Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

Bite maja,paskutine nereali thumbup.gif tas rukas wub.gif
ir nuo ko priklauso dangaus tamsumas? g.gif mano toks pilkas gavosi,tavo toks juodas tamsus g.gif man tavo grazesnis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 21 rugsėjo 2007 - 21:10
QUOTE(gus @ 2007 09 21, 21:55)
Bite maja,paskutine nereali thumbup.gif tas rukas wub.gif nuzudei mane su ta foto biggrin.gif
ir nuo ko priklauso dangaus tamsumas? g.gif mano toks pilkas gavosi,tavo toks juodas tamsus g.gif man tavo grazesnis ax.gif

baik tu irnesakyk.gif blush2.gif man ta paskutinė gal šiek tiek suspausta išėjo. nukirpau dangų, nes toks kaip ir išdegęs buvo.
o ką tu turi omenyje apie dangaus tamsumą? nelabai supratau klausimą? g.gif

radau dar vieną ožką. šį kartą būrio vadeiva biggrin.gif tik dangus padegęs ir tą kitą ožką reikėtų nuklonuot ax.gif

user posted image
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(bite maja @ 2007 09 21, 21:53)
dar šiek tiek Dubrovniko  ax.gif

komentarai ir kritika kaip visada laukiami  4u.gif

Ech... gerulės nuotraukytės. O ypač paskutinė thumbup.gif Ir nėr ką man kritikuoti.

Va kritikai įmesiu šios dienos portretuką ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 21, 21:10)
o ką tu turi omenyje apie dangaus tamsumą? nelabai supratau klausimą?  g.gif
radau dar vieną ožką. šį kartą būrio vadeiva  biggrin.gif tik dangus padegęs ir tą kitą

Toj pirmoj foto pas tave dangus nakti labai tamsus gavesis,o as kiek nakti fotografavau man toks pilkas iseina,tu gal ta nuotrauka tamsinai?mano klaida visada tokia,per ta skubejima,nepaklausiu deramai blush2.gif
Man ozka pirma labiau patiko ax.gif
Atsakyti
Toje su ožka skraidantys taškai blaško. Ir ožkos "veidas" toks neapibrėžtas g.gif Gal kad akys nei viena labai nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 09 21, 22:16)
Toj pirmoj foto pas tave dangus nakti labai tamsus gavesis,o as kiek nakti fotografavau man toks pilkas iseina,tu gal ta nuotrauka tamsinai?mano klaida visada tokia,per ta skubejima,nepaklausiu deramai blush2.gif

nieko nedariau. tik apkarpiau.
šiaip darau kai mokė Sillwio - nustatau diafragmos prioritetą (8 - 10) ir fotkinu. daugiau nieko nenustatinėju.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 09 21, 22:19)
Toje su ožka skraidantys taškai  blaško. Ir ožkos "veidas" toks neapibrėžtas  g.gif Gal kad akys nei viena labai nesimato  g.gif

mane ji kaip tik užkabino - aplink musės skraido, burnoj šiaudas biggrin.gif na, snukis gal ir per tamsus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 09 21, 22:10)
ax.gif

Ech... gerulės nuotraukytės. O ypač paskutinė  thumbup.gif Ir nėr ką man kritikuoti.

Va kritikai įmesiu šios dienos portretuką  ax.gif

man per daug šešėlio akyse ir burnoj... na, tokios tamsios dėmės ... nežinau, kaip paaiškint.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 21, 22:25)
mane ji kaip tik užkabino - aplink musės skraido, burnoj šiaudas  biggrin.gif na, snukis gal ir  per tamsus  g.gif

Nu va, kai žinai, kas skraido, tai gal... Ale aš pagalvojau, kad ten paukščiai tolumoj. Ir šiaudą tik po parašymo pastebėjau ax.gif
Ai, nepastabi aš unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 21, 21:53)
dar šiek tiek Dubrovniko  ax.gif

user posted image

user posted image

ir šiaip iš kažkokio vakaro
user posted image

komentarai ir kritika kaip visada laukiami  4u.gif

wow bigsmile.gif
wow bigsmile.gif nu kur tu ten taip vis palipi aukshtyn pafotkint?? mastau.gif gal kontrasto vos - vos uzhdek? rolleyes.gif
wow bigsmile.gif ... tik gal kiek i deshine pakrite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 21 rugsėjo 2007 - 22:05
ajas,geras,tai tu ten ilgam emigravus [izraeilin?taip pikantiskai... biggrin.gif ]

Bitemaja,tavojoj pirmojoj,tai toks vaizdas,kad namu kaimynai iseje baliuka pasidare sofkes ir kedesissinese.Toks jega vaizdelis.O ir grazios spalvos.

Antroje man tie skalbiniai labai su nuotaika.Ir kaip visada man skersgatviu megejai labai liuksine.Bet skalbiniai nu neatsiziuriu,kaip jie ten jegiskai kabaliuoja ? laugh.gif

Trecia ...na tokia jau matyta....bet nuotaika visai 'rukiskai rami'.Gal kiek labiau noreciau virsaus,kad valtys neitu per horizonta,bet ce tik seip.Mano norai wink.gif

O ozka pirmoji ir man labiau.Gal ir butu kreiziskesne,jei tos muskos labiau matytusi ir dangus nebutu isdeges.O seip ozkos jega mirksiukas.gif

Starburst,sveika parbegus.A jau dave kas slaptazodi?Prasom dazniau lankytis tai zinok ir atsibosiu laugh.gif

Degute,o berniukas nedekingam apsvietime stovi,kur,kaip kazkas minejo tokios krentancios y akis demes matosi...O seip viskas ciki.tik rankytes alkune reikejo palikt.

nieko apart pakomentavimo nebespeju.Bet nors tiek...
Atsakyti
O kiek graziu nuotrauku thumbup.gif

Bites majos Dubrovnikas patiko thumbup.gif Nekritikuosiu, nes tokiu nuotrauku kritikuoti nemoku, man tiesiog grazu biggrin.gif Antroji taip mistiskai atrodo- apacioje taip pilka, niuru, o toliau stogai saules apsviesti. Nu labai thumbup.gif

Degutes nuotraukos man nerodo g.gif

Sansara, saunuole 4u.gif Bandysim mokytis biggrin.gif

Cia mano "Dienos nuotrauka" doh.gif Va kas man arteja... biggrin.gif
user posted image

Pries tai dar susikaupusi pagavau...nespalvota todel, kad laaaaabai daug spalvu su lego buvo, taip kazkaip geriau man blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 22 rugsėjo 2007 - 08:04
Labas šeštadienio rytas biggrin.gif

Bitemaja, nekritikuosiu, viskas nerealiai gražu thumbup.gif ką čia ir bepridurti, duokdie pati taip sugebėčiau biggrin.gif vargiai vargiai... ožka, tai man patiko, bet kaip ir kiti rašė - per tamsus snukis smile.gif bet momentėlis neblogas smile.gif

California - man pirmoje nuotraukoje gal biški kliūna pirmo plano nefokusas (rankovių), bet čia smulkmena smile.gif labai patinka ta kur su lego, bet praktiškai esu įsitikinus, kad tos lego spalvos labai gražiai žiūrisi ir splavota nuotrauka yra geresnė nei j/b wink.gif tik apačioje kairėje yra kažkoks kampelis ne įtemą.. bet smulkmena..

Degute - jau pasakė, kad nedėkingas apšvietimas, manau kad su Levels galima būtų kiek pataisyti
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 09 22, 08:59)

Cia mano "Dienos nuotrauka" doh.gif Va kas man arteja... biggrin.gif

Pries tai dar susikaupusi pagavau...nespalvota todel, kad laaaaabai daug spalvu su lego buvo, taip kazkaip geriau man blush2.gif

oi, ta pirmoji - ir vėl ji su fotiku lenda. kiek gi galima lotuliukas.gif šauniai

antroji ir labai faina. toks rimtas, susikaupęs vaikas. pabandyk įmest spalvotą. o mes nuspęsim, kuri gražesnė - spalvota ir j/b mirksiukas.gif
Atsakyti