Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

QUOTE(Ramunike @ 2007 11 16, 08:58)
Manau,kad  daktarai geriau žino,o ir nereiškia,kad darys taip pat Lietuvoj,kaip paskyrė Amerikoj...Žinau,kad vienai moteriai atsivežus vaistus ir ligos išrašus iš Vokietijos,Kaune daktarai atsisakė lašinti hemą,nes tipo,nenori rizikuoti...
Nemanau,kad jūsų mama neatlaikys hemijų...kartais žmonės net neįsivaizduoja kiek daug gali...Mano vyras turėjo 6 hemoterapijas cistostatikais ir vienas etapas trukdavo 6paras...sunkiai,bet atlaikė...nors aišku,kiekvienam labai jau individualiai gali viskas vykti.
Rašot,mama nedirba,sunku pačiai išsimaudyti...Juk yra socialinė įstaiga,tik reikia į ją kreiptis ir ten bus paskirtas žmogus,kuris padės jūsų mamai{aišku,už tai yra mokamas mokestis,bet jis nedidelis},taip pat,jei dirbo legaliai ir mokėjo mokesčius turi gauti mokamą nedarbingumo lapelį.Manau,kad galima kreiptis pagalbos ir į Lietuvių bendruomenę ten kur Jūsų mama gyvena.

Patys gydytojai sake, kad didesne tikimybe pasveikti savuose namuose, tarp savu zmoniu. O sergant taip buti vienai kazkur, patikekit, ui sunku verysad.gif
Atsakyti
Viena moteris siunciasi chemo ampules is Amerikos, tipo daug geresnes, bet jos 1000$ viena blink.gif . Esat kazka tokio girdeje, kad savo apmules zmones nestusi g.gif ???????????????????????
Atsakyti
Labas mergaitės
labai dėkoju už sveikinimus.Linkiu ir jums paties geriausio.Nors mes žvaigždes tikrai siekiam per kančias, bet linkiu visoms stiprybės ir nenugalimo noro siekti savo žvaigždės.
Vakar atvažiavo mano jaunimas ir anukėlis.Išgėrėm šampano drinks_cheers.gif , valgėm ledus.Pirmą kartą negalvoju apie tai kas bus.Jaučiu tikras atostogas ir ta prasme, kad neinu į darbą ir atostogos širdyje.Kas bus ateityje pamatysim.
Gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Mielosios,

Kokia yra jusu nuomone apie vartojima arba nevartojima maisto produktu turinciu B grupes vitaminu? Tai tiesa ra mitas? Kokie produktai turi daugiausiai sio vitamino?
Dekoju...
Atsakyti
QUOTE(Carolina049 @ 2007 11 17, 18:59)

Sveikos Mielosios,

Kokia yra jusu nuomone apie vartojima arba nevartojima maisto produktu turinciu B grupes vitaminu? Tai tiesa ra mitas? Kokie produktai turi daugiausiai sio vitamino?
Dekoju...

As nevartoju tik B grupes vitaminu,ar maisto papildu i kuriuos ieina sis vitaminas,o siaip maisto produktus vartoju ,nes i daugelio sudeti jis ieina ,manau visiskai isvengti sio vitamino neimanoma ,o ir nedideles jo dozes ,tuo labiau nekoncentruotos o naturalios nera jau taip pavojingos.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 11 17, 21:27)
[b]

As nevartoju tik B grupes vitaminu,ar maisto papildu i kuriuos ieina sis vitaminas,o siaip maisto produktus vartoju ,nes i daugelio sudeti  jis ieina ,manau visiskai isvengti sio vitamino neimanoma ,o ir nedideles jo dozes ,tuo labiau nekoncentruotos o naturalios nera jau taip pavojingos.

Supratau... O kokiuose produktuose jo yra daugiausia, ko reiketu isvis atsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Carolina049 @ 2007 11 17, 17:59)
Sveikos Mielosios,

Dekoju...

Labas
mūsų mitinė liga, todėl randu daug mitų ir dėl maisto ir dėl vitaminų.Paskutinėmis žiniomis mano onkologė pasakė , kad reikia naudoti B6 ir B1.
Vienam straipsnyje reikia valgyti jautieną, kitame nevalgyti.Vegetarai turėtų nesirgti , o irgi serga.Su manimi gydėsi vyriškis sveikuolis, žiemos ruonis nuo plaučių vėžio.
Aš taip mąstau, kad jei čia vyksta genetinė lastelės mutacija , tai maistas tos programos nelabai pakoreguos.
O dar dėl maisto , jei valgyti vien daržoves, tai jos šiltnamiuose ypač užsienyje auginamos net ne žemėje, o skystoje trašų terpėje, gyvuliai šeriami hormonais ir dar velniai žino kuo.Išgarbintos jūrų gėrybės kaip kempinės prisigėrusios į vandeniną išmetamų teršalų , ypač sunkiųjų metalų.
Kal aš neteisi, bet gal reikia įsiklausyti į organizmą ir valgyti visko po truputį.Aš dabar iki minimumo sumažinau saldumynus, tai gal ir vienas mitų , kad draugelis saldžiai mėgsta.
Aš visai pasimetusi šiuo klausimu.
geros dienos

Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2007 11 18, 12:33)
Labas
mūsų mitinė liga, todėl randu daug mitų ir dėl maisto ir dėl vitaminų.Paskutinėmis žiniomis mano onkologė pasakė , kad reikia naudoti B6 ir B1.
Vienam straipsnyje reikia valgyti jautieną, kitame nevalgyti.Vegetarai turėtų nesirgti , o irgi serga.Su manimi gydėsi vyriškis sveikuolis, žiemos ruonis nuo plaučių vėžio.
Aš taip mąstau, kad jei čia vyksta genetinė lastelės mutacija , tai maistas tos programos nelabai pakoreguos.
O dar dėl maisto , jei valgyti vien daržoves, tai jos šiltnamiuose ypač užsienyje auginamos net ne žemėje, o skystoje trašų terpėje, gyvuliai šeriami hormonais ir dar velniai žino kuo.Išgarbintos jūrų gėrybės kaip kempinės prisigėrusios į vandeniną išmetamų teršalų , ypač sunkiųjų metalų.
Kal aš neteisi, bet gal reikia įsiklausyti į organizmą ir valgyti visko po truputį.Aš dabar iki minimumo sumažinau saldumynus, tai gal ir vienas mitų , kad draugelis saldžiai mėgsta.
Aš visai pasimetusi šiuo klausimu.
geros dienos

Taigi, kad niekas neaišku... Remiamasi statistika, tačiau nėra tokios statistikos, kuri galėtų pasakyti, jog esant sąlygai x 100% atsitiks tas ar anas. Visada tie procentai būna mažesni už 100. O tai reiškia, kad šalia sąlygos x turi būti dar kitos sąlygos, deja, kol kas niekam nežinomos. Bandžiau perprasti, kaip vyksta maistmedžiagių ir vitaminų perturbacijos mūsų organizme. O tiksliau – bent jau sužinoti, kas apie tai yra žinoma. Supratau, jog jie (t.y. mokslininkai) dar tik čiupinėja šį stebuklą, ir karts nuo karto jiems pasirodo, jog jie kažką suprato. Naivuoliai... Nekurie iš jų jau suvokė, jog tai pernelyg sudėtingas procesas, kad sutilptų sveikoje galvoje. Čia, kaip Mendelejevo cheminių elementų lentelė, - kol jos nesusapnavo, ji neatsitiko. Šiuo atveju yra dar bjauriau – tokie dalykai ir sapne netilptų. Kalbant matematiškai, jie šiuo metu dar tik bando sudarinėti lygčių sistemą su milijonu nežinomųjų. Sėkmės jiems...

O ką tokioje situacijoje daryti mums? Reikia gyventi ir nesukti sau galvos, kuo pavirs kiekvienas mūsų nurytas kąsnis. Likimas nuo dietos nepriklauso. Na, aiškių (?) kancerogenų gal visgi nereikėtų kimšti kilogramais. smile.gif

Atsakyti
Mokslininkai nustate, kad gliukoze nuseda butent ant veziniu lasteliu tai PET tyrimo esme. Tad cukraus reiketu kuo maziau vartoti. Kiekviena karta kai darausi chemija manes klausia seseles ar noriu kavos/arbatos su cukrumi biggrin.gif . Dar ivairiausiu saldumynu siulo tad kiekvienas atsirenkame ko norime ir kiek norime ax.gif . Bendros formules visiems sergantiems nera.
Atsakyti
Ir dar jums vienas teiginys:B grupes vitaminu ypac yra daug gyvame aluje,is kitos puses ziurint i ta alu,daug kur minima ,kad butent alus yra labai stiprus antioksidantas .Nu ir kas blogiau vitaminai ar antioksidantai ? g.gif
Atsakyti
Klausiau aš Lundo universitetinėj klinikoj skirtingų onkologų dėl B grupės vitaminų vartojimo,dėl maisto...o jie tik šypsojosi ir tvirtino,kad tai nesamonė,o su alum,tai beveik anekdotas buvo... pats gydytojas ateidamas apžiūrėti mano vyro atnešė jam bonkutę nestiprio alaus ir paprašė nors vieną stiklinę išgerti,sakydamas,kad pasijusi geriau...aš taip baisiai tada supykau ant to daktaro ir tą alų išmečiau lauk,o vėliau skyriaus valgomąjame pamačiau pilną šaldytuvą alaus ir kad ligoniai geria tą alų.Aišku,tas alus yra nestiprus{2,2} ir daktaras sakė per dieną neviršyti pusantro litro...
Atsakyti
Vitaminų B klausimu aš turiu labai griežtą nuomonę, patikrinau pati savo kailiu. Susileidau dėl skausmų rankoje 20 ampulių Neurorubino. Po 10 ampulių su mėnesio pertrauka (sausį ir kovą). Tada apie many tūnantį vėžį net neįtariau. Nei iš šio nei iš to ėmė didėti krūtis, „pūstis“ Jei vasario mėnesį ji buvo normali, tai gegužę dviguba, atsirado navikas - jokio guzo nebuvo, tik toks keistas sustandėjimas - blynas - 5 cm. Kaip kyla tešla nuo mielių, taip pūtėsi mano krūtinė -akyse. Pašėriau. doh.gif

Jei ant vitaminų ir mineralų dėžutės užrašyta RPN (rekomenduojama paros norma) yra 2 k. didesnė, nei reikia žmogui, tai kam tuos vitaminus į save kišti. g.gif Kiek reikia, gauname jų su maistu.
Eempirika yra empirika, ne iš piršto laužta, kad reikia vengti stimuliatorių, o vitaminas B12 toks ir yra, atsakingas už ląstelės regeneraciją. Todėl ir sako, vengti želmenų, želmenų sulčių, bičių pienelio, ten vitamino B sandėliai. Vengti visko, kas koncentruota.
Protingai viską reikai vartoti ir saikingai, o vitaminus reiikėtų tik gydytojui paskyrus, tiems kieno sutrikusi žarnyno ir skrandžio veikla ir prastas jų įsisavinimas. kai iš kraujo nustato, kad tikrai jų trūksta, perteklius nė kiek negeriau už trūkumą.

Tas pats su gliukoze,negerai jos dideli kiekiai. Reikėtų vartoti žemo glikemijos indekso produktus, kaip sergant diabetu. Cukraus kraujyje turi atsipaliduoti ne staigiai ir ne dideliais kiekiais. Kareen pavyzdys yra labai geras, radioktyvi mežiaga, turinti analogišką sandarą kaip gliukozė, ne šiaip sau naudojama PET tyrime, o todėl, kad navikinės ląstelės ją kaupia.

Jei gersit alų kibirais, valgysit tortus, pyragus, vartosite medų, uogienes neprotingai dideliais kiekiais, pusryčiams bulkos, pietums ar vakarienei blynai, makaronai ir taip kiekvieną dieną, dar įmesit į save dozę kokio nors Multi-B Strong, rezultatus pajusite.
Atsakyti