Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(Kita @ 2007 09 20, 18:10)
Evdino suo tai liuks- labai patiko bigsmile.gif
Papildyta:

Nuomones?
Beje, kaip jus ismokot photoshopu naudotis, gal kokius kursus lanket? Nieko neismanau apie clone tool ir pan  verysad.gif

As pora knyguciu issistudijavau lietuviu kalba smile.gif visai neblogos, yra ir apie klonavima. Zingsnis po zingsnio aprasyta kaip ka daryti smile.gif
Atsakyti
Kokie pavadinimai?
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 09 20, 16:50)
aciuks.gif aciu kad manes neistrynei biggrin.gif turbut jau ant istrynimo ribos esu ax.gif

O kur Roolys dinges?kodel sakot kad isejo g.gif

neištrinsim, jei ką nors parodysi tongue.gif
o Roolys... na, Roolys mums pamojavo atia ax.gif jam čia kaip ir per prasta paliko wink.gif

QUOTE(Kita @ 2007 09 20, 18:10)
Beje, kaip jus ismokot photoshopu naudotis, gal kokius kursus lanket? Nieko neismanau apie clone tool ir pan  verysad.gif

visagalis internetas tongue.gif . taip pat turėjau kažkada turėjau lietuvišką knygutę, bet paskolinau ir tiek aš ją temačiau unsure.gif

šitą nuotrauką jau buvau anksčiau įmetusi. bet dabar koregavau su Mystical lighting. ką manot apie pirmą blyną? sudegęs ar prisvilęs? gal nutamsinau labai?
user posted image
Atsakyti
Buuchenpaula, labai gražu, viskas, ir spalvos super, nesuprantu kam jas nuiminėji, kai fotografuoji canonu rolleyes.gif

Bitemaja, man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 20, 14:56)
Dar greitai parasysiu apie Valandos nuotrauka- maciau kalbejo apie 2, bet tikriausiai viena kazkur prazioplinau. Man patiko, tokia ramuma dvelkia (jei ka kalbu apie ta kur zibintas kabo ir kazkas ja patiesino truputuka).  Ziurejau ir galvojau, kad turetu neblogai atrodyti 3 nuotrauku serija. Gal turi kokiu biciuliu siai nuotraukai smile.gif is kaires ir desines. O ir spalvos tokios geros.... Toks noras isiropsti i nuotrauka ir ten pavaikstineti..

Čia tu berods apie mano nuotraukėlę čia taip gražiai atsiliepei, turiu dar kelias tame pačiame miestelyje:

user posted image (bet klonuoti gražiai nemoku)

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 15:08)
Labas, mielos fotografes ir fotografai. Nors cia su jumis labiau mano vyras draugauja, bet jo  vardu noreciau ir savo siandien per pasivaiksciojima su vaikeliu ir sunyte padaryta nuotraukele ideti. Zinau, kad iki tobulybes toli, taciau turint omenyje, kad musu padukele lakste kaip raketa ir ant peciu buvau uzsikabinusi lelka nesykleje, man tai buvo didziulis pasiekimas. Taigi jusu teismui

šitas šuniukas neturi vietos šuoliui, reiktų palikti daugiau erdvės į menamą vietą, kur jis nušoks .

QUOTE(raige @ 2007 09 20, 17:39)
Va prie to paties ir viena pirmuju nuotrauku veidrodinuku, tada dar 350 d.

Fiatas:

Ujjjj, tamsi bishki. Neredaguota mat.

man šita nuotraukytė labai patinka, jei pakoregavus dar šiek tiek… Mano monitoriui visai netamsi.

QUOTE(bite maja @ 2007 09 20, 19:49)
šitą nuotrauką jau buvau anksčiau įmetusi. bet dabar koregavau su Mystical lighting. ką manot apie pirmą blyną? sudegęs ar prisvilęs? gal nutamsinau labai?

iš pirmo žvilgsnio labai gražu. O įsižiūrėjus lyg per daug nušarpintos kalnų viršūnės. O ką darei su mystical? nes man su juo draugauti nelabai išeina. Ta prasme foto labai nenatūralios atrodo doh.gif . Tik jei siekiu kokio lyg iš pasakos efekto, tada puikiai.
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 09 20, 15:29)
pas mane rašo exp -2......+2 g.gif  blush2.gif  tai čia tas dalykas ir yra  huh.gif

taip čia ekspokorekcija mirksiukas.gif geras daiktas nuo peršvietimų smulkių thumbup.gif

dejavu, wow blink.gif koks grožis, kokios spalvos, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif topų topas.
nors per šias dienas palepinot visi geromis foto thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 rugsėjo 2007 - 19:20
Dejavu, man shita labai zinok thumbup.gif Nesigilinu i jokias kompozicijas, nes ispudis man uz jas svarbiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 09 20, 18:49)

Puiku thumbup.gif Truputį persistengei su šarpu, kalnų viršūnės išduoda.
Mystical lighting čia plug-in'as?

QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 19:06)
Čia tu berods apie mano nuotraukėlę čia taip gražiai atsiliepei, turiu dar kelias tame pačiame miestelyje:

Labai gerai. Ir spalvos ir kompozicija. Ką darei, kad dangus kaip pieštas? HDR?
Papildyta:
QUOTE(raige @ 2007 09 20, 16:39)
Fiatas:
Ujjjj, tamsi bishki. Neredaguota mat.

Šviesumas geras. Kompozicija irgi gera, jeigu vos patiesint. Ryškumo trūksta.

QUOTE(Kita @ 2007 09 20, 17:10)

Vaizdelis saldus smile.gif
Atsakyti
Bite maja- liuks 4u.gif , patinka
Dejavu- be galo thumbup.gif nuostabu, aha gal galetum papasakoti placiau kaip padarei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 20, 20:13)
taip čia ekspokorekcija  mirksiukas.gif geras daiktas nuo peršvietimų smulkių  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif , tą savo juodą vakarą fotkinau nustačius -2 ax.gif ,persistengiau blush2.gif , nors kitaip man niūri pilkuma gaunasi unsure.gif

Mačiau thumbup.gif nuotraukų temoj mažas/didelis, ši mano irgi gal prie tokios temos ax.gif , turbūt perdaug iš viršaus fotkinau smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 09 20, 20:27)
Ką darei, kad dangus kaip pieštas? HDR?

Su dangum man didžiausia problema. Buvo toks negražus išdegęs debesies lopas, gal nelabai kas dėmesį atkreiptų, bet man baisiausiai trukdė ir bandžiau paklonuoti. Ir netyčia išsaugojau ant orginalo. Žodžiu išklonavau lopais, paskuj bandžiau taisyti, blurinti, bet viskas tik prasčiau. Nebežinau kaip atstatyti ir dabar matau tik dangų ir baisiai jis man kliūna. verysad.gif
Gal kokių idėjų kas turit?

P.s. nieko per daug nedariau - kaip minėjau susidirbau su dangum, dar išklonavau vieną vamzdį ne vietoj pastatytą smile.gif ir paryškinau spalvos (saturation)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 20 rugsėjo 2007 - 19:38
QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 20:36)
Su dangum man didžiausia problema.  Buvo toks negražus išdegęs debesies lopas, gal nelabai kas dėmesį atkreiptų, bet man baisiausiai trukdė ir bandžiau paklonuoti. Ir netyčia išsaugojau ant orginalo. Žodžiu išklonavau lopais, paskuj bandžiau taisyti, blurinti, bet viskas tik prasčiau. Nebežinau kaip atstatyti ir dabar matau tik dangų  ir baisiai jis man kliūna.  verysad.gif
Gal kokių idėjų kas turit?
P.s. nieko per daug nedariau - kaip minėjau susidirbau su dangum, dar išklonavau vieną vamzdį ne vietoj pastatytą smile.gif ir paryškinau spalvos (saturation)

Kiek zinau kiti pvz is kitos foto perkopijuoja dangu, bet kaip tas procesas atliekamas nzn verysad.gif
Atsakyti