Labai ačiū už komentarus nuotraukoms
sillwio, norėčiau pasitikslinti:
Pirmoji ziurisi. Smagios spalvos ir seseliu zaismas. Zibintas ir arka nuotraukos akcentas. 1.
As tiesinciau perspektyva siek tiek, kad arkos sonai butu lygiagretus ir klonuociau ta stulpeli apacioj, nes jis, kartu su zibintu dalina nuotrauka i 2 dalis.
Antra taip pat smagi. 2.
Kad taip paryskint ta sviesos pluosta ir 3.
nuklonuot siuksles virs arkos , butu viena is geriausiu mano matytu architekturos nuotrauku
1. kaip tą perspektyvą tiesinti? Čia su PS lens corection kur vaizdą išgaubia?
2. Kaip šviesos pluoštą dar paryškinti, ir taip jau 2 sluoksnius dėjau, kad labiau išryškėtų
Gal atspalvį kokį uždėt?
3. Tomis šiukšlėmis virš arkos tuos du vamzdžius ir lempas vadini>
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 09 20, 11:40)
Prasom kitokiu spalvu
Edvinai, siūlyčiau pradžiai visai pamiršti blykstę ir prisiminti minimalizmą - kuo mažiau objektų nuotraukoje, tuo lengviau bus sudėlioti kompoziciją.
QUOTE(valanda @ 2007 09 20, 12:18)
Labas rytas. Imetu siandienos savo "pusryteli", apie kuri noriu suzinot Jusu pamastymus ir einu komentuoti nauju darbu.
Kiek matau iš pernelyg sumažintų fotografijų, jos atrodo labai kokybiškos. Kokiu laiku reikia keltis, kad tokį vaizdą užfiksuoti?
Antrojoj man to kranto mažiau norėtus ir dangaus daugiau. Idealiausia būtų tas valtis pastumti kiek toliau į vandenį
Pirmajai priekaištų neturiu. Tik, mano nelaimei, kažkada labai panašus pieštas paveikslėlis (su ryškiai raudonu dangum) pas močiutę ant sienos kabėjo . Negaliu atsikratyti asociacijų