Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

Laba diena 4u.gif

QUOTE(Getter @ 2007 10 28, 03:14)
Romantike laikykis mažut  4u.gif  neįsivaizduoju per ką jūs pereinat mergaitės  verysad.gif

Tiesa, ar žinot, kad yra tokios juostelės nešiojamos ant riešo nuo pykinimo? Jos padeda nuo pykinimo nėštumo metu ar kelionės metu, gal padėtu ir jums jei ką pykina? Lt sakė jų nematė niekas, jei kam reikėtų ir kas norėtų pabandyt, nebijokit ir kreipkitės į mane, atsiusiu iš čia  wub.gif

wub.gif aciu, Getter uz palaikyma rolleyes.gif

Apie tokias juosteles nieko neteko girdeti schmoll.gif Gal paieskosiu info Internete kas tai ir "su kuo valgoma" smile.gif Aciu uz pasiulyma.

Siandien nepykina, bet silpna. Gulejau lovoje, gulejau...nusibodo-biski atsikeliau ir cia nosi ikisau ax.gif Reikes veliau su maze laukan iseiti, prasivaiksciot, nes grynas oras-geriausias vaistas smile.gif

Geros dieneles visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas
Gal panorėsite tai išbandyt?!
Гимнастика Гермеса

http://ad-store.ru/g...=...s&func=view

Čia aprašomi pratimai , kurie suteikia energijos.Pirmiausiai tai tinklapis prikištas visokių marazmų nuo akmens amžiaus prietarų iki įvairiausios magijos, bet neišsigąskit .
Pratimai neblogi.Man jie nesunkiai padaromi, tik jau šaltu vandeniu apsipilti , nė už ką.Taigi dalis naudos turėtų nuplaukti.
Šios dienos po chemijos , tai esu šlubas vokietis.Važiuoju nakčiai dviračiu , po to kalu dvigubą dozę migdomųjų ir tik taip nulūžtu.
Chemijas baigiau , markeris 7,8 , toliau -jei plaučiuose sudžiuvo metastazės , tai pilve operacija, jei ne vėl chemija.ŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ kaip ji man nusibodo.

Atsakyti
Romantike,Gabija ,stiprybes jums didziausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2007 10 28, 19:22)
Labas
Gal panorėsite tai išbandyt?!
[B]Гимнастика Гермеса[/b]

http://ad-store.ru/g...=...s&func=view

Čia aprašomi pratimai , kurie suteikia energijos.Pirmiausiai tai tinklapis prikištas visokių marazmų nuo akmens amžiaus prietarų iki įvairiausios magijos, bet  neišsigąskit .
Pratimai neblogi.Man jie nesunkiai padaromi, tik jau šaltu vandeniu apsipilti , nė už ką.Taigi dalis naudos turėtų nuplaukti.
Šios dienos po chemijos , tai esu šlubas vokietis.Važiuoju nakčiai dviračiu , po to kalu dvigubą dozę migdomųjų ir tik taip nulūžtu.
Chemijas baigiau , markeris  7,8 , toliau -jei plaučiuose sudžiuvo metastazės , tai pilve operacija, jei ne vėl chemija.ŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ kaip ji man nusibodo.

Skaiciau ir taip ir kitaip-neiseina man kaip ten aprasyta verysad.gif Gal buka as biski blush2.gif Gal paprasysiu, kad vyras atspausdintu darbe ir kartu pabandysim...man rreikia vizualiai pamatyti doh.gif
Laikykis, Gabija. 4u.gif
QUOTE(carvel @ 2007 10 28, 19:56)
Romantike,Gabija ,stiprybes jums didziausios  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
Sveikos, Stipruoles, nu jus malacios bigsmile.gif

As vat suzinojau sia savaite, kad mamai vezys, galvojau isprotesiu, bet dabar apsiraminau, nemazai paskaiciau cia, geriau pasidare, kaip sakot, svarbiausia neprarasti vilties, o ji jos nepraranda thumbup.gif , nors jauciasi labai prastai unsure.gif , daug nepaeina, temperatura, silpna, pilvas labai ispustas, jai kiausidziu vezys, lapkriti isoperuot bandys visa gimda ir t.t., tai laukiam.......
Jusu rekomenduota knyga viena tokia jai nusiuntem, minties galia ar panasiai.
Beje ji labai tiki tianshi papildais g.gif , bet kaip skaiciau svarbu bent kazkuo tiketi rolleyes.gif

LAIKYKITES, APKABINU VISAS smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū adis už straipsnį apie tarceva, atšviečiau tėčiui – jam turi taikyti tokį gydymą po chemoterapijos, jei viskas gerai. Pasirašė dokumentus, kad sutinka dalyvauti tyrime, tada kompensuoja šiuos vaistus.
Paskaičiau, kad po chemoterapijos norisi mėsos... Tėtis nė į tą pusę pažiūrėti nenori kokią savaitę, kai sulašina unsure.gif Vien tik sriubomis ir košėmis gyvas, ir tai per prievartą... Po pirmos šiek tiek trumpiau jautė pykinimą, po antros ilgiau. Nuo zofrano nei geriau, nei blogiau. Trečias kursas turbūt bus dar sunkesnis. Mama išvis klausia, kam tą chemiją skiria unsure.gif Prisiklausiusi istorijų, kaip po trečios atgula, tai, jos manymu, geriau jau neeksperimentuotų...

Stiprybės ir gero ūpo jums visoms!
Atsakyti
Issiaiskinau, kad onkologiniams ligoniams NEGALIMA CUKRAUS.
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2007 10 29, 18:31)
Issiaiskinau, kad onkologiniams ligoniams NEGALIMA CUKRAUS.

Ne visiems tai taikoma, niekad nereikia onkologiniu lygu suplakti i viena, jos turi bendra pavadinima, bet kiekviena savaip skirtinga 4u.gif

Anksciau rekomenduodavau paskaityti rusu psl www.doktor.ru ten gydytoju onkologu atsakymai i konkrecius klausimus, gal rasite idomios info, nes pvz as pati tik ten isskaiciau kas galima, ir ko reiktu vengti. Beja atliekant tolimesnius tyrimus susijusius su onko ligom, gaunama vis naujesne info. PVZ, jei anksciau nerekomenduodavo pastoti 5 metus, dabar apribojimas sumazejo iki metu, dar po svytinimo, moterims reiktu praejus metams kitiems, reguliariai tikrintis del skydliaukes, cia kam buvo svytintas tarpuplautis ar kaklas, na ir panasiai, kiekviena diena atnesa vis naujesniu ziniu tuo as dziaugiuosi, nes manau dar 10-15 metu ir sia liga gydysime taip sekmingai, kad net diagnoze vezys nebeskambes kaip baubas ar nuosprendis.
Atsakyti
Labas mergaites,
Belandžiodama po www.kraujas.lt forumą radau žinutes apie vaistukų pirkimą pigiau iš užsienio. Tiesa, tai dviejų metų senumo žinutės, kainų skirtumas gal ir pasikeitęs, bet tai galėtų būti dar vienas iš būdų pirktis reikiamus vaistukus. 4u.gif Žemiau nukopijavau dalį žinučių.
-----------
Miunchene yra Internacionaline vaistine,kuri pastu i namus siuncia vaistus.Tinka ir lietuviskas receptas,kuri galima siusti voke.Vaistu kaina su siuntimo islaidom yra 3-4 kartus mazesne, negu Vilniuje, Vokieciu vaistineje.Informacijos dar gali paieskoti www.ilapo.de , www.ludwigsapo.de , e-mail: info@ludwigsapo.de , info@ilapo.de. Galima rasyt angl.,rusiskai,vok.
-----------
Vaistine Miunchene vaistus siuncia be problemu,nes Lietuva dabar priklauso Europos Sajungai ,taigi tinka lietuviskas receptas ir jokiu papildomu popieriu nereikia.Del atsiskaitymo tiksliai nezinau,gal galima pervest pinigus i saskaita-turetu viska paaiskint e-maile(mano drauge ten gyvena ir sumokejo pinigus iskart).Vaistus atveza pasto kurjeris tiesiai i namus.
Atsakyti
Laba diena.

Matyt, oras geras ir grazus, tai ir pasisakymu cia sumazejo.

Nenoriu verkslenti, bet po 2 chemijos trecia diena buvo siaubinga verysad.gif Taip blogai man dar, rodos, niekad nebuvo... Supratau, kad labai toli man iki samones ir pasamones susitaikymo... Tiesiog gyventi nesinorejo. Atleiskit uz tokius zodzius, bet taip jauciausi.

Bet rolleyes.gif siandien jau sviecia saule, jauciu gyvenima ir jegos po biski grizineja. Tik vis dar silpna. Gal spaudimas zemas. Per prievarta geriu daug vandens, kad tie toksinai kuo greiciau pasisalintu.

Kaip laikotes, merginos??? Kada niekada pasidalinkite... ax.gif adis, arune... Kitu seniai nebegirdejome...

Geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 30 spalio 2007 - 14:10
Sveikos,aš vis tebelaukiu HER atsakymo...Plius,minus,plius,minus...Jau į trečią vietą išsiųsta. Gal jau šį vakarą paaiškės. Tyliu,bet visos jūs mano mintyse ir širdyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 10 30, 15:09)
Nenoriu verkslenti, bet po 2 chemijos trecia diena buvo siaubinga  verysad.gif Taip blogai man dar, rodos, niekad nebuvo... Supratau, kad labai toli man iki samones ir pasamones susitaikymo... Tiesiog gyventi nesinorejo. Atleiskit uz tokius zodzius, bet taip jauciausi.

Geros nuotaikos  4u.gif

Miela Romantike tikrai nesi nei dvasiškai nei fiziškai silpnesnė už kitas.Tiesiog didėja chemijos kiekis organizme ir siurbia jėgas.Tokios mintys buvo ir mano per pirmą chemiją , kai pykindavo po savaitę.Nemanau , kad gera išeitis , bet dieną išgerdavau mygdomųjų ir popietę pramiegodavau, kad nereiktų tąsytis.
Vyras per jėgą išvesdavo pasivaikščioti.Antras dešimtadienis budavo lengvesnis.
Galiu pasakyti tiek , kad ištverti galima ir reikia vardan vaikų , be to tu dar tokia jauna.
Laikykis
Atsakyti