QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 20, 12:30)
geras.man liuksiskos spalvos,o ir tas 'neeilinis'pasvirimas toks nekasdieniskas visai limpa.
QUOTE(latoya @ 2007 09 20, 12:53)
grazus bambyzas,bet kazkaip norisi matyt koki judesi.ka jis ten laiko...
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 13:08)
niu va Edvinai,zmonike liuks kadra pagavo.Labai nuotaikinga fotografija.Tiesa Edvin'u seimyna,pastaba: atkreipkite demesi,kad fotografijos matmenys jusu siektiek didoki,pamazinkit visu labui
QUOTE(sillwio @ 2007 09 20, 18:56)
susilydziau... tik pasiguodziau,kad zasiylgau bites katinu,o ce sast tu su tokiu mielu.nereali ir sukelianti nora paniurkyti kaciokus fotografija :)Kitos pries sita nublanko,ar neuzkabino.
Bites majos tie spinduliukai krentantys unt miesto labai grazu,tik per tamsu mano akims apacioj...
dejavu...o jau grozis tos fotografijos,kur spinduliai per ta plysi...Ysimylejau...
Valanda.Gryzk prie tu valciu.ir pasinaudok savo maldos zodziais.Pritupk su bandura,ar paeik sonan.Nes nuotajka ir spalvos vezancios,bet valtikes norisi prastumdyt,ar biskiuka zemiau matyt.jeigu ten tiltelis,tai paeiciau tiek,kad tolumoj matytusi,kad ten jis,a to tas bordiuras apacioj niezti aki...
bet jau tempai jusu....nepaspeju...
wicked,californios variantas man geresnis,bet norisi kad mazylis intilptu fotografijon.O paskutinej traukciau is seselio...
dar vis noriu pasakyt,kad bites skersgatvis labai labai man prie sirdies,tik noreciau kokio akcento..ar skalbiniu kabanciu,ar kokio diedziuko sedincio,ar ysimylejeliu besiburkuojanciu...o uz ozka irgi medalis,zinau,kaip su anom ner lengva.Ce ana taip arti prisileido?