Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti - 21 dalis

QUOTE(dejavu @ 2007 09 20, 14:36)
pasaka  4u.gif
kokybė, spalvos nepriekaištingos (va dėl to ir nesuprantu, kam versti į j/b). Kokiu fotoaparatu fotografuota?

visu 100 sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
oho kaip skyrelis atsigavo smile.gif

dideli ispudi paliko valandos ir cgirl nuotraukos thumbup.gif

ta proga ir as idesiu foto kritikai
rudeninis potretas
user posted image

Atsakyti
Dejavu - Canon EOS 400D. Bet turejau tik 50mm. Namuose yra aisku ir kitinis 18-55mm rodos, bet reiketu juo atsikratyti ir isigyti geresni. Nes fokuso nerasta, kaip befotografuotum (pamenu vakar kazkas skundesi del fokuso, gal taip pat su kitiniu objektyvu fotografuojat?)

Drumbacele
- o man asm. patinka toks fotografavimo kampas. Dar iki Rugpjucio pabaigos fotografuodavau tik is virsaus arba tiesiai, vis bijodama isbandyti naujus kampus. O kad galva sukasi beziurint - ir tai nera blogai smile.gif Isivaizduok, kad esi karuselese smile.gif

Dar greitai parasysiu apie Valandos nuotrauka- maciau kalbejo apie 2, bet tikriausiai viena kazkur prazioplinau. Man patiko, tokia ramuma dvelkia (jei ka kalbu apie ta kur zibintas kabo ir kazkas ja patiesino truputuka). Ziurejau ir galvojau, kad turetu neblogai atrodyti 3 nuotrauku serija. Gal turi kokiu biciuliu siai nuotraukai smile.gif is kaires ir desines. O ir spalvos tokios geros.... Toks noras isiropsti i nuotrauka ir ten pavaikstineti..

Nendria - nuotaikinga nuotrauka. O ar nufotografavai tik viena zenkla? "dead end" - turetu kvadratine spalvota liuksiskai ziuretis.
Maciau gamtos nuotrauka (nebepamenu kas ikele), bet per zalia ji man atrode.

Californiagirl
- susitarses berniukas - fainas portretas.

Elina , matau sunkiai sekasi susitarti su modeliukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buuuchepaula: 20 rugsėjo 2007 - 13:59
Latoya, faina nuotraukyte. Tik nerandu kur fokusas nuplaukes, lyg sakyciau jo truksta veiduke (aisku galiu ir klysti wink.gif ). O ir pati fokuso zona per maza ... noretusi kad kapisonas dar butu jame ... spalvos patinka wub.gif

p.s. Parsisiunciau tokia programele STOIK panoramoms ''gaminti''. Gal kas esat bande? Sansara, ar tau ji zinoma? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 20 rugsėjo 2007 - 14:03
Labas, mielos fotografes ir fotografai. Nors cia su jumis labiau mano vyras draugauja, bet jo vardu noreciau ir savo siandien per pasivaiksciojima su vaikeliu ir sunyte padaryta nuotraukele ideti. Zinau, kad iki tobulybes toli, taciau turint omenyje, kad musu padukele lakste kaip raketa ir ant peciu buvau uzsikabinusi lelka nesykleje, man tai buvo didziulis pasiekimas. Taigi jusu teismui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 09 20, 14:58)
Latoya, faina nuotraukyte. Tik nerandu kur fokusas nuplaukes, lyg sakyciau jo truksta veiduke (aisku galiu ir klysti wink.gif ). O ir pati fokuso zona per maza ... noretusi kad kapisonas dar butu jame ... spalvos patinka  wub.gif

aciu...fokusas turejo but veiduke, bent jau taip fotkinau doh.gif man jis neatrodo nuo veiduko nuplaukes, gal siaip kiek ryskumo truksta, o del fzonos, tai stengiuos kuo mazesni daryt, kad fonas butu kiek paplaukes...nu bet vis nesigauna man, gal galit parasyt kokius nustatymus reikia naudoti, kad vaika fotografuojant jis butu ryskus o fonas ne?zinau kad f kuo mazesnis, bet pas mane maziausias 2,8...
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 09 20, 15:09)
aciu...fokusas turejo but veiduke, bent jau taip fotkinau doh.gif man jis neatrodo nuo veiduko nuplaukes, gal siaip kiek ryskumo truksta, o del fzonos, tai stengiuos kuo mazesni daryt, kad fonas butu kiek paplaukes...nu bet vis nesigauna man, gal galit parasyt kokius nustatymus reikia naudoti, kad vaika fotografuojant jis butu ryskus o fonas ne?zinau kad f kuo mazesnis, bet pas mane maziausias 2,8...

as galiu ir klysti del fokuso veiduke... Palaukim, gal dar kas pasisakys wink.gif

Edvinas0613, labai linksma POZA lotuliukas.gif faina nuotraukyte, o iki tobulumo ne taip jau ir toli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 20 rugsėjo 2007 - 14:16
QUOTE(buuuchepaula @ 2007 09 20, 14:56)
O ar nufotografavai tik viena zenkla? "dead end" - turetu kvadratine spalvota liuksiskai ziuretis.

Nea.. mastau.gif bliamba, ir pati dabar savimi nusivyliau unsure.gif

Edvino zhmonos shuo zaismingas thumbup.gif ir man labiau patinka, nei praejusios foto.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 20, 09:49)
reikia  reguliuoti ekpokorekciją

pas mane rašo exp -2......+2 g.gif blush2.gif tai čia tas dalykas ir yra huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 09 19, 14:03)
ir nesupykit, atnaujinau "pabėgėlių" sąrašą. nes aš pusės jų ir mačius nikų nesu, o kita pusė vos kelis kart pasirodė... anuos prapuolėlius ištryniau, nes tas sąrašas jau virš pusmečio kabėjo  ax.gif

aciuks.gif aciu kad manes neistrynei biggrin.gif turbut jau ant istrynimo ribos esu ax.gif
QUOTE(dejavu @ 2007 09 19, 14:54)
o kažkas labai drąsiai šlapina: nuoroda

nedrysciau blush2.gif per daug man brangus aparatas kad kisciau po lietum ar tekanciu vandeniu blush2.gif
O kur Roolys dinges?kodel sakot kad isejo g.gif
Californiagirl(geriausiai tavo nika atsimenu biggrin.gif ),pakomentuosiu tavo foto,zodziu tos su roze man irgi per daug sharpo buvo,o dabar kur sitas idejai paskutines tik nuemus noise thumbup.gif ,gyvesnis vaikas wub.gif labai grazios wub.gif
Bite maja,tavo keliones foto irgi super,neprisikabinsi mirksiukas.gif
Buvom ir mes isvyke paiilset,bet kad nelabai ka turiu idet g.gif pabandysiu veliau viena kita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 20 rugsėjo 2007 - 15:50
Pamenu as savo ispudzhius dirbant su kitiniu cnono objektyvu. Nusipirkom veidrodinuka ir ishkarto ishmovem i maljorka vasario men. Ziuriu nuotraukas - nu baisios. O turejo but labai geros, fotikas neblogas gi.... Su muiline geresnes gaudavos doh.gif lotuliukas.gif Tai buvo mano pirmoji pazintis su vedrodiniu fotoaparatu ir paskutine su kitiniu jo objektyvu. Kai grizhe ish keliones nusipirkom piguti 50 mm 1,8, tai jis man kaip Dievas atrode lotuliukas.gif Ish vis - fixas yra garai. Noriu dabar kokio nors bishki geresnio. Tik del zidinio nuotolio neapsisprendzhiu. g.gif Bet pries ji labai noriu televyko. thumbup.gif

Va prie to paties ir viena pirmuju nuotrauku veidrodinuku, tada dar 350 d.

Fiatas:

user posted image
Papildyta:
Ujjjj, tamsi bishki. Neredaguota mat.
Atsakyti
Evdino suo tai liuks- labai patiko bigsmile.gif
Papildyta:
user posted image

Nuomones?
Beje, kaip jus ismokot photoshopu naudotis, gal kokius kursus lanket? Nieko neismanau apie clone tool ir pan verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 20 rugsėjo 2007 - 17:11