Dejavu - Canon EOS 400D. Bet turejau tik 50mm. Namuose yra aisku ir kitinis 18-55mm rodos, bet reiketu juo atsikratyti ir isigyti geresni. Nes fokuso nerasta, kaip befotografuotum (pamenu vakar kazkas skundesi del fokuso, gal taip pat su kitiniu objektyvu fotografuojat?)
Drumbacele - o man asm. patinka toks fotografavimo kampas. Dar iki Rugpjucio pabaigos fotografuodavau tik is virsaus arba tiesiai, vis bijodama isbandyti naujus kampus. O kad galva sukasi beziurint - ir tai nera blogai
Isivaizduok, kad esi karuselese
Dar greitai parasysiu apie
Valandos nuotrauka- maciau kalbejo apie 2, bet tikriausiai viena kazkur prazioplinau. Man patiko, tokia ramuma dvelkia (jei ka kalbu apie ta kur zibintas kabo ir kazkas ja patiesino truputuka). Ziurejau ir galvojau, kad turetu neblogai atrodyti 3 nuotrauku serija. Gal turi kokiu biciuliu siai nuotraukai
is kaires ir desines. O ir spalvos tokios geros.... Toks noras isiropsti i nuotrauka ir ten pavaikstineti..
Nendria - nuotaikinga nuotrauka. O ar nufotografavai tik viena zenkla? "dead end" - turetu kvadratine spalvota liuksiskai ziuretis.
Maciau gamtos nuotrauka (nebepamenu kas ikele), bet per zalia ji man atrode.
Californiagirl - susitarses berniukas - fainas portretas.
Elina , matau sunkiai sekasi susitarti su modeliukais