Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

QUOTE(arune @ 2007 11 23, 18:13)
Sužinoti diagnozę-viena,gyventi su tokiom mintim,kurios persekioja-kita.

Labas
Didžiausia blogybė ir yra , kad kitas ligas galima pamiršti, o ši liga įsikabina į mintis , kaip šešėlis prie kūno.
Pasitikrini, ramu - mintys atbunka, artėja patikra ir pradeda galvoje ir širdyje vilkai pjautis.
O šeip gelbsčiuosi antidepresantais.Praleidau 4 dienas , nes baigėsi.Psichiatras atskaitė moralą.Aišku jie jausmų nesunaikina, bet vistiek nuima nerimą, sušvelnina blogas emocijas.Leidžia kažkiek užsimiršti.
Žiemą sėdėsiu be darbo.Turėjau vadovaujančias pareigas , nevarė, bet pati matau, kad aš jau kita.Bet koks stresas atima jėgas, reikia dirbti virvalandžius, krūviai labai dideli, noriu save pasitaupyti.Pavasarį ,jei draugelis negrįš, ieškosiu darbo pagal savo jėgas.
Gero savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2007 11 23, 19:33)
Labas
Didžiausia blogybė ir yra , kad kitas ligas galima pamiršti, o ši liga įsikabina į mintis , kaip šešėlis prie kūno.
Gero savaitgalio.

Pasirasau po siais zodziais. Man susidare ispudis, kad mintis, jog sergu egzistuoja lygiagreciai su manim ir niekuo negaliu jos nuslopint.

Kas galit patart: LABAI SKAUDA GILUMINES VENAS toj rankoj, kur leido paskutine chemija. Nei pakelt negaliu, nei miegot ramiai. Kaip numalsinti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 23 lapkričio 2007 - 19:46

Kas galit patart: LABAI SKAUDA GILUMINES VENAS toj rankoj, kur leido paskutine chemija. Nei pakelt negaliu, nei miegot ramiai. Kaip numalsinti???
[/quote]

Labas
Aš tepdavau , Lioton 1000, tai dėl venų uždegimo tepalas.Bet man neskaudėjo , aš tepiau profilaktiškai, kad kitam kartui venos visai nesunyktų.Rezultato, kadangi nebuvo skausmo negaliu apibūdinti.
gero savaitgalio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 11 23, 21:44)

Pasirasau po siais zodziais.  Man susidare ispudis, kad mintis, jog sergu egzistuoja lygiagreciai su manim ir niekuo negaliu jos nuslopint.

Skubiai dek tarkuota bulve,ir pastoviai keisk,kad neisdziutu,man taip buvo,padejo,dar reikia pavartoti vitamino C nuo jo venos tampa elastingesnes,nepasiduoda uzdegimui.Gydikis ir nepasiduok depresijoms,pati zinai mes moterys stiprios ir viska galime iskenteti,jei ne del saves tai bent del savo vaiku,jie nori matyti mus besisypsancias ,kantrybes 4u.gif
Papildyta:
[quote=Gabija.,2007 11 23, 21:33]
Labas

Labai rekomenduoju visoms paprasciausia valerijono saknu arbatele,tik jos reikia isgurksnoti per diena bent litra.Atrodo tokia primityvi zole,bet zinokit tikrai padeda,tai isbande net mano vyras skeptiskai ziurintis i visokius antpilus ir jis turejo visokiu psichologiniu problemu ,tai ilgiau pavartojes uztikrino,kad jos pasidare nebe tokios kandzios ,o
ir pats aprimo tapo linksmesnis.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 11 24, 15:42)
[b]

Labai rekomenduoju visoms paprasciausia valerijono saknu arbatele,tik jos reikia isgurksnoti per diena bent litra.

Bet nepamirškit alergijos.Man pavyzdžiui visos kvepiančios žolelės, vaistažolės ir gėlės sukelia alergiją.
Atsargiai.
O aš savo mintis pridusinu su sintetiniais antidepresantais.
Atsakyti
SVEIKUTES 4u.gif
Mamai uz savaites prades chemoterapija, gal zinot ar galima jos metu ryklio kremzles ir kates nagus ? Atrasykit kas zinot, prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2007 11 25, 03:24)
SVEIKUTES  4u.gif
Mamai uz savaites prades chemoterapija, gal zinot ar galima jos metu ryklio kremzles ir kates nagus ? Atrasykit kas zinot, prasau  4u.gif

kiek žinau per chemiją nereikia nieko , kas stiprintų imunitetą, nes mažėja chemijos poveikis.Tą galima naudoti jau po chemijos užbaigimo.Nors aš juos naudojau, bet draugelis vistiek grįžo.Gal tik per antrą chemiją lengviau pasidavė.
Sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2007 11 25, 02:24)
SVEIKUTES  4u.gif
Mamai uz savaites prades chemoterapija, gal zinot ar galima jos metu ryklio kremzles ir kates nagus ? Atrasykit kas zinot, prasau  4u.gif

Sveika.
Man chemoterapeute patare gerti vit.C ir zuvu taukus(ta ir darau). Kazkam dar siuloma vitaminus Triovit pirkti. Kitiems - rykliu kremzles.
Aciu uz patarimus del venu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 11 25, 12:29)
Sveika.
Man chemoterapeute patare gerti vit.C ir zuvu taukus(ta ir darau). Kazkam dar siuloma vitaminus Triovit pirkti. Kitiems - rykliu kremzles.
Aciu uz patarimus del venu  aciuks.gif

Arba dar selenas, cinkas,geležis, dar B6.
Nuo žuvų taukų galima apsivemti.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2007 11 25, 04:22)
Arba dar selenas, cinkas,geležis, dar B6.
Nuo žuvų taukų galima apsivemti.

O as galvojau, kad B vitaminu negalima rolleyes.gif

ACIU JUMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2007 11 25, 13:57)
O as galvojau, kad B vitaminu negalima  rolleyes.gif

ACIU JUMS  4u.gif

Aplamai tai grupes B vitaminai nelabai tinka, bet visko buna.
Tarkim, tarp chemijos suleidimu buna opeliu burnos gleivineje ir skilineja lupu kampuciai, tai kartais padeda tik vit B pavartojimas. Cia vel gi mano chemoterapeutes zodziai..
Atsakyti
Vėžys ir vitaminai

Nėra įrodymų, kad vitaminai gydo vėžį, tačiau daugeliu tyrimų patvirtina, kad vitaminai gali nuo jo saugoti. Net sveikiausiai gyvenant neįmanoma pašalinti iš aplinkos koncerogenų, t.y. vėžį sukeliančių medžiagų. Jos kelia pavojų visiems, bet vieni suserga vėžiu, o kiti - ne. Tam turi įtakos daugybė veiksnių, kaip antai genetiniai polinkiai ir apsirūpinimas vitaminu A, beta karotinu, vitaminais C, E, kofermentu Q10, taip pat bioelementais, daugiausia selenu, variu, molibdenu. Vitaminai lėtina vėžio ląstelių dauginimosi procesą, todėl mažina tikimybę išryškėti vėžį sukeliančioms genetinėms mutacijoms, kurias paveldime iš protėvių. Jei vitamino A ir beta karotino netrūksta, sumažėja rizika susirgti plaučių vėžiu net rūkaliams. O šių vitaminų stoka, pasak amerikiečių gydytojų, gerokai padidina riziką moterims susirgti gimdos kaklelio vėžiu. Nuo gimdos kaklelio vėžio saugo ir vitaminas C. Kanados gydytojai nustatė, kad kasdien vartojant 3,4 mg vitamino A ir 18 mg beta karotino rizika susirgti burnos ertmės vėžiu sumažėja net tiems, kuriems ji didesnė.

Daugiaukaip 30 tūkstančių kinų, gyvenančių Linksiano rajone, kur buvo itin dažnai sergama skrandžio ir stemplės vėžiu, penkerius metus papildomai vartojo vitaminų A ir E bei seleno. Mirties rizika, palyginti su grupe, kuri vitaminų nevartojo, sumažėjo 13 procentų. Kofermentas Q10 yra stiprus antioksidantas ir imuninės sistemos stimuliatorius. Organizmas gamina jo pats, tik dažnai nepakankamai, pavyzdžiui, sergančių vėžiu organizme jo būna labai mažai. Vartojant kofermento Q10 kartu su antinavikiniais vaistais ligonių sveikata gali labai pagerėti.

Atsakyti