Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

dar vienas vakarykštis vaizdelis, na nors nebus perkrautas biggrin.gif bet jaučiu truks akcento doh.gif ir netyčia galėjau truputį per daug užkontrastinti..

tiesiog ruduo
user posted image
Atsakyti
raige, pirma labai grazi...
astaxa - sujungus pirma ir trecia gautusi namelis ant vistos kojeles...
Nezinau, bet man nepatiko, nes vaizdai tokie "purvini", depresiski truputi (ypac tos vistos kojos purvyne).....
Obuolys sike tiek maloniau nuteikia ax.gif Turetu buti skanus 4u.gif
Tik tas sakalys desinej nelabai ziurisi, o ir pats obuolys issilieja fone... Jei butu raudonas, gal graziau ziuretusi...
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 09 24, 14:01)

Labiausiai patiko ši ax.gif

astaxa ačiū už pastebėjimus 4u.gif Savo nuotrauka bandžiau užfiksuoti vienatvę rolleyes.gif O tavo pasiūlyta kompozicija visiškai keičia nuotraukos nuotaiką...

QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 14:11)
reiktų kažką kirpt - arba apačią, arba viršų  g.gif bet šiaip labai spalvos patiko.

Ačiū už pastebėjimus mirksiukas.gif Gal iš tiesų pabandyti tą medį iš centro patraukti? g.gif

QUOTE(dejavu @ 2007 09 24, 14:21)
Sveika prisijungus  4u.gif  Tikiuosi nepabėgsi nuo kritikos  ax.gif

Kadras mielas akiai, spalvos malonios, astaxos paryškintas variantas man nesižiūri.
Nors ir aš nemanau, kad pats geriausias variantas buvo centruoti tą medį, viskas šiek tiek krenta į kairę, reiktų patiesinti horizontą. Ir pirmuosius didelius akmenis  gal geriau nukirpti...

Dėkui dejavu už komentarą drinks_cheers.gif Kritika kaip tik priverčia permąstyti ir siekia tobūlėti smile.gif Bandysiu taisyti vakare drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 13:11)
o kodėl ji tau patinka? nes aš nesuprantu, kas nuotraukoj pavaizduota  ax.gif

man patiko spalvos ir issiliejimas smile.gif cia ir neturi matytis koks tai daiktas bet galiu isduoti - lemputes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 24, 14:30)
dar vienas vakarykštis vaizdelis, na nors nebus perkrautas biggrin.gif bet jaučiu truks akcento  doh.gif  ir netyčia galėjau truputį per daug užkontrastinti..

aha, trūksta tongue.gif ne tai, kad akcento, bet kažko ... gal gilumo jai trūksta g.gif

QUOTE(naktine` @ 2007 09 24, 14:35)
Ačiū už pastebėjimus  mirksiukas.gif  Gal iš tiesų pabandyti tą medį iš centro patraukti?  g.gif

iš centro netrauk, bet pabandyk padaryt, kaip Dejavu patarė mirksiukas.gif man tai visai gerai žiūrisi tas medis centre. o spalvos čia natūralios? ar ką nors darei?

QUOTE(peppi @ 2007 09 24, 14:35)
man patiko spalvos ir issiliejimas smile.gif cia ir neturi matytis koks tai daiktas bet galiu isduoti - lemputes smile.gif

sorry, bet man tai nelabai ax.gif
Atsakyti
Naktine, man patiko ideja, spalvos, o ir centrine kompozicija. Netuschia man ta nuotrauka.

Ca_girl, grazus portretas. Ir ryzhu jam buti tinka. Tu puiki portretiste, palinksim galvas tavo foto pamate lotuliukas.gif Gal pabandyk pershokt pati save, pabandyk kazka radikaliai kitokio? Netraukia?

Astaxa... Keistos nuotraukos. Vat keistos. Net negaliu pasakyt, kad nepatinka. Ta su vishtos kojomis purvina, bet siuzhetas netradicinis, sutikit biggrin.gif Pirmiausia nuotraukoj ieshkau kibirkshties. O ir sukelta emocija nebutinai turi but teigiama.

Sansara, tavo pirmoji netobula, bet shilta, jauki, tokia sekmadienine (nesvarbu, kad gal visai ne sekmadienis) lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 24, 14:43)
iš centro netrauk, bet pabandyk padaryt, kaip Dejavu patarė  mirksiukas.gif man tai visai gerai žiūrisi tas medis centre. o spalvos čia natūralios? ar ką nors darei?

OK, bandysiu padaryti kelis variantus biggrin.gif
Dėl spalvų - mano norimai nuotaikai šiek tiek pakoregavau spalvas blush2.gif

Čia kitas kadras, pritraukiau arčiau... Ir spalvos man šios "nelipo" doh.gif
user posted image
Atsakyti
Naktine, vienareiksmishkai anos foto spalvos labiau tinka tam kadrui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 15:19)
Naktine, vienareiksmishkai anos foto spalvos labiau tinka tam kadrui  ax.gif

drinks_cheers.gif sutinku drinks_cheers.gif

O kaip jums ši foto?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 09 24, 15:19)
Naktine, vienareiksmishkai anos foto spalvos labiau tinka tam kadrui  ax.gif

drinks_cheers.gif ir ana foto vis tik geresnė. ten daugiau erdvės, o čia suspausta kažkaip.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , jau taip jaučiasi ruduo nuotraukose biggrin.gif Tonai vis rusvėja rusvėja.

Ačiū už komentarus balandžiams. Jie jų neverti biggrin.gif Tiksliau - jų pateikimas nuotraukoje. Įdomiai jie ten susirinkę buvo, ale palikti keturis nebuvo kaip, nebent reikėjo pabaidyti. Sutinku, man ta foto irgi kažkokia ne tokia.

Valanda, man labai patiko tavo nuotrauka iš Kernavės (gal klystu - pataisyk, jei taip) Labai gerai ten šaudo keliukų istrižainės, strėlės. Puikios spalvos thumbup.gif

Patiko pirmoji Naktinės nuotrauka. Kažkaip visai nemaišo centrinė kompozicija. Tik kliūna padalinimas pusiau.
Spalvos wub.gif

Astaxa, man labiausiai vykusi pirmoji ir ketvirtoji tavo nuotraukos. Bet pirmoje lyg kažko trūktų g.gif Nebūtinai šuniuko.

Sansara, tvarkinga, bet nuobodu. Bet lapų kvapą jaučiu biggrin.gif

Peppi, man irgi įdomi tavo nuotrauka.Šešėliai, siluetai atspindžiai...

Truputis mano rudeninių atspindžių. Ta pati vieta, skirtingas rakursas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 24 rugsėjo 2007 - 15:31
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 24, 16:27)
Patiko pirmoji Naktinės nuotrauka. Kažkaip visai nemaišo centrinė kompozicija. Tik kliūna padalinimas pusiau.
Spalvos wub.gif

user posted image

Ačiū Puriena6 4u.gif
Ši tavo nuotrauka super thumbup.gif Kito pasaulio atspindys...
Atsakyti