Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(VilmaM @ 2007 09 19, 15:38)
noriu kito  tongue.gif  bent jau Nikon D80...

ir ash ax.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 15:39)
Dar vienas. Laukiu pabarimu

Grazhiai liudnas portretukas, bet noretusi ryshkesniu akiu.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 19, 15:39)
Pykau ant saves, kad palikau namie antgali nuo saules (nezinau, kaip lietuviskai), kuris tikrai butu pravertes. O fotoaparatui tikrai nieko neatsitiks. Jie juk tam pritaikyti.

chia tu apie blenda kalbi gal? g.gif
ir ash bijochiau shlapinti fotika schmoll.gif
Atsakyti
nesupykit prašau. mano internetas mistiniu būdu TIESIOG DINGO kelioms minutėm, nespėjau surašyt fotoaparatų pavadinimų doh.gif jau ir taip daug patvarkiau blush2.gif kitą kartą pioneer.gif
o kam nuoroda, jei be passw neatsidaro vis tiek. savi jau kaip nors pasidalinsim mirksiukas.gif negi dar ne visi į bookmarkus įsimetę esat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 15:45)
aš neprižiūriu, bet ji ten nuoga iki pusės?  g.gif
ech, kad taip arčiau būtum buvus  doh.gif

ji buvo tik su kelnaitem flirt.gif o ash fotkinau ish autobuso, todel nieko pakeisti negalejau. sad.gif

Bandzhiau nukirpti stulpa, bet tada ishlenda kita klaida - pagrindine persona jau lipa lauk ish nuotraukos, + nusikerpa aplinkiniu reakcijos.
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 15:47)
ir ash bijochiau shlapinti fotika  schmoll.gif

o kažkas labai drąsiai šlapina: nuoroda

Atsakyti
truputi geriau gal? unsure.gif mastau.gif
user posted image

Jetau, Dejavu, net slabna pasidare blink.gif rimtai, per shirdi perejo karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 19 rugsėjo 2007 - 14:58
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 15:33)
Palauk, kol kiti pasisakys, gal cia ne Tavo,o mano grybauja;)

tikrai tamsus šokėjas. pas mane taip pat rodo.

QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 15:39)
Dar vienas. Laukiu pabarimu

nelabai turiu, ką patart tongue.gif man labai patinka.

P.S. bet tau tas Nendrės celiulitinė moteriškė .... nu negaliu pamiršt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 15:57)
truputi geriau gal? unsure.gif  mastau.gif

dabar labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 19, 15:54)
o kažkas labai drąsiai šlapina: nuoroda

tai kad kiek žinau toli gražu ne visi veidrodinukai apsaugoti nuo vandens...
aš kai pirkau savajį, tai dar užklausiau, tai maniškis nemyli vandens cool.gif
Atsakyti
Valanda, geras portretas. Man gal kiek kontrasto noretusi, net nezhinau g.gif Kiek gal vienodai pilka foto g.gif Nesu isitikinus. Ir ta kuno dalis kazkaip neatsveria galvos, atrodo mazas kunelis ir didele galva. Ir kaip man grazhu tokios berniuku shukuosenos thumbup.gif wub.gif Ir as savaji taip kirpsiu kai plaukuciai paaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Noreciau isilieti i jusu bureli, tik nezinau ka tureciau daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 15:57)
truputi geriau gal? unsure.gif  mastau.gif

Daug geriau.Na, bet reikejo visus gale esancius zmones isvaikyt, arba paprasyt, kad kokia sviesia paklode palaikytu. Bo tai stovi visi, nieko neveikia ir priedo tam dar sokejo virsutine dali isblasko su visais medziais ir laivais ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 19, 14:24)

gal žinote kokius neblogus foto kursus Vilniuje ar Kaune?  ax.gif

Kaune tikrai rekomenduočiau http://www_light_lt/index.php?id=169
Pati dabar pradėjau antrąjį lygį ir nesigailiu.
Dabar Kaune vyksta fotografijos festivalis, tai pirmojoje paskaitoje susipažinome su dviem dalyviais : Reiner Riedler ir Graham Miller. Jie pristatė savo darbus, papasakojo, kaip buvo daroma viena ar kita jų nuotrauka - tiesiog smagiai,paprastai pabendravom. Kursuose pasirinkome po temą, kurią bandysim išpildyti, kursim temos nuotraukų albumą. Žodžiu, atsiduosim kūrybai biggrin.gif . Dėl ko rekomenduočiau šiuos kursus - tai nėra vien sausas mokymasis, kaip teisingai fotkinti. Pavariau reklamos, ane doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 19, 15:59)

nelabai turiu, ką patart  tongue.gif man labai patinka.

kaip medus per sirdi;)
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2007 09 19, 16:11)
Valanda, geras portretas. Man gal kiek kontrasto noretusi, net nezhinau  g.gif Kiek gal vienodai pilka foto  g.gif Nesu isitikinus. Ir ta kuno dalis kazkaip neatsveria galvos, atrodo mazas kunelis ir didele galva. Ir kaip man grazhu tokios berniuku shukuosenos  thumbup.gif  wub.gif Ir as savaji taip kirpsiu kai plaukuciai paaugs lotuliukas.gif

Raige, tavo pastabeles labai taiklios. Aciu. Atverei akis. dabar ir pati pastebiu;).

Kadangi modelis pats nepadekos, tai uz ji sakau ACIU uz komplimenta;))

Papildyta:
QUOTE(3in1 @ 2007 09 19, 16:30)
Sveikutes,
Noreciau isilieti i jusu bureli, tik nezinau ka tureciau daryti blush2.gif

Sveika. malonu Tave matyti. Laukiam prisistatymo ir, zinoma, darbu.
Atsakyti