QUOTE(Sansara @ 2007 09 23, 20:06)
tai jūs man paaiškinkit, kaip pateikti kompozicijos taisyklę norint pateikti foto erdviškumą, kad įjungti pirmo plano vaizdus, panaudojant šakas, turėklus, nors jie ir išeis neryškūs (žiūr. tėve mūsų) išeina, kad aš šioje foto panaudojau šią taisyklę, o jūs visi prie tos šakos kimbat tai kaip jūs suprantat tada šią taisyklę? taip ir jaučiau, kad čia bus kabliukas, bet pagal taisykles aš teisi su ta šaka
beje foto žurnale, kur aptarinėja porą fotografijų, vienoje dangaus foto, kur įsiterpia iš šonų šakos ir paminėta, kad tos šakos suteikia savitumo dangui, įrėmina foto, nors mūsų skyrelis tikrai būtų vienbalsiai išklonavę kaip svetimkūnius
beje foto žurnale, kur aptarinėja porą fotografijų, vienoje dangaus foto, kur įsiterpia iš šonų šakos ir paminėta, kad tos šakos suteikia savitumo dangui, įrėmina foto, nors mūsų skyrelis tikrai būtų vienbalsiai išklonavę kaip svetimkūnius
sansara, gal ta saka ir ierdvintu nuotrauka, jei nebutu tiesiog tamsiu plemu pirmame plane. Gal norima efekta geriau igyvendint su kazkuo lengvesniu, akytu,grakstesniu abiau siluetisku.
O nuotraukoje man labai patinka klevo spalvos ir viskas,kas matosi tolimajame plane. Ar nepersistengei su kontrastu, nes berniuko kunelis tiesiog juodas.
p.s. o gal tiesiog mano monitorius kvailioja.
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2007 09 22, 18:26)
Smagi nuotraukele,geras bandymas, bet nezinau, kas cia netaip. gal balandziu per daug nusisukusiu, o gal tokia ju sudaryta betvarke neleidzia pasakyti,kad viskas gerai. Manau,jog butu uzteke maziau sonu, maziau virsaus ir maziau apacios. Nesu garantuota;)
Papildyta:
O cia mano savaitgalio takeliai:)