dar vienas vakarykštis vaizdelis, na nors nebus perkrautas bet jaučiu truks akcento ir netyčia galėjau truputį per daug užkontrastinti..
tiesiog ruduo
raige, pirma labai grazi...
astaxa - sujungus pirma ir trecia gautusi namelis ant vistos kojeles...
Nezinau, bet man nepatiko, nes vaizdai tokie "purvini", depresiski truputi (ypac tos vistos kojos purvyne).....
Obuolys sike tiek maloniau nuteikia Turetu buti skanus
Tik tas sakalys desinej nelabai ziurisi, o ir pats obuolys issilieja fone... Jei butu raudonas, gal graziau ziuretusi...
astaxa - sujungus pirma ir trecia gautusi namelis ant vistos kojeles...
Nezinau, bet man nepatiko, nes vaizdai tokie "purvini", depresiski truputi (ypac tos vistos kojos purvyne).....
Obuolys sike tiek maloniau nuteikia Turetu buti skanus
Tik tas sakalys desinej nelabai ziurisi, o ir pats obuolys issilieja fone... Jei butu raudonas, gal graziau ziuretusi...
QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 14:01)
Labiausiai patiko ši
astaxa ačiū už pastebėjimus Savo nuotrauka bandžiau užfiksuoti vienatvę O tavo pasiūlyta kompozicija visiškai keičia nuotraukos nuotaiką...
QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 14:11)
reiktų kažką kirpt - arba apačią, arba viršų bet šiaip labai spalvos patiko.
Ačiū už pastebėjimus Gal iš tiesų pabandyti tą medį iš centro patraukti?
QUOTE(dejavu @ 2007 09 24, 14:21)
Sveika prisijungus Tikiuosi nepabėgsi nuo kritikos
Kadras mielas akiai, spalvos malonios, astaxos paryškintas variantas man nesižiūri.
Nors ir aš nemanau, kad pats geriausias variantas buvo centruoti tą medį, viskas šiek tiek krenta į kairę, reiktų patiesinti horizontą. Ir pirmuosius didelius akmenis gal geriau nukirpti...
Kadras mielas akiai, spalvos malonios, astaxos paryškintas variantas man nesižiūri.
Nors ir aš nemanau, kad pats geriausias variantas buvo centruoti tą medį, viskas šiek tiek krenta į kairę, reiktų patiesinti horizontą. Ir pirmuosius didelius akmenis gal geriau nukirpti...
Dėkui dejavu už komentarą Kritika kaip tik priverčia permąstyti ir siekia tobūlėti Bandysiu taisyti vakare
QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 13:11)
o kodėl ji tau patinka? nes aš nesuprantu, kas nuotraukoj pavaizduota
man patiko spalvos ir issiliejimas cia ir neturi matytis koks tai daiktas bet galiu isduoti - lemputes
QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 14:30)
dar vienas vakarykštis vaizdelis, na nors nebus perkrautas bet jaučiu truks akcento ir netyčia galėjau truputį per daug užkontrastinti..
aha, trūksta ne tai, kad akcento, bet kažko ... gal gilumo jai trūksta
QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:35)
Ačiū už pastebėjimus Gal iš tiesų pabandyti tą medį iš centro patraukti?
iš centro netrauk, bet pabandyk padaryt, kaip Dejavu patarė man tai visai gerai žiūrisi tas medis centre. o spalvos čia natūralios? ar ką nors darei?
QUOTE(peppi @ 2007 09 24, 14:35)
man patiko spalvos ir issiliejimas cia ir neturi matytis koks tai daiktas bet galiu isduoti - lemputes
sorry, bet man tai nelabai
Naktine, man patiko ideja, spalvos, o ir centrine kompozicija. Netuschia man ta nuotrauka.
Ca_girl, grazus portretas. Ir ryzhu jam buti tinka. Tu puiki portretiste, palinksim galvas tavo foto pamate Gal pabandyk pershokt pati save, pabandyk kazka radikaliai kitokio? Netraukia?
Astaxa... Keistos nuotraukos. Vat keistos. Net negaliu pasakyt, kad nepatinka. Ta su vishtos kojomis purvina, bet siuzhetas netradicinis, sutikit Pirmiausia nuotraukoj ieshkau kibirkshties. O ir sukelta emocija nebutinai turi but teigiama.
Sansara, tavo pirmoji netobula, bet shilta, jauki, tokia sekmadienine (nesvarbu, kad gal visai ne sekmadienis)
Ca_girl, grazus portretas. Ir ryzhu jam buti tinka. Tu puiki portretiste, palinksim galvas tavo foto pamate Gal pabandyk pershokt pati save, pabandyk kazka radikaliai kitokio? Netraukia?
Astaxa... Keistos nuotraukos. Vat keistos. Net negaliu pasakyt, kad nepatinka. Ta su vishtos kojomis purvina, bet siuzhetas netradicinis, sutikit Pirmiausia nuotraukoj ieshkau kibirkshties. O ir sukelta emocija nebutinai turi but teigiama.
Sansara, tavo pirmoji netobula, bet shilta, jauki, tokia sekmadienine (nesvarbu, kad gal visai ne sekmadienis)
QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 14:43)
iš centro netrauk, bet pabandyk padaryt, kaip Dejavu patarė man tai visai gerai žiūrisi tas medis centre. o spalvos čia natūralios? ar ką nors darei?
OK, bandysiu padaryti kelis variantus
Dėl spalvų - mano norimai nuotaikai šiek tiek pakoregavau spalvas
Čia kitas kadras, pritraukiau arčiau... Ir spalvos man šios "nelipo"
Naktine, vienareiksmishkai anos foto spalvos labiau tinka tam kadrui
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 15:19)
sutinku
O kaip jums ši foto?
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 15:19)
ir ana foto vis tik geresnė. ten daugiau erdvės, o čia suspausta kažkaip.
Sveiki , jau taip jaučiasi ruduo nuotraukose Tonai vis rusvėja rusvėja.
Ačiū už komentarus balandžiams. Jie jų neverti Tiksliau - jų pateikimas nuotraukoje. Įdomiai jie ten susirinkę buvo, ale palikti keturis nebuvo kaip, nebent reikėjo pabaidyti. Sutinku, man ta foto irgi kažkokia ne tokia.
Valanda, man labai patiko tavo nuotrauka iš Kernavės (gal klystu - pataisyk, jei taip) Labai gerai ten šaudo keliukų istrižainės, strėlės. Puikios spalvos
Patiko pirmoji Naktinės nuotrauka. Kažkaip visai nemaišo centrinė kompozicija. Tik kliūna padalinimas pusiau.
Spalvos
Astaxa, man labiausiai vykusi pirmoji ir ketvirtoji tavo nuotraukos. Bet pirmoje lyg kažko trūktų Nebūtinai šuniuko.
Sansara, tvarkinga, bet nuobodu. Bet lapų kvapą jaučiu
Peppi, man irgi įdomi tavo nuotrauka.Šešėliai, siluetai atspindžiai...
Truputis mano rudeninių atspindžių. Ta pati vieta, skirtingas rakursas.
Ačiū už komentarus balandžiams. Jie jų neverti Tiksliau - jų pateikimas nuotraukoje. Įdomiai jie ten susirinkę buvo, ale palikti keturis nebuvo kaip, nebent reikėjo pabaidyti. Sutinku, man ta foto irgi kažkokia ne tokia.
Valanda, man labai patiko tavo nuotrauka iš Kernavės (gal klystu - pataisyk, jei taip) Labai gerai ten šaudo keliukų istrižainės, strėlės. Puikios spalvos
Patiko pirmoji Naktinės nuotrauka. Kažkaip visai nemaišo centrinė kompozicija. Tik kliūna padalinimas pusiau.
Spalvos
Astaxa, man labiausiai vykusi pirmoji ir ketvirtoji tavo nuotraukos. Bet pirmoje lyg kažko trūktų Nebūtinai šuniuko.
Sansara, tvarkinga, bet nuobodu. Bet lapų kvapą jaučiu
Peppi, man irgi įdomi tavo nuotrauka.Šešėliai, siluetai atspindžiai...
Truputis mano rudeninių atspindžių. Ta pati vieta, skirtingas rakursas.
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 16:27)
Spalvos
Spalvos
Ačiū Puriena6
Ši tavo nuotrauka super Kito pasaulio atspindys...