Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 19:36)
Su dangum man didžiausia problema.  Buvo toks negražus išdegęs debesies lopas, gal nelabai kas dėmesį atkreiptų, bet man baisiausiai trukdė ir bandžiau paklonuoti. Ir netyčia išsaugojau ant orginalo. Žodžiu išklonavau lopais, paskuj bandžiau taisyti, blurinti, bet viskas tik prasčiau. Nebežinau kaip atstatyti ir dabar matau tik dangų  ir baisiai jis man kliūna.  verysad.gif
Gal kokių idėjų kas turit?
P.s. nieko per daug nedariau - kaip minėjau susidirbau su dangum, dar išklonavau vieną vamzdį ne vietoj pastatytą smile.gif ir paryškinau spalvos (saturation)

Kita teisi, klonuok dangų iš kitos nuotraukos.
Atsakyti
Nekliuna man visai tas dangus. Greiciau atvirksciai - kazkaip tapybishkai atrodo (gal kad beveik rankom piestas lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2007 09 20, 19:46)
Kokie pavadinimai?

1. Photoshop CS2, 100 svarbiausiu klausimu VAIZDZIAI, patarimai ir gudrybes. 2006 metai, Kaunas. (Smaltijos leidykla).
2. Adobe photoshop CS2, Jonas Smolinskas, Danute Ambraziene. 2006 Kaunas.

siaip pirma tikrai vertademesio. O antra galima rinktis tiems, kurie fotosope visai ne bum bum wink.gif tei va

Papildyta:
QUOTE(raige @ 2007 09 20, 20:45)
Nekliuna man visai tas dangus. Greiciau atvirksciai - kazkaip tapybishkai atrodo (gal kad beveik rankom piestas  lotuliukas.gif )

Man irgi nekliuna smile.gif su padidinamuoju stiklu neziuriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 20:06)
Čia tu berods apie mano nuotraukėlę čia taip gražiai atsiliepei, turiu dar kelias tame pačiame miestelyje:

iš pirmo žvilgsnio labai gražu. O įsižiūrėjus lyg per daug nušarpintos kalnų viršūnės. O ką darei su mystical? nes man su juo draugauti nelabai išeina. Ta prasme foto labai nenatūralios atrodo  doh.gif . Tik  jei siekiu kokio  lyg iš pasakos efekto, tada puikiai.

man tava nuotrauka labai patinka. tokia švari ir paslaptinga.

iš mistical rinkaus light caster. kažką stumdžiau, didinau, mažinau. dariau pati gerai nesuprasdama, ką darau doh.gif geriau įsižiūrėjus matosi tas dirbtinis šviesos plėmas. nelabai gal pavyko. reik pabandyt ant kokios kitos nuotraukos.

QUOTE(sillwio @ 2007 09 20, 20:29)
Puiku  thumbup.gif Truputį persistengei su šarpu, kalnų viršūnės išduoda.
Mystical lighting čia plug-in'as?

nea, mystical lighting yra programa.... a ne tu kartais kažką panašaus naudoji? ar maišau su kažkuom? g.gif
ai, tos viršūnės ir be šarpo negražiai atrodo. man jos kaip iškirptos unsure.gif
Atsakyti
Šiandien keliais po balas vaikščiojau kaip išprotėjęs su nauju makro stiklu smile.gif Įmetu keletą pavyzdžių. ***** fokusą pasigaut tamsiam miške sunku.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 09 20, 19:54)
nea, mystical lighting yra programa.... a ne tu kartais kažką panašaus naudoji? ar maišau su kažkuom?  g.gif

Nea, ne aš
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 20 rugsėjo 2007 - 19:55
Man kate super. Net nezhinau kas toje foto tokio labai labai, gal kazkoks asmeninis santykis su tais padarais (nesu ypatinga kaciu myletoja, bet jauciu pagarba lotuliukas.gif )... Bet kazkas joje yra.
Atsakyti
Oho, dejavu ir bite maja labai labai grazu wub.gif Pati tokiu nuotrauku nemoku fotografuoti, silpnai man su gamtos ir miesto fotografija blush2.gif Todel sios nuotraukos man super thumbup.gif Dangus dejavu nuotraukoj kaip tik patiko biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 20, 20:55)
Šiandien keliais po balas vaikščiojau kaip išprotėjęs su nauju makro stiklu smile.gif Įmetu keletą pavyzdžių. ***** fokusą pasigaut tamsiam miške sunku.

o jau katinas koks fainas, šakės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kur jis ten taip braunasi? lotuliukas.gif

nugi, nugi, kokį pirkai? ko nesigyrei? irgi mat unsure.gif ... patenkintas esi?
ta raudona nuotrauka labai gerai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 20, 20:00)
o jau katinas koks fainas, šakės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kur jis ten taip braunasi?  lotuliukas.gif

nugi, nugi, kokį pirkai? ko nesigyrei? irgi mat  unsure.gif ... patenkintas esi?
ta raudona nuotrauka labai gerai atrodo.

Aš lauke gėles fotkinau, o jis baisiausiai pas mane norėjo patekt smile.gif

Pirkau Tamron 90 f/2.8 SP. Patenkintas žiauriai. Ryškiau piešia už 50-tuką. Makro, bet fokusuojasi ir ant begalybės, taigi puikiai tinka kaip portretinis.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 20, 20:56)

katinas tai labai liuks, o kitoms man ryškumo per mažai
Atsakyti
Silwio, katinas toks nostalgiskas atrodo wub.gif toks mielas wub.gif nors as siaip neprijaucianti katinams, bet ilgeliau paziurejus i sita nuotrauka gali nuomone pasikeisti. O kitoms tikrai truksta ryskumo.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 20:16)
katinas tai  labai liuks, o kitoms man ryškumo per mažai

QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 20, 20:21)
Silwio, katinas toks nostalgiskas atrodo  wub.gif  toks mielas  wub.gif  nors as siaip neprijaucianti katinams, bet ilgeliau paziurejus i sita nuotrauka gali nuomone pasikeisti. O kitoms tikrai truksta ryskumo.

Trūksta ryškumo ar ryškumo zona per siaura?
Atsakyti