QUOTE(jolanta135 @ 2007 11 13, 18:38)
Sveiki visi! Noreciau paprasyti Jusu pagalbos!!! Gal kas nors esate apie tai ka nors girdeje: mano sesei 38m buvo atlikta konizacija (ispjove kaklelio gabaliuka, pazeista vieta), po to jai buvo paskirta chemoterapija, spindulinis svytinimas. Gydimas pavyko, viskas gerai! , tik chemoterapijos pasekmes liudnos... jai 'ten' uzauga ir susitraukia labai greitai, jai reikia pastoviai (kas 3-4val) pramusineti o tai yra labai skausminga, santykiavimas taip pat laaaabai skausmingas, jokio malonumo (daktaras pasake kad negalima leisti kad 'ten' viskas uzsitrauktu,visu pirma del santykiavimo, o visu antra del kas kelis menesius daromu tyrymu ir analizu, kuriuos meginelius reikia imti pro 'ten').
Daktarai sako cia nieko keisto, o vaistus israse, kurie seniai jau Lietuvoje neparduodami... Ji gavo juos per zmones is Baltarusijos, bet tos zvakutes vistiek nieko nepadeda...
Labai Jusu prasau, jei kas nors esate su tuo susidure, ir zinote iseiti prasau parasykite mano sesei i e-mail: jolanta135@gmail.com
Is anksto Jums visiems DEKOJU UZ PALAIKYMA!!!
Daktarai sako cia nieko keisto, o vaistus israse, kurie seniai jau Lietuvoje neparduodami... Ji gavo juos per zmones is Baltarusijos, bet tos zvakutes vistiek nieko nepadeda...
Labai Jusu prasau, jei kas nors esate su tuo susidure, ir zinote iseiti prasau parasykite mano sesei i e-mail: jolanta135@gmail.com
Is anksto Jums visiems DEKOJU UZ PALAIKYMA!!!