Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 15:29)
Nendre, o jei nuotrauka tiesiog iki stulpo nukirpus? super momentas:)). Sokejas labai tamsus tamseme fone.

dekui, pabandysiu.
mano monitorius, kaip visada su spalvom grybauja. doh.gif nu nerandu, kas sukalibruotu. Bandysiu shviesinti.
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 15:32)

mano monitorius, kaip visada su spalvom grybauja. doh.gif nu nerandu, kas sukalibruotu. Bandysiu shviesinti.

Palauk, kol kiti pasisakys, gal cia ne Tavo,o mano grybauja;)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 09 19, 15:33)
Palauk, kol kiti pasisakys, gal cia ne Tavo,o mano grybauja;)

tikrai zhinau, akd manishkis, nuolat ta pati beda doh.gif
Atsakyti
Wov, na ir tempai biggrin.gif Nebespeju. Bet labai saunu, kad visgi filosofijos baigiasi, o nuotrauku eteryje daugeja.

Prabegom nerislios mintys:

Valanda, labai grazus portretutkas. Kadangi pati zinau, kaip sunku "nepozuojanti" fotografuoti thumbup.gif Ir papasakok, ka padarei su Peppi nuotrauka? Kaip nutrynei visa virtuve?

Vilma, tavo 2 nuotraukos praeitoje temoje. Man atspalvis/spalva nelabai (bet cia jau asmeninis skonis). Pirmoje nuotraukoke noreciau mazesnes ryskumo zonos ir kitokio objektu isdestymo. Galbut istrizaine. Nes dabar 2 moteraites ir kryzius vienodai ryskus ir vienoje eileje. Apie antraja nuotrauka jau viskai parasyta.

Valtys (lyg Inc). Man per tamsu. Ir tokioms nuotraukoms labai norisi erdves.

Californiagirl, nepyk, bet man sitie portretukai nelabai. Antrasis j/b geriausias is visu. Labai kliuna persharpinta grifkute (nors gal cia tik mano notebooke taip). Ir vaikutis gal labiau su ramune derintusi (bet cia jau mano asmeninis skonis). Kokybe ir spalvos thumbup.gif O broliska meile wub.gif wub.gif wub.gif

Sillwio, kur dingai? verysad.gif Grisk biggrin.gif

Atsisveikinu. Isvaziuojam iki sestadienio i Legolanda. Gal ir namu darbams ka nors sukurpsiu. Ideju turiu, bet neiseina vienai pasprukti i miesta.

Atsakyti
jei dar leidzia taisyti ar galit dar i pirma psl. ikelti nuoroda i namu darbus?

o!!!! ir save sarase radau. tuomet fotoaparatas - Canon EOS 400D.

Nendria - idomu po tavo reportazine pasidairyti smile.gif kiek daug reakciju ivairiu: vaikinuko su mobiliu virsuje, bei dvieju moteru uzsidengianciu akis - liuksines smile.gif idomu ar as buciau fotografavus ar likus be zado ar uzsidengciau akis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 19 rugsėjo 2007 - 14:40
jei dar yra galimybė, prie mano nic'o prirašykit fotiką ax.gif

fuji finepix s5600
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 15:30)
o kodel? g.gif

Kaune, kiek domejausi, yra 3 kursai, tachiau nznau, kurie neblogi mastau.gif

noriu kito tongue.gif bent jau Nikon D80...

tiesa sakant D40X labai erzina, kad dirba tik su objektyvais turinčiais vidinį fokusavimą doh.gif t.y. turi pirkti tik Nikkor objektyvus... nors neužilgo pas mane atkeliaus Nikon 70-300mm AF-S 70-300 VR f/4.5-5.6, bet vis gi norisi turėti didesnę pasirinkimo laisvę...
Atsakyti
Dar vienas. Laukiu pabarimu
user posted image
http://public.fotki....dsc0015jmj.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valanda: 19 rugsėjo 2007 - 14:43
Californiagirl, klausei kazkada del lietaus. Nuotrauka is vieno renginio. Ta diena lietus ne lijo, o pliaupe. Liutis buvo. Stovejau po skeciu (vienoje rankoje sketis, antroje fotoaparatas), nors is skecio naudos jokios nebuvo. Buvau perslapusi iki siulo galo. Foroaparato niekaip nesaugojau. Ant objektyvo buvo apsauginis filtras, kuri karts nuo karto su nosine nuvalydavau. Pykau ant saves, kad palikau namie antgali nuo saules (nezinau, kaip lietuviskai), kuris tikrai butu pravertes. O fotoaparatui tikrai nieko neatsitiks. Jie juk tam pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 19, 15:34)
Californiagirl, nepyk, bet man sitie portretukai nelabai. Antrasis j/b geriausias is visu. Labai kliuna persharpinta grifkute (nors gal cia tik mano notebooke taip).

Atsisveikinu. Isvaziuojam iki sestadienio i Legolanda. Gal ir namu darbams ka nors sukurpsiu. Ideju turiu, bet neiseina vienai pasprukti i miesta.

Kadangi pati turiu dvi blondines, pasisakysiu persharpintos grifkutes tema: bent jau mano vaiku trechioji dalis nuotrauku, shviesus plaukai lygiai taip pat atrodo ir visai nesharpinti. Gal chia del kokiu nors shviesiuju pigmentu toks ispudis gaunasi g.gif

Geros keliones Uzhuolaida hi.gif lauksim ispudzhiu ir nuotrauku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 09 19, 15:34)

Valanda, labai grazus portretutkas. Kadangi pati zinau, kaip sunku "nepozuojanti" fotografuoti thumbup.gif
Ir papasakok, ka padarei su Peppi nuotrauka? Kaip nutrynei visa virtuve?

Aciu
As ja tiesiog isklonavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 09 19, 15:05)
Reportazhine foto. Zhinau, kad to stulpo geriau nebutu, bet ka dabar pakeisi.

vos ne balsu pradėjau juoktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau tų dviejų moteriškių reakcija šalia doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
apie stulpą pati pasakei. daugiau neturiu, ką pridurt?
aš neprižiūriu, bet ji ten nuoga iki pusės? g.gif
ech, kad taip arčiau būtum buvus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 19 rugsėjo 2007 - 14:47