Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 17:07)
Naktine,o ten alyvmedis toje nuotraukoje? Kur čia fotkinai?

Alyvmedis ax.gif Buvom neseniai Graikijoje, buvom Olynthos atstatytame mieste biggrin.gif

QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 24, 17:39)
Naktine's  medis lb thumbup.gif ypach spalvos. Gaila, kad nuotrauka kreivoka. Sveika prisijungus! mirksiukas.gif

Kas įdomiausia kad tai ne nuotrauka kreiva, bet pačios sienos nelygios - viena žemesnė nei kita doh.gif
Smagu kad patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 13:02)
Vakaryksciai mano bandymai:

Labai patiko pirma ir paskutine thumbup.gif
Atsakyti
Ca_girl, jauciau, kad bus toks tavo atsakymas. Siaip toje vietoje as labai i tave panashi. Netraukia macro, netraukia peizazhai. Traukia reportazhine fotografija, bet ji pretenzinga. Medzhiot reikia lotuliukas.gif Su portretais ir vaikais tuo atzvilgiu paprasciau - jie visada po ranka lotuliukas.gif
Ir smagu, kad patiko mano nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 24 rugsėjo 2007 - 17:50
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 24, 18:32)
Sveikinu prisijungusia naujoke Naktine 4u.gif

Ačiū kad taip šiltai priemėt aciuks.gif

VilmaM žirgas atrodo įspudingai bigsmile.gif Man patiko, kad netgi nuotraukoje jaučiasi gyvas judesys, dinamiškumas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 17:45)
Su portretais ir vaikais tuo atzvilgiu paprasciau - jie visada po ranka  lotuliukas.gif

Niu niu...nesakyk, kad paprasciau biggrin.gif Man gerokai pavargti reikia, kad gera kadra pagauti, kas kad jie po ranka, bet vos pamate objektyva - slepiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 09 24, 11:47)
turiu klausimas kas turit canon...
kiek temperatura pas jus uzstatyta?

blink.gif
Atsakyti
Ne, nesakau, kad paprasta schmoll.gif lotuliukas.gif Oi, zinau, pati du turiu lotuliukas.gif
Papildyta:
As vis galvoju, gal ir man kudroj jau reik debiutuot? lotuliukas.gif Kas kiek laiko ten galima det nuotraukas? Man rods ribota tas yr, ne?
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 17:56)
As vis galvoju, gal ir man kudroj jau reik debiutuot?  lotuliukas.gif Kas kiek laiko ten galima det nuotraukas? Man rods ribota tas yr, ne?

naujokams leidziama kelti po viena foto i diena mirksiukas.gif

Lightroom su raw draugauja dar mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 24, 16:56)

o čia mano vakarykščiai arkliai... kažkaip peržiūrėjau visą vakarykštį savo darbą, bet kažko TOKIO taip ir neradau  doh.gif tai bent jau keli idomesni kadrai...

fainiai thumbup.gif ypač paskutinė patiko. tik gal šiek tiek viršaus daugiau norisi, nes dabar žirgas (arkliais turbūt jau negalima tokių vadint biggrin.gif) kaip pakibęs.

QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 24, 18:24)
CS2 yra? bigsmile.gif niekad nesusiduriau g.gif O Nikon Capture NX pas mane buvo tik trialas huh.gif

tai jau CS3 yra, jei čia kiek suprantu apie fotošopą kalba eina.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 20:21)
fainiai  thumbup.gif ypač paskutinė patiko. tik gal šiek tiek viršaus daugiau norisi, nes dabar žirgas (arkliais turbūt jau negalima tokių vadint  biggrin.gif) kaip pakibęs.

na to viršaus ne tiek jau ir daug originale yra... ir tai jis man kažkaip nesižiūri... g.gif tas šešėlis...

user posted image

kas klausėt dėl RAW, tai aš naudoju Capture NX arba CS2
Atsakyti
Patiko vilmos arklys bigsmile.gif

kuri geriau? ar nei viena? zinau kad kapisonas nukapotas, tiesiog israiska labai patinka, ka jus manot?cia turbut tik tas mamos sindromas? smile.gif

user posted image

user posted image

beje ca-girl kaip padarei ta ryza nuotrauka?ir as taip noriu...man labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 24 rugsėjo 2007 - 20:35
QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 12:39)
Sveiki,
LAbai šauni tema  thumbup.gif  Vis paskaitinėju, bet nosies kišti nesiryžtu  blush2.gif  Juolab kad esu visiškai žalia, o noras mokytis pastaruoju metu vis auga... Dar neseniai įsigyjau Nikon D40, pradžiai manau tiks.
Ar priimsit į savo gretas?

Štai vienas mano darbas. Būtų smagu išgirsti nuomones ir pastabas...

Labas 4u.gif
Labai patinka tavo darbas. Atspalvis ir sunkūs akmenys man labai tinka. Truputį kliūva medis kairėje, norint pajausti absoliučią vienatvę.

QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 13:01)
pastebejau namu darbu albumas neka pasipilde per sia savaite, gaila, matyt 2 savaites laikotarpis-netikslingas, o gal..
as imesiu kelis vaizdelius is kaimo smile.gif
jei kas uzklius-lauksiu kritikos, tikiuosi spesiu skaityti  biggrin.gif

Įdomiausias man langas. Taip laikyk ir toliau.

QUOTE(raige @ 2007 09 24, 13:02)
Vakaryksciai mano bandymai:

1. Trūksta ryškumo ir sukadruota, mano galva, netinkamai. Gal daugiau erdvės palikti reikėjo?
2. Žiauriai trūksta ryškumo
3. ir 4. Peršvietimai blaško dėmesį. Manau geriau žiūrėtūsi, jeigu mergina nežiūrėtų į objektyvą (gal ir ne).

QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 13:30)
tiesiog ruduo

Vieta pasakiška, kompozicija tvarkinga. Aš palaukčiau kitokio apšvietimo.

QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:13)
Čia kitas kadras, pritraukiau arčiau... Ir spalvos man šios "nelipo"  doh.gif

Anas geresnis.

QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:25)
O kaip jums ši foto?

Man kliūna peršviestas kampas ir nukirstas slenkstis.

QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 15:27)
Truputis mano rudeninių atspindžių. Ta pati vieta, skirtingas rakursas.

Abi thumbup.gif

QUOTE(VilmaM @ 2007 09 24, 15:56)
o čia mano vakarykščiai arkliai... kažkaip peržiūrėjau visą vakarykštį savo darbą, bet kažko TOKIO taip ir neradau  doh.gif tai bent jau keli idomesni kadrai...

Žirgas gražus, nuotraukose kažko TOKIO tikrai nėra. Gausi pakartot sesiją ir parodyt rezultatus smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 16:56)
pas vyrą darbą dirba gan aukšo lygio fotografas, šiuo metu jo nuotraukos lietuvoje ant bangos ir skina laurus... paklausė vyro, koks objektyvas ant mūsų D50, kai pasakė, kad kitinis. buvo rimta replika: "aaa, tai laikai su kit'u, kad dulkių neprisirinktų į vidų, kol geresnį išsirinksi"

Tipiniai profų pasisakymai. Jie pamiršta tik vieną smulkmeną, kad L-kės, pro klasės aparatai, studijinė šviesa ir t.t. jiems duoną atneša, o mums tai hobis. Nesusidarykit klaidingos nuomonės, kad geras objektyvas išspręs visas problemas. Iki gerų objektyvu reikia "daaugti", o ne bandyti jiems sutaupyti mirksiukas.gif
Atsakyti