QUOTE(romantikė @ 2007 10 02, 14:58)
Nuejau laukan, pasivaiksciojom su mazule po lietum, lapu prisirinkom. Ir jauciuosi gerai. Kartais pagaunu save, kad
negalvoju nuolat apie tai, kad
sergu, o tai
geras zenklas.
Kaip man ta kosuli iveikti? Jau visa arsenala man zinomu liaudisku priemoniu isbandziau, o vis "paloju"
Vytureli, nuotraukas paziurejau -
aciu uz nuoroda.
Yra tokios gebenės tabletės Prospan. Man jos padeda, tik nuo to, kuris eina iš bronchų, o ne nuo gerklinio. Aš perku tirpias tabletes, kaina kažkur 15 Lt. Tai bebaigiant vieną flakoną ir pasveikstu. Jos augaliniu pagrindu. Seniai vartoju, man ir mano dukroms pagrindiniu vaistu nuo kosulio tapo. Tik brangoka. Dabar uždėjau paiešką per internetą, tai žiūriu ir savo puslapį beturį.
nuo kosulio Ar nuo lojančio padės, nežinau, pasiskaitinėk.
Tą jausmą, kai užmiršti savo ligą gerai pajusk ir visaip kaip stenkis, kad vyrautų ir gydymo ir vėliau remisijos laikotarpiu, nes galvojimas ligos neišvys, o depresijai vartelius atverti labai gali. Galima nukreipti mintis įvairiausias būdais, knygomis, shopinantis, (jei mėgsti, aš tai mėgėja, nebūtinai perku, matuojuosi, galvoju prie ko derėtų, na žodžiu tuščiai leidžiu laiką, bet labai jau sveika tada jaučiuosi
), vaikščiojimas gamtoje ir gamtos stebėjimas, žaidimai su dukryte ir labai geras pakaitalas liūdnoms ir baimingoms mintims, dar kyžiažodžių sprendimas, visi kompiuteriniai žaidimukai, kad ir kokie The Sims. Žinoma - darbas, jei jis protinio pobūdžio arba šiaip labai mielas.
Gydymas, kad ir koks bebūtų skirtas vienam tikslui - pasveikti. Tik gerk daug skysčių, geriausia gryno vandens apie 2 l per dieną. Čia jau po chemijos suleidimo. Kepenys ir inkstai mažiau kentės, jų laukia didelis darbas pašalinti medikamentą ir tai, ką jis sunaikino.