Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

Adis,tai tikriausiai ta pati chemija,nes laša 2 val.,ir intervalai tie patys. Paklausiu sekantį kartą.

Dar apie tuos pinigėlius. Svarbiausia,kad aš nieko neprašiau,nei jos,nei ko kito. Apie mane ištikusią bėdą žinojo kita klasiokė,dabar gyvenanti Amerikoj. Tai ji čia paorganizavo. Viešpatie,šiandien galvoju,kiek daug gyvenime nežinojau...Toks žmogaus gerumas...Kokiai žodžiais prabilti,kaip atsidėkoti ? Amžina skola.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2007 11 08, 14:45)
Adis,tai tikriausiai ta pati chemija,nes laša 2 val.,ir intervalai tie patys. Paklausiu sekantį kartą.

Dar apie tuos pinigėlius. Svarbiausia,kad aš nieko neprašiau,nei jos,nei ko kito. Apie mane ištikusią bėdą žinojo kita klasiokė,dabar gyvenanti Amerikoj. Tai ji čia paorganizavo. Viešpatie,šiandien galvoju,kiek daug gyvenime nežinojau...Toks žmogaus gerumas...Kokiai žodžiais prabilti,kaip atsidėkoti ? Amžina skola.

Arune nepagalvojai, kad kai Dievas kazka pasiima (tavo sveikata), tai kazka ir duoda (drauges pagalba). Man ligos metu ir daugiausiai pagelbejo geriausia drauge, aisku ne pinigeliais, bet ir tai palepindavo dovanom, atlekdavo darbu namuose nudirbt uz mane, uz tai jai visad esu begalo dekinga, o uz geruma manau ir Dievas atlygina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2007 11 08, 14:45)
Amžina skola.

Tai va, smile.gif neturi jokio pasirinkimo, smile.gif turi atiduoti tą skolą, gyvendama, savo gyvenimu ją atiduosi.

Atsakyti
Aciu uz atsakymus apie kaulu scintigrama. Tik dar pasakykit ar guli ten su drabuziais? blush2.gif Ka man daryt su mano klaustrofobija doh.gif doh.gif doh.gif

arune, wub.gif kokia ta jusu au adis chemija: raudona ar ne? Bet ir mano raudona, tik vaistu 3, o ne 2. Aplamai 5 buteliukai. Tai reiskia stipresne ar tiesiog kitokia?

Deganti, kokia tu grazi wub.gif O kokia nuostabi kepuryte ten pas tave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 08 lapkričio 2007 - 15:12
Labai daug ir įvairių chemijų schemų yra.
Žmonės skirsto raudona, balta, juoda. Pagal savo supratimą ir vertina. Pastebėjo, kad prie baltos mažiau pykina, tai ji geriete pasidarė.
Mano buvo 1 l raudona doksorubicinas ir 1 l balta chemija docetakselis. Baltoji taip duodavo per kraujodaros sistemą, kad oj, oj. Nežinau, kaip be Grasalvos būtų reikėję gaivaliotis. Pykint, nepykino, bet gal dėl to, kad tvarkingai leidausi Zofraną.
Raudonoji -doksorubicinas veikė širdį. Dabr ji paskubėjus „pasivarto“ ir nuovargis likęs.
Juodoji arba ta, kuri bijo šviesos, nes būna įvynuota į tamsų popierių ar foliją, jei neklystu platinos ir cisplatinos preparatai. Turi labai daug šalutinių poveikių.

Vienokią taiko prie ankstyvų stadijų, ne tokią agresyvią, kitokią prie rizikos grupių, kaip tavo, kiek suprantu aukštas diferencijos laipsnis G, dar kitokią vėlyvosioms stadijoms gydyti. Jei atsinaujina, vėl parenka. Vienokia prieš menopuazę, kitokia po jos. Čia jau medikų daržas.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 11 08, 15:11)
Aciu uz atsakymus apie kaulu scintigrama. Tik dar pasakykit ar guli ten su drabuziaisblush2.gif Ka man daryt su mano klaustrofobija  doh.gif  doh.gif  doh.gif

arunewub.gif  kokia ta jusu au adis chemija: raudona ar ne? Bet ir mano raudona, tik vaistu 3, o ne 2. Aplamai 5 buteliukai. Tai reiskia stipresne ar tiesiog kitokia?

Deganti, kokia tu grazi  wub.gif O kokia nuostabi kepuryte ten pas tave  ax.gif

Aciu 4u.gif O ten ne kepuryte o paprasta skara surista, buvau ismokus ir kitas mokiau, nes visiems labai patikdavo ta mano "kepuryte" wub.gif

O guli taip su drabuziais, as ir klaustrofobikas, tad yra dar zodelis REIKIA ir viskas, is manes juokdavosi jau ten, bo as iskart pasakau Bijau, o karta teko kartot, vos sirdis nesustojo, kai atgal pasiunte, bet nieko prie visko iprantama, svarbiausia, kad atsakymai geri butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2007 11 08, 15:34)
Labai daug ir įvairių chemijų schemų yra.
Žmonės skirsto raudona, balta, juoda. Pagal savo supratimą ir vertina. Pastebėjo, kad prie baltos mažiau pykina, tai ji geriete pasidarė.
Mano buvo 1 l raudona doksorubicinas ir 1 l balta chemija docetakselis. Baltoji taip duodavo per kraujodaros sistemą, kad oj, oj. Nežinau, kaip be Grasalvos būtų reikėję gaivaliotis. Pykint, nepykino, bet gal dėl to, kad tvarkingai leidausi Zofraną.
Raudonoji -doksorubicinas veikė širdį. Dabr ji paskubėjus „pasivarto“ ir nuovargis likęs.
Juodoji arba ta, kuri bijo šviesos, nes būna įvynuota į tamsų popierių ar foliją, jei neklystu platinos ir cisplatinos preparatai. Turi labai daug šalutinių poveikių.

Vienokią taiko prie ankstyvų stadijų, ne tokią agresyvią, kitokią prie rizikos grupių, kaip tavo, kiek suprantu aukštas diferencijos laipsnis G, dar kitokią vėlyvosioms stadijoms gydyti. Jei atsinaujina, vėl parenka. Vienokia prieš menopuazę, kitokia po jos. Čia jau medikų daržas.

Teoriskai tai skaiciau. Man jau pasake daktare, kad del doxorubicino turesiu ateityje problemu su sirdim, nes tas vaistas kaupiasi organizme. Pries kita chemijos suleidima suleis man kazkoki vaista, taip vadinama blokada sirdziai. O kaulu tyrima man paskyre del kraujo tyrimu blogu reziltatu? Kaip manote? Nes as paklausiau, bet ji neatsake.

QUOTE(Deganti @ 2007 11 08, 15:41)
Aciu  4u.gif O ten ne kepuryte o paprasta skara surista, buvau ismokus ir kitas mokiau, nes visiems labai patikdavo ta mano "kepuryte"  wub.gif

O guli taip su drabuziais, as ir klaustrofobikas, tad yra dar zodelis REIKIA ir viskas, is manes juokdavosi jau ten, bo as iskart pasakau Bijau, o karta teko kartot, vos sirdis nesustojo, kai atgal pasiunte, bet nieko prie visko iprantama, svarbiausia, kad atsakymai geri butu  mirksiukas.gif

Kaip nors isgulesiu: reikia tai REIKIA unsure.gif
Na gyvenime nepatikeciau, kad tai skara smile.gif Atrodo, kaip stilinga kepuryte.
As tai nieko stilingo taip ir neatradau parduotuvese. ax.gif

Dar noriu pasigirti, kad gavau masazus ir manksta. Kasdien vazineju ir pojuciai nuo tu proceduru - FANTASTISKI. Nors skirti man ju nenorejo, aiskino, kad nepriklauso nemokamai ir eiles ilgos. Po to paklause kada buvau operuota, ka konkreciai skauda...paziurejo i mane...ir paskyre nuo sekancios dienos 10 proceduru... Gal pagailejo? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 08 lapkričio 2007 - 16:00
O kaulu tyrima man paskyre del kraujo tyrimu blogu reziltatu? Kaip manote? Nes as paklausiau, bet ji neatsake.

Kraujo tyrimas tikriausiai rodo kazka ko jie paaiskinti negali, tiksliau yra tikimybe, kad gali persimesti ligele i kaulu ciulpus, bet as nesu ekspertas, manau pasidarysi tyrima ir tada zinosi kas po kam, geriau apsidrausti nei praziopsoti. Be to atliekant chemijas dar bus skirtas ivairiu tyrimu, kurie suteiktu kuo daugiau informacijos, kaip viskas einasi, nes istikruju chemija tai ne vitaminas C, zudo ji ne tik vezi, bet ir kitus organus labai zeidzia, esu gavus ta vadinama juodaja, kuri sirdi alina, ilgainiui tiesiog pas daugeli mano kolegu jau yra atsirade sirdies fibrozes ar kaip ten vadinasi, ypac esant vyresnio amziaus, siaip tos fibrozes visiems susidarineja i senatve, taciau po tokiu gydymu ji anksciau atsiranda, tas pats su plauciais, esam visi gave bliomicina, buna, kad net tenka nutraukt jo vartojima, jei atsiranda pakitimu plauciuose ir t.t., taciau gydytis tikrai verta ir gydytoju nurodymu nevalia nepaisyt.

Sekmes ir lauksim rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2007 11 08, 16:19)
Sekmes ir lauksim rezultatu  wub.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Atsakyti
Nu ir as pasidziaugiau Degancia thumbup.gif ,kas gali paneigti,kad vis delto tokiame blogyje kaip vezys yra ir geru dalyku,paziurekit kokie grazus Degancios plaukuciai wub.gif ,gal but ji niekada nebutu priemusi drastisko sprendimo ir nusikirpusi ju taip trumpai ...bent tuom pasiguoskime,jog po visu patirtu nemalonumu ,virsu ima grozis ir geris 4u.gif .
Papildyta:
Romantike mirksiukas.gif ,viskas susitvarkys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 08 lapkričio 2007 - 18:14
Sveikos 4u.gif Jūs daugiau informacijos turite. Sakykit,ar yra šansų išoperuoti karcinomą ir kad vėžys toliau niekur neišplistų? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2007 11 08, 20:22)
Sveikos  4u.gif Jūs daugiau informacijos turite. Sakykit,ar yra šansų išoperuoti karcinomą ir kad vėžys toliau niekur neišplistų?  verysad.gif

Zinoma,taigi tam yra skiriama specialiai chemoterapija,yvairus vaistai.
Atsakyti