Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 24, 08:25)

Mano siandienine nuotrauka...Kazkaip ji man nesiziurejo spalvota, nei j/b, tai iskepiau

Puikiai.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 24, 07:25)
Mano siandienine nuotrauka...Kazkaip ji man nesiziurejo spalvota, nei j/b, tai iskepiau tokia "ryza" biggrin.gif  Zuvialiai patiks biggrin.gif 

Po paskutinių tavo darbų šitas kiek blankokas. Šiaip viskas tvarkinga, bet nuotraukoje nėra tavo darbams būdingos nuotaikos.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 24, 08:08)
O čia mano vakarykščio pasivaikščiojimo kadras:

Man tinka, tik kas pas tave su ryškumu vyksta pastaruoju metu?

QUOTE(peppi @ 2007 09 24, 11:40)
pakomentuokite prasau nuotrauka, man ji patinka, bet zinot kaip buna kai tau paciam patinka o kietiems nesukelia jokiu jausmu smile.gif

Iki abstrakcijos nuotraukai dar šiek tiek trūksta. Man užkliūna lipdukas ant šviestuvo, nes daugiau nėra už ko užkliūt. Nuotrauka tampa panaši į nevykusį bandymą. Jei pamėgintum pažaisti su ta lempa dar, manau gautum puikų rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 09 24, 09:08)

O čia mano vakarykščio pasivaikščiojimo kadras:

Nors ir kaip romantiska;), bet mano akims kadras labai perkrautas.
Atsakyti
Naktine, labai patiko pirmosios nuotaika. Tik priekyje tie du akmenys netiko... Einu dar paspoksoti... biggrin.gif

VilmaM, vot šitos tavo foto "kalba". Pirma nelabai, bet antra ir trečia - liux. Dėl erdvės virš arkliuko galvos sutikčiau, kad reikia daugiau, bet šėšėlio spalva netinka prie bendros nuotaikos. O antra, net tokia intriguojanti, kai nesimato, kas laiko pavadį.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 09 24, 12:40)

pakomentuokite prasau nuotrauka, man ji patinka, bet zinot kaip buna kai tau paciam patinka o kietiems nesukelia jokiu jausmu smile.gif

user posted image

Siltos spalvos, bet as kazko sioje fotografijoje nesuvirskinu. As jos nesuprantu;)
Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 13:39)

Štai vienas mano darbas. Būtų smagu išgirsti nuomones ir pastabas...

user posted image

Si man labai patinka.Super. Neturiu prie ko prokibti.Tik gal tik reiktu isvalyti fona nuo "dulkiu". mMtosi aiski demele desineje;)
Atsakyti
Noreciau ir as prisirasyti prie jusu ax.gif Dievinu fotografija wub.gif Einu perzvelgsiu senesnes temas, o cia viena savo paskutiniu foto imesiu gal smile.gif Is pradziu norejau fokusuoti i kalna, bet dabar ziuriu, kad puse velnio ir i gelytes biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 14:01)

as imesiu kelis vaizdelius is kaimo smile.gif

Renkuosi buda. Nors, noretusi kazko, kas fotografija darytu idomesne;)

Papildyta:
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 14:02)
Vakaryksciai mano bandymai:

user posted image

Si geriausia. gal noretusi siek tiek kontrasto, pakirpti virsaus ir siek tiek kaires. Zodziu istraukti is centro 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 14:30)
dar vienas vakarykštis vaizdelis, na nors nebus perkrautas biggrin.gif bet jaučiu truks akcento  doh.gif  ir netyčia galėjau truputį per daug užkontrastinti..

Spalvos siek tiek nenaturaliai pakite (galiu klisti). Del akcento Tu teisi. siaip mielas vaizdzialis;)

Papildyta:
QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 15:25)
drinks_cheers.gif  sutinku  drinks_cheers.gif

O kaip jums ši foto?
user posted image

Nieko, bet butent sioje nuotraukoje noretusi, kad skyle i trecdaliu taisykle isipaisytu 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 16:27)

Truputis mano rudeninių atspindžių. Ta pati vieta, skirtingas rakursas.

user posted image

Pirmoji labai istustintu centru. O antrosios perspektyvos taskiuka (ta, kutr subega saligatvis su siena) taip noretusi pakelti aukstyn. . T.y. Gal reikejo isek tiek daugiau apacios paimti, tada viskas subegtu i labai gera taska:)Vieta tai labai idomi;)
Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 24, 16:56)
Puriena6 man antra foto gražiau žiūrisi  ax.gif

o čia mano vakarykščiai arkliai... kažkaip peržiūrėjau visą vakarykštį savo darbą, bet kažko TOKIO taip ir neradau  doh.gif tai bent jau keli idomesni kadrai...

Labiausia patiko paskutinioji. Nors "kazko tokio" ir as nematau;)

Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 09 24, 21:34)
Patiko vilmos arklys bigsmile.gif

kuri geriau? ar nei viena? zinau kad kapisonas nukapotas, tiesiog israiska labai patinka, ka jus manot?cia turbut tik tas mamos sindromas? smile.gif

man labiau patinka spalvota. Israiska ghera, bet nelabai jos matosi. Noreciau siek tiek daugiau atsukto veiduko:)
Atsakyti
Ir siandienos rytas:)
user posted image

http://public.fotki....i/dsc0024h.html

http://public.fotki....i/dsc0022g.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 24 rugsėjo 2007 - 21:34
QUOTE(valanda @ 2007 09 24, 22:29)

sakyc labai super.. cik tas horizontas regis kreivas.. o kur toki ryta rast? niekad ruko nebandziau fotkint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 24, 20:42)

Aciu 4u.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 09 24, 20:42)
Po paskutinių tavo darbų šitas kiek blankokas. Šiaip viskas tvarkinga, bet nuotraukoje nėra tavo darbams būdingos nuotaikos.

Irgi aciu biggrin.gif 4u.gif

Valanda tavo rytiniai peizazai labai thumbup.gif tik jau astaxa paminejo, ir man truputi matosi, lyg ir kreivas horizontas g.gif

Na , o cia mano rytinis vaizdelis biggrin.gif t.y. "Rytinis veidelis" bigsmile.gif
Jo lupytes cia sako "neveiksluok"(vert. "nepaveiksluok") biggrin.gif Gal kadruot kitaip reiketu...net nezinau g.gif
user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0080 s (1/125)
Aperture: f/2.2
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Atsakyti
Na as dar savo "Rytini veideli" ir spalvota parodysiu ax.gif Bet kazkodel man j/b si kart labiau patinka ax.gif
user posted image

QUOTE(latoya @ 2007 09 24, 20:34)
kuri geriau? ar nei viena? zinau kad kapisonas nukapotas, tiesiog israiska labai patinka, ka jus manot?cia turbut tik tas mamos sindromas? smile.gif

user posted image

user posted image

beje ca-girl kaip padarei ta ryza nuotrauka?ir as taip noriu...man labai grazu thumbup.gif

Man spalvota labiau patinka, todel kad j/b variantas kiek plokscias, norisi daugiau kontrasto ax.gif J/B man patinka kontrastingos, tikraja ta zodzio prasme juodai balta, o ne pilka fotografija mirksiukas.gif
Israiska gera bigsmile.gif Gal kiek daugiau veiduko matyti noretusi...kad labiau is priekio butu, o ne is sono mirksiukas.gif

"Ryza" foto padariau uzdedama "sepia" efekta, dabar nepamenu per kur uzdejau- ar per adobe photoshop elements, ar per paprasciausia picasa. Su sepia tas pats kas su j/b- kontrasto reikia daugiau nei spalvotoje foto(na bent jau man) ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 rugsėjo 2007 - 03:11
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 24, 21:48)
Noreciau ir as prisirasyti prie jusu ax.gif Dievinu fotografija wub.gif Einu perzvelgsiu senesnes temas, o cia viena savo paskutiniu foto imesiu gal smile.gif Is pradziu norejau fokusuoti i kalna, bet dabar ziuriu, kad puse velnio ir i gelytes biggrin.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif man patinka tavo nuotrauka. nesugalvoju prie ko prisikabint g.gif

QUOTE(valanda @ 2007 09 24, 22:29)
Ir siandienos rytas:)

negi čia vėl Pilaitės ežeriuks? biggrin.gif fainiai. tik man daugiau norisi rūko ir mažiau kairės pusės.

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 25, 01:08)
Na , o cia mano rytinis vaizdelis biggrin.gif  t.y. "Rytinis veidelis" bigsmile.gif
Jo lupytes cia sako "neveiksluok"(vert. "nepaveiksluok") biggrin.gif  Gal kadruot kitaip reiketu...net nezinau g.gif

kažkaip per aštriai šį kartą. ar čia man vaidenasi g.gif patinka abi ir j/b, ir spalvota thumbup.gif dėl kadravimo - nežinau. bandei dešinį šoną nukirpt? bet tada gal būtų per daug užspausta g.gif
Atsakyti