QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 20, 14:56)
Dar greitai parasysiu apie
Valandos nuotrauka- maciau kalbejo apie 2, bet tikriausiai viena kazkur prazioplinau. Man patiko, tokia ramuma dvelkia (jei ka kalbu apie ta kur zibintas kabo ir kazkas ja patiesino truputuka). Ziurejau ir galvojau, kad turetu neblogai atrodyti 3 nuotrauku serija. Gal turi kokiu biciuliu siai nuotraukai
is kaires ir desines. O ir spalvos tokios geros.... Toks noras isiropsti i nuotrauka ir ten pavaikstineti..
Čia tu berods apie mano nuotraukėlę čia taip gražiai atsiliepei, turiu dar kelias tame pačiame miestelyje:
(bet klonuoti gražiai nemoku)
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 15:08)
Labas, mielos fotografes ir fotografai. Nors cia su jumis labiau mano vyras draugauja, bet jo vardu noreciau ir savo siandien per pasivaiksciojima su vaikeliu ir sunyte padaryta nuotraukele ideti. Zinau, kad iki tobulybes toli, taciau turint omenyje, kad musu padukele lakste kaip raketa ir ant peciu buvau uzsikabinusi lelka nesykleje, man tai buvo didziulis pasiekimas. Taigi jusu teismui
šitas šuniukas neturi vietos šuoliui, reiktų palikti daugiau erdvės į menamą vietą, kur jis nušoks .
QUOTE(raige @ 2007 09 20, 17:39)
Va prie to paties ir viena pirmuju nuotrauku veidrodinuku, tada dar 350 d.
Fiatas:
Ujjjj, tamsi bishki. Neredaguota mat.
man šita nuotraukytė labai patinka, jei pakoregavus dar šiek tiek
Mano monitoriui visai netamsi.
QUOTE(bite maja @ 2007 09 20, 19:49)
šitą nuotrauką jau buvau anksčiau įmetusi. bet dabar koregavau su Mystical lighting. ką manot apie pirmą blyną? sudegęs ar prisvilęs? gal nutamsinau labai?
iš pirmo žvilgsnio labai gražu. O įsižiūrėjus lyg per daug nušarpintos kalnų viršūnės. O ką darei su mystical? nes man su juo draugauti nelabai išeina. Ta prasme foto labai nenatūralios atrodo
. Tik jei siekiu kokio lyg iš pasakos efekto, tada puikiai.