Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 20, 12:30)

geras.man liuksiskos spalvos,o ir tas 'neeilinis'pasvirimas toks nekasdieniskas visai limpa.
QUOTE(latoya @ 2007 09 20, 12:53)

grazus bambyzas,bet kazkaip norisi matyt koki judesi.ka jis ten laiko...
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 13:08)

niu va Edvinai,zmonike liuks kadra pagavo.Labai nuotaikinga fotografija.Tiesa Edvin'u seimyna,pastaba: atkreipkite demesi,kad fotografijos matmenys jusu siektiek didoki,pamazinkit visu labui wink.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 09 20, 18:56)

susilydziau... wub.gif tik pasiguodziau,kad zasiylgau bites katinu,o ce sast tu su tokiu mielu.nereali ir sukelianti nora paniurkyti kaciokus fotografija :)Kitos pries sita nublanko,ar neuzkabino.

Bites majos tie spinduliukai krentantys unt miesto labai grazu,tik per tamsu mano akims apacioj...
dejavu...o jau grozis tos fotografijos,kur spinduliai per ta plysi...Ysimylejau...
Valanda.Gryzk prie tu valciu.ir pasinaudok savo maldos zodziais.Pritupk su bandura,ar paeik sonan.Nes nuotajka ir spalvos vezancios,bet valtikes norisi prastumdyt,ar biskiuka zemiau matyt.jeigu ten tiltelis,tai paeiciau tiek,kad tolumoj matytusi,kad ten jis,a to tas bordiuras apacioj niezti aki... laugh.gif

bet jau tempai jusu....nepaspeju...
wicked,californios variantas man geresnis,bet norisi kad mazylis intilptu fotografijon.O paskutinej traukciau is seselio...
dar vis noriu pasakyt,kad bites skersgatvis labai labai man prie sirdies,tik noreciau kokio akcento..ar skalbiniu kabanciu,ar kokio diedziuko sedincio,ar ysimylejeliu besiburkuojanciu...o uz ozka irgi medalis,zinau,kaip su anom ner lengva.Ce ana taip arti prisileido?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 21 rugsėjo 2007 - 04:02
o kaip sita? g.gif ar saule irgi viska gadina? g.gif (man labai jo israiska patinka blush2.gif tai ir nuotrauka paciai grazi.... blush2.gif vistik savas vaikas biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 21 rugsėjo 2007 - 04:42
Wicked, paskutinej kazkaip normaliai tie seseliai, ne per tamsus tai ir netrukdo mirksiukas.gif Kirpciau truputi apacios(kad nebutu nukirsta per kelenus kaip dabar), mazdaug 2mm zemyn nuo zydro megstuko palikciau. Taip pat truputi virsaus ir truputi desinio krasto nuimciau ax.gif Lyg per daug erdves man jauciasi tokiamm mazam zmogui biggrin.gif

Va dar vis pamirstu pamineti Sillwio katina ir raudonaja nuotrauka wub.gif Man labai aptiko wub.gif

Ir latoya'os vaikiuko nuotrauka wub.gif Tik ajajai tiesiai per pirstukus nukapojai...geriau tada isvis plastakos nesimatytu, nei kirpt per pirsciukus ax.gif Geriausia, aisku, butu kad butu daugiau tilpe apacios mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 rugsėjo 2007 - 06:23
laba ryta,

nu neradau Valandos nuotrauku (tai tikriausiai sapnavau, kad maciau?)

Uztat maciau VilmosM berniuko nuotrauka. Ar verke mazulis? Man apsvietimas, kaip vaiko portretui nelabai patinka. Ir veiduko sviesesnio noretui. Pats momentas geras pagautas.

Silwio katinas isties labai meiliai ziurisi. Rodos tik pakviestum ir islistu is monitoriaus aplink pasiglaustyti. Laseliai - tiesa sakant mano svajone. Ne karto nesigavo nesakau, kad graziai, bet netgi patenkinamai laselius nufotografuoti...
Atsakyti
Sillwio, katinas labai patiko ir dar raudonas makro, kitose nuotraukose jau minėjo, kad trūksta ryškumo, bet man labiau atrodo kad ryškumo zona per siaura. Oi Sillwio kaip suprantu kai rašai, kad rankos dreba biggrin.gif

Wicked, man tavo nuotraukom trūksta kiek ryškumo..

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Wicked, sutinku su Ca_girl, kad reiketu nuotrauka kiek apkarpyti. Arba kitu atveju, kad aplinkos dar daugiau matytusi nei dabar matosi. O modeliuko akys wub.gif wub.gif Manau daug graziu nuotrauku galima padaryti.
Atsakyti
Kaip jusu nuomone si nuotrauka? Kompozicija isejo taip, kad jis bega ton kryptin, kur jau vietos nebera kur begti? Ar labai negerai? g.gif Ar atleistina kai kuriais atvejais? biggrin.gif Turbut klausit kodel j/b biggrin.gif ogi todel, kad nelabai apetitnai atrodo tos juros zoles ismestos i kranta.
user posted image
Atsakyti
[quote=dejavu,2007 09 20, 20:06]
šitas šuniukas neturi vietos šuoliui, reiktų palikti daugiau erdvės į menamą vietą, kur jis nušoks .

Tą aš pati suprantu, žinoma būtų galima Photoshopu apdoroti, bet norėjosi įdėti natūralią nuotrauką. O pagauti tokį kadrą su mūsų dalmantine išties nelengva. Tai ji prieš saulę lekia, tai vėl į kitą pusę, vos spėjau aitaliot nustatymus. Tik sufokusuoju, nuspaudžiu, pažiūriu kas gavosi, o ten tuščia pieva lotuliukas.gif Na porą kartų pavyko pagauti stovinčią
user posted image

Ir, kad labai neišpeikėt, štai jums vakarykštė gėlytė
user posted image

Tiesa, katukas labai fainas drinks_cheers.gif

Nu bliamba, kazko nuotraukos nesusimažino, rodos keičiau dydį g.gif . Nepykit, kitą kart pasistengsiu taip eterio nepriteršt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas0613: 21 rugsėjo 2007 - 07:29
QUOTE(wicked @ 2007 09 21, 05:41)

Šita man labiausiai patiko ax.gif Išraiška liuks.

QUOTE(californiagirl @ 2007 09 21, 08:24)
Kaip jusu nuomone si nuotrauka? Kompozicija isejo taip, kad jis bega ton kryptin, kur jau vietos nebera kur begti? Ar labai negerai? g.gif  Ar atleistina kai kuriais atvejais? biggrin.gif  Turbut klausit kodel j/b biggrin.gif  ogi todel, kad nelabai apetitnai atrodo tos juros zoles ismestos i kranta.

Pagal mane, užtenka jam erdvės bėgimui. JUk į kadro kraštą nesiremia.

Edvinas0613, mano manymu, šunį reikėjo fotografuoti iš kiek žemiau. Aišku, su mažu kabiku nešynėj gal ir nelabai įmanoma tai... Ir necentruoti ax.gif
O jurginas/bijūnas (neskiriu aš jų) gerai, ryškus toks.
Atsakyti
California, o ko negalma taip? smile.gif man patinka, su nuotaika smile.gif

Edvinai, ar jo žmona, nelabai čia susigaudau smile.gif šuni geriausia fotografuoti iš jo lygio, tas pats ir su vaikais, ta prasme pritūpti, iš viršaus nelabai žurisi, plius saulėta diena davė negražius peršvietimus, išdegimus, net akis kauda nuo kontrasto, dar - trūksta ryškumo, ir turiu nuojautą, kad fotografuojat ant Auto, noriu patarti pamirsti šią funkciją, juk fotografuojate veidrodiniu, kiek supratau? pradedančiam, norint gauti bent apynormalius rezultatus ir lengviausiai suprantama yra fotografuoti su A režimu, kaip pats renkiesi diafragmos dydį, pasiskaitykit instrukciją, kaip tai daroma smile.gif Dar WB negeras, matosi kad per melsvos abi nuotraukos, juk dalmantinas turi būti baltas su juodais taškais, o ne melsvas wink.gif Is techninių klaidų gal būtų tiek, bet nepykit ir siužetas nėra įdomus, abiejose nuotraukose 4u.gif

prisiminiau savo šunėką rolleyes.gif reikia gal kada pafotkint, bet kad lenda man prie kameros... niekaip normalių nuotraukų nebepadarau su juo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 21 rugsėjo 2007 - 08:04
californiagirl man šiaip visai gerai žiūrisi... nors gal ir norėtūsi jį apsukti į kitą pusę mastau.gif

QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 21, 07:45)
Uztat maciau VilmosM berniuko nuotrauka. Ar verke mazulis? Man apsvietimas, kaip vaiko portretui nelabai patinka. Ir veiduko sviesesnio noretui. Pats momentas geras pagautas.
ten mergaičiukė tongue.gif Verkė truputi... čia netyčia momentas buvo pagautas... ir apšvietimas visai ne toj vietoj buvo sustatytas, taigi gavosi kas gavosi...

štai dar viena jos foto...

user posted image

Edvinas0613 ar aš praleidau ar nerašei koks fotoaparatas pas jus? g.gif
Atsakyti
VilmaM, man biški peršviesta ši nuotrauka ir kampas kažkaip nelabai patinka šitoje nuotraukoje.. bet modeliukas tai fainulis, bet turbūt kaip ir visi vaikai smile.gif
Atsakyti