QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 12:39)
Sveiki,
LAbai šauni tema
Vis paskaitinėju, bet nosies kišti nesiryžtu
Juolab kad esu visiškai žalia, o noras mokytis pastaruoju metu vis auga... Dar neseniai įsigyjau Nikon D40, pradžiai manau tiks.
Ar priimsit į savo gretas?
Štai vienas mano darbas. Būtų smagu išgirsti nuomones ir pastabas...
Labas
Labai patinka tavo darbas. Atspalvis ir sunkūs akmenys man labai tinka. Truputį kliūva medis kairėje, norint pajausti absoliučią vienatvę.
QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 13:01)
pastebejau namu darbu albumas neka pasipilde per sia savaite, gaila, matyt 2 savaites laikotarpis-netikslingas, o gal..
as imesiu kelis vaizdelius is kaimo
jei kas uzklius-lauksiu kritikos, tikiuosi spesiu skaityti
Įdomiausias man langas. Taip laikyk ir toliau.
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 13:02)
Vakaryksciai mano bandymai:
1. Trūksta ryškumo ir sukadruota, mano galva, netinkamai. Gal daugiau erdvės palikti reikėjo?
2. Žiauriai trūksta ryškumo
3. ir 4. Peršvietimai blaško dėmesį. Manau geriau žiūrėtūsi, jeigu mergina nežiūrėtų į objektyvą (gal ir ne).
QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 13:30)
Vieta pasakiška, kompozicija tvarkinga. Aš palaukčiau kitokio apšvietimo.
QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:13)
Čia kitas kadras, pritraukiau arčiau... Ir spalvos man šios "nelipo"
Anas geresnis.
QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:25)
Man kliūna peršviestas kampas ir nukirstas slenkstis.
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 15:27)
Truputis mano rudeninių atspindžių. Ta pati vieta, skirtingas rakursas.
Abi
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 24, 15:56)
o čia mano vakarykščiai arkliai... kažkaip peržiūrėjau visą vakarykštį savo darbą, bet kažko TOKIO taip ir neradau
tai bent jau keli idomesni kadrai...
Žirgas gražus, nuotraukose kažko TOKIO tikrai nėra. Gausi pakartot sesiją ir parodyt rezultatus
QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 16:56)
pas vyrą darbą dirba gan aukšo lygio fotografas, šiuo metu jo nuotraukos lietuvoje ant bangos ir skina laurus... paklausė vyro, koks objektyvas ant mūsų D50, kai pasakė, kad kitinis. buvo rimta replika: "aaa, tai laikai su kit'u, kad dulkių neprisirinktų į vidų, kol geresnį išsirinksi"
Tipiniai profų pasisakymai. Jie pamiršta tik vieną smulkmeną, kad L-kės, pro klasės aparatai, studijinė šviesa ir t.t. jiems duoną atneša, o mums tai hobis. Nesusidarykit klaidingos nuomonės, kad geras objektyvas išspręs visas problemas. Iki gerų objektyvu reikia "daaugti", o ne bandyti jiems sutaupyti
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso