tas daigtas lietuviskai vadinasi) man kazkaip nenutaikyta. nors aisku, kai sviesi diena, o zirgai juodi sunkoka uzduodis. gal sakau labiau vakarop fotografuot reikejo g.gif
Atsakyti
as vel su portretu, galejau daryti ir juodai balta ale norejosi, kad matytusi issimozojimo spalva nes bicas suvalge mano lupdazi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matosi, kad skanus lūpdažis buvo bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki, atsiprasau kad dingusi, bet atostogavom kaime be interneto. Paskui savaite Klaipedoje taip pat be interneto, ir tik dabar grizom. Prie progos sukelsiu nuotrauku truputi.

pasistengsiu pavyti ka praleidau 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 09 25, 13:32)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Matosi, kad skanus lūpdažis buvo  bigsmile.gif

itariu biggrin.gif nes mazai beliko, teks nauja pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 25, 10:35)
labas rytas smile.gif

Sillwio, kad aš žinočiau kas pas mane su ryškumu pastaruoju metu darosi tai nesinervinčiau ir taisyčiau, radau, kad užstatytas platus fokusavimo taškas, dabar jau nuėmiau, gal pagerės  rolleyes.gif  toj nuotraukoj man neryškumas visai nekliuna unsure.gif ten su gana plačia diafragma buvo daryta, apie 4,5 kokius buvo atrodo, tai gal dėl to..

Zinok, pasiklausiau kursuose destytojo del tu tasku (berods 4, 6, 8 mm). Atsakymas buvo: cia tik Nikono pribumbasai, kuriu niekam nereikia. Kituose fotikuose tokiu opciju lyg ir nera. Manasis visuomet ant vidutino (6 mm uzstatytas).
Seip is kursu tokiu anekdotu papasakociau lotuliukas.gif

Peppi, man pereksponuotas veidukas ir rankyte.
Atsakyti
o gal padaryt visa nespalvota tik lupas raudonas biggrin.gif

Uzuolaida, pasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 25 rugsėjo 2007 - 14:28
Labukas, prisiregistruoju, kad nepamesciau temos biggrin.gif Tikiuos ateityje užsilikti.

Nauja aš nevisai, tik iš naujo, taip susiklostė aplinkybės smile.gif
Atsakyti
ei,sveiki.
Nespeju,jei atvirai.O jei greitai,tai ca_girl,tavoji 'ryzoji' fotografija atspejai.papirko laugh.gif kazkodel man ne j/b bet sepi labiau prie sirdialos,ale negi taip matosi biggrin.gif o ir paskutinioji man savo ryskumu paperka.cia tu su sigma ar 50-uku saudai taip liuksiskai?

Valandiene,kad saudo rukus y mano beveik svajota tema pasaudyt rukus.Uzkretei.kelsiuos gal siandien..o gal rytoj...niam niam niam...o gal ir nia....miegas nugales.O tu malacius 4u.gif grazu...

dar labai patiko is tu ryskiuju zirgu tas paskutinysis.Tiesa,paskutiniuose bandymuose matau nelabai ryskias gulbes.Nekabina...

del dvieju savaiciu ND man irgi per daug.gryztam prie savaites?nes baigiu uzmigt,kaip reikia padirbet.O visa savaite darbu kiekis nejuda.O gal pratesiam tarkim ne iki 2-nio o iki 6-nio?na bent siekt tiek laiko pastumiam?nes mano atveju savaites neuztenka....
Atsakyti