Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 25, 01:08)

Na , o cia mano rytinis vaizdelis biggrin.gif  t.y. "Rytinis veidelis" bigsmile.gif
Jo lupytes cia sako "neveiksluok"

zvelgiant is sono- sako- pabuciuok smile.gif

vat ir pamiegok... netycia brolis paskambino, doh.gif po 10 min. paskui netycia draugas... dar po 10 min atnese zurnala.. dar po keliu minucius SMS "netycia paskambinau, atsiprasau".. doh.gif doh.gif doh.gif

vel kava ir dektukais paremtos akys biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 07:40)
kažkaip per aštriai šį kartą. ar čia man vaidenasi  g.gif  patinka abi ir j/b, ir spalvota  thumbup.gif dėl kadravimo - nežinau. bandei dešinį šoną nukirpt? bet tada gal būtų per daug užspausta  g.gif

Sakai per astriai g.gif Tai, kad si kart labai mazai sharpo uzmeciau nuotrauka sumazinus(kai sumazini visad ryskumo praranda kazkiek). Gal isvis be reikalo sharpinau... g.gif
Del kadravimo pati nezinau biggrin.gif Man erdves labiau noretusi priesingoje puseje, nei dabar yra, bet ten lovos galas matosi, o klaunuoti nemoku graziai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 rugsėjo 2007 - 07:56
QUOTE(sillwio @ 2007 09 24, 21:36)
Labai patinka tavo darbas. Atspalvis ir sunkūs akmenys man labai tinka. Truputį kliūva medis kairėje, norint pajausti absoliučią vienatvę.
Man kliūna peršviestas kampas ir nukirstas slenkstis.

ačiū už pastabas - taisysim biggrin.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 09 24, 21:45)
Naktine, labai patiko pirmosios nuotaika. Tik priekyje tie du akmenys netiko... Einu dar paspoksoti...  biggrin.gif

biggrin.gif na ir kaip iš antro karto atrodo? biggrin.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 24, 21:47)
Si man labai patinka.Super. Neturiu prie ko prokibti.Tik gal tik reiktu isvalyti fona nuo "dulkiu". mMtosi aiski demele desineje;)

Dėkui 4u.gif Dabar pati pastebėjau doh.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 23:12)
sakyc labai super.. cik tas horizontas regis kreivas.. o kur toki ryta rast? niekad ruko nebandziau fotkint smile.gif

Laba gražu būna vakare ir ryte prie Kairėnų, botanikos sodo thumbup.gif Bet man nepavyksta gerai nufotkinti unsure.gif

Na , o cia mano rytinis vaizdelis biggrin.gif  t.y. "Rytinis veidelis" bigsmile.gif
Jo lupytes cia sako "neveiksluok"(vert. "nepaveiksluok") biggrin.gif  Gal kadruot kitaip reiketu...net nezinau g.gif

Man patinka bigsmile.gif Iš karto demėsys į akis smile.gif Ir man j/b žymiai gražiau žiūrisi mirksiukas.gif

Dar vaizdas iš Graikijos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 25 rugsėjo 2007 - 08:03
QUOTE(valanda @ 2007 09 24, 22:29)
Ir siandienos rytas:)

gražūs tavo peizažai, net pikta mirksiukas.gif kad aš toookių vaizdų nematau...
Labiausiai pirmoji patiko. O kartais neperšarpinai? Ar čia mano monitorius kaltas.

Jo lupytes cia sako "neveiksluok"(vert. "nepaveiksluok") biggrin.gif  Gal kadruot kitaip reiketu...net nezinau g.gif

juodai balta foto labai gerai žiūrisi. Ryškumas puikus. Kokiu būdu vertei į j/b?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 25, 08:16)
juodai balta foto labai gerai žiūrisi. Ryškumas puikus. Kokiu būdu vertei į j/b?

Aciu 4u.gif I j/b verciau (ir visada dabar verciu), Wyshnios kazkada parodytu metodu-canon'o RAW apdorojimo programele paverciu i j/b(monochrome) ir pastumdau kontrastinguma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 rugsėjo 2007 - 08:24
As rytoj vykstu i Kreta ir taip norejau nusipirkti poliarizacini filtra, bet tas zmogus siuo metu neturi verysad.gif Manau, kad jis tiesiog skirtas Santorini salos vaizdams fotografuoti, nuotaika sugadino net doh.gif

Gal kokiu patarimu turite del naktiniu fotografiju? Kuo didesnis f, aukstas ISO? Trikojo neturiu, deciau ant kokio tvirto pavirsiaus, kas dar? Labai reikia, zinau, kad bus graziu vaizdu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 25 rugsėjo 2007 - 08:38
doh.gif Sveikos prisijungę Naktine` ir Shalimar 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Abiejų fotkės labai patiko.

Naktiniam fotografavimui, kiek žinau, ISO reik kuo mažesnio. Turbūt 100 geriausiai. Nes tada mažiausiai triukšmų. Reik didint išlaikymą, o F turbūt pagal reikalą kaitalioti. Ir būtinai dėt ant ko stabilaus, jei nėr trikojo. Nes kitaip gausis tik vaiduokliai hihihi.gif

Labai patiko valandos peizažai. Aš ir turiu ežerą pašonėj, bet vis neprisiruošiu ankstyvą rytą palei jį paslankiot su fotiku. Tiesą sakant, kiek ir bijau, kad negaučiau galvon, nes kompanijos tai nieks nepalaikys. Nu bet reiks susikaupti kada.

Kas link namų darbų, tai mano manymu, dviejų savaičių per daug. Viskas vyksta labai vangiai, tiesiog galima pamiršti per tiek laiko, kad kažką reik daryti.

Nuotraukas jau apkomentavot, nespėju kol kas apie visas ką pasakyt. Kažkaip pasidarė per trumpos naktys, nebeištempiu prie kompo taip ilgai, kaip kad galėjau vasarą...
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 25, 09:27)
As rytoj vykstu i Kreta ir taip norejau nusipirkti poliarizacini filtra, bet tas zmogus siuo metu neturi verysad.gif Manau, kad jis tiesiog skirtas Santorini salos vaizdams fotografuoti, nuotaika sugadino net doh.gif

Gal kokiu patarimu turite del naktiniu fotografiju? Kuo didesnis f, aukstas ISO? Trikojo neturiu, deciau ant kokio tvirto pavirsiaus, kas dar? Labai reikia, zinau, kad bus graziu vaizdu blush2.gif

o koks fotikas pas tave?
aš pora psl anksčiau rašiau, kaip aš darau - nusistatau diafragmos prioritetą, diagfragma 8-10 ir viskas. kad vaizdas būtų stabilus, dar nuspaudžiu self timer.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 25 rugsėjo 2007 - 08:57
QUOTE(bite maja @ 2007 09 25, 09:54)
o koks fotikas pas tave?
aš pora psl anksčiau rašiau, kaip aš darau - nusistatau diafragmos prioritetą, diagfragma 8-10 ir viskas. kad vaizdas būtų stabilus, dar nuspaudžiu self timer.

Kolkas Panasonic FZ-5. Reiks bandyti 4u.gif As irgi su self timeriu darau, gaunasi puse velnio, bet tamsokai g.gif Va viena pavyzdi turiu po ranka, per tamsu kazkaip...Realybej matesi daugiau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 25 rugsėjo 2007 - 09:26
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 18:29)
Kainuoja jis ne simta, ne du , ne tris ir ne ne keturis naujas, bet savo kaina, nors ji kaip optikai vis tiek salyginai neauksta, neatitinka kokybes.

nežinau, kai pirkau savo canon body, kit'ą norėjo man už 200lt įkišti, tai jau pigiau ir nebūna doh.gif manau pradedančiajam gal ir visai neblogai... nereikia taip jau dėti į šuns dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

californiagirl, rytinis veidelis jau toks mielas wub.gif j/b man grazhiau zhiurisi wink.gif man neperashtriai, shaunuole!

Valandos peizazhas, kaip visada sharmingas, tik shi karta man irgi (kaip ir Dejavu) pasirode, kad per daug sharpo g.gif

einu kavos darytis, nes kazhko prie zhemes traukia user posted image
Atsakyti
labas rytas smile.gif

California, labai aptiko paskutinis tavo protretas, šį sykį netgi j/b labiau smile.gif

Naktine - su alyvmedžiu labai patiko, man viskas gerai, spalvos, kompozicija..

raige - man pirmoji iš portretų labiausiai patiko smile.gif

hmmm... nebežinau ką norėjau pakomentuot g.gif

Sillwio, kad aš žinočiau kas pas mane su ryškumu pastaruoju metu darosi tai nesinervinčiau ir taisyčiau, radau, kad užstatytas platus fokusavimo taškas, dabar jau nuėmiau, gal pagerės rolleyes.gif toj nuotraukoj man neryškumas visai nekliuna unsure.gif ten su gana plačia diafragma buvo daryta, apie 4,5 kokius buvo atrodo, tai gal dėl to..
Atsakyti