Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 13:39)
Štai vienas mano darbas. Būtų smagu išgirsti nuomones ir pastabas...

QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:35)
Ačiū už pastebėjimus  mirksiukas.gif  Gal iš tiesų pabandyti tą medį iš centro patraukti?  g.gif

Puiki nuotrauka. Nieko traukti nereikia. Ir kompozicija tobula ir spalvinis koloritas atitinka tavo ideja. Maziau klausyk kitu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egoist @ 2007 09 24, 16:49)
Puiki nuotrauka. Nieko traukti nereikia. Ir kompozicija tobula ir spalvinis koloritas atitinka tavo ideja. Maziau klausyk kitu  mirksiukas.gif

ačiū už komplimentą biggrin.gif įdomu išgirsti įvairių nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 22, 08:59)
Cia mano "Dienos nuotrauka" doh.gif Va kas man arteja... biggrin.gif
Pries tai dar susikaupusi pagavau...nespalvota todel, kad laaaaabai daug spalvu su lego buvo, taip kazkaip geriau man blush2.gif

Puikios nuotraukos. Esi patvirtinimas, neziurint to ka cia visi bande pakeisti, kad visai nesvarbu ka fotografuoti einant link profesionalumo. Super

P.s. fotografai sitas ne su kitiniu objektyvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egoist: 24 rugsėjo 2007 - 16:00
Puriena6 man antra foto gražiau žiūrisi ax.gif

o čia mano vakarykščiai arkliai... kažkaip peržiūrėjau visą vakarykštį savo darbą, bet kažko TOKIO taip ir neradau doh.gif tai bent jau keli idomesni kadrai...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dėkui už komentarus 4u.gif

Naktine,o ten alyvmedis toje nuotraukoje? Kur čia fotkinai?

VilmaM, ryškumas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 24 rugsėjo 2007 - 16:07
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 17:07)
VilmaM, ryškumas superinis thumbup.gif
čia vadinasi - padėjau kitinį objektyvą toooli į tamsų kampą tongue.gif todėl ir ryškumas atsirado rolleyes.gif
Atsakyti
Vilma, man antra wub.gif Kazkoks uztaisas joje yra.
Atsakyti
Raige, pirmoji tavo man žiūrisi geriausiai. Jau vien todėl , kad nespalvota. Ir antrąją norėtųsi tokią padaryti. Bet man jos kažkokios mutnos biggrin.gif Aš taip vadinu savo nuotraukas, kurioms trūksta raiškos ir ryškumo. Tarytum kas nešvarų filtrą būtų uždėjęs.
Papildyta:
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 24, 16:08)
čia vadinasi - padėjau kitinį objektyvą toooli į tamsų kampą  tongue.gif todėl ir ryškumas atsirado  rolleyes.gif

o tai kokiu dabar fotkinai?
Atsakyti
Gal mutnos nes diafragma labai atvira g.gif Mano objektyvai astrumu nepasizymi, o gal ir siek tiek nesufokusavo. Gal rimtai filtra nusvalyt laikas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 17:16)
Papildyta:
o tai kokiu dabar fotkinai?
AF-S DX Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED (3.6x)
Atsakyti
QUOTE(VilmaM @ 2007 09 24, 16:20)
AF-S DX Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G ED (3.6x)

Turbūt jau pats laikas man išsiaiškinti, koks objektyvas vadinamas kitiniu. biggrin.gif Kažkaip klaidingai sau įsikaliau, kad tai yra kintamo židinio nuotolio objektyvas. O kaip yra iš tiesų?
Atsakyti
Ne, tai yra objektyvas, kuris kaip komplekte (kit) parduodamas su aparatu. Paprastai buna tikrai ne pacios auksciausios klases. Todel tas zodis kitinis toks kaip keiksmazodis.
Tiesa, kitiniai objektyvai tikrai prasti Canon aparatams. Nikonas toj vietoj aukstesniam lygyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raige: 24 rugsėjo 2007 - 16:39