Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

QUOTE(romantikė @ 2007 10 27, 21:51)
wub.gif

wub.gif
Avataras tavo, carvel, tikrai labai grazus  4u.gif

Del plauku maziausiai pergyvenu. Atrodau kaip pagrindine heroje is filmo Ateivia  bigsmile.gif

Aciu uz pagyras 4u.gif ,as su malonumu prisimenu ta laika ,kai pradejo ataugineti plaukai,tokie jie buvo grazus ,pati sau patikau,tai buvo kazko naujo pradzia .
Atsakyti
arune, kaip tavo reikalai?

Dar klausimas, ar man pasivaideno ar buvo anksciau parasyta, kad leukocitams didinti reikia lasinukus sudytus valgyti? Del liezuvio, troskinto su morkom ir sviestu prisimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 spalio 2007 - 20:14
QUOTE(romantikė @ 2007 10 27, 22:10)

Dar klausimas, ar man pasivaideno ar buvo anksciau parasyta, kad leukocitams didinti reikia lasinukus sudytus valgyti? Del liezuvio, troskinto su morkom ir sviestu prisimenu.

Lasinukai ir siaip yra stiprus antioksidantas,juose nemazai yra seleno,lengvai pasisavinamo zmogaus organizmui,na o liezuvis,jautiena ne tik liaukocitus ,bet ir chemoglobina gerai atstato.As chemo kai gavau ,mesos ,kaip zveris norejau,parduotuveje zalia mesa man tiesiog kvepejo blink.gif ,ko sakau su zmogaus organizmu nepadfaro liga ir vaistu poveikis g.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 10 27, 21:22)
Lasinukai ir siaip yra stiprus antioksidantas,juose nemazai yra seleno,lengvai pasisavinamo zmogaus organizmui,na o liezuvis,jautiena ne tik liaukocitus ,bet ir chemoglobina gerai atstato.As chemo kai gavau ,mesos ,kaip zveris norejau,parduotuveje zalia mesa man tiesiog kvepejo  blink.gif ,ko sakau su zmogaus organizmu nepadfaro liga ir vaistu poveikis g.gif .

drinks_cheers.gif as siaip nesu mesos megeja, bet po chemijos suleidimo norisi kokio karbonado blink.gif Aciu uz paaiskinimus ax.gif Man pasake ligonineje, kad tai del to, kad leidzia dexametazona ir prie mesos del jo traukia...
Kai vakar suko sanarius, prisiminiau musu Gabija. ir pradejau daryti pratimukus rankoms...padejo smile.gif nes uzmigti negalejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 spalio 2007 - 20:32
QUOTE(romantikė @ 2007 10 27, 22:30)
drinks_cheers.gif as siaip nesu mesos megeja, bet po chemijos suleidimo norisi kokio karbonado  blink.gif Aciu uz paaiskinimus  ax.gif
Kai vakar suko sanarius, prisiminiau musu Gabija. ir pradejau daryti pratimukus rankoms...padejo  smile.gif nes uzmigti negalejau.

Man ne tik sanarius sukdavo,bet mausdavo visus kaulus,viena kart taip gele,kad net verkt pradejau ,bet sakau as vakare isgerdavau taure raudono vyno,taip gyditoja rekomendavo.Pradzioje bijojau gerti,bet be reikalo ,jis labai susvelnindavo pojucius,gerai ir slakelis gerao konjakao.
Beja,kad mesos norisi tai gerai,nenusilps organizmas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 27 spalio 2007 - 20:38
QUOTE(carvel @ 2007 10 27, 21:36)
Man ne tik sanarius sukdavo,bet mausdavo visus kaulus,viena kart taip gele,kad net verkt pradejau ,bet sakau as vakare isgerdavau taure raudono vyno,taip gyditoja rekomendavo.Pradzioje bijojau gerti,bet be reikalo ,jis labai susvelnindavo pojucius,gerai ir slakelis  gerao  konjakao.

Man taip keista, bet po chemijos, man visiskai nesinori alkoholio... ax.gif ragavau vyna per gimtadieni, tai labai neskanu pasirode. Pries pora dienu man sesers vyras kai buvom sveciuose ipyle 20gr konjako gero...isgeriau per pora valandziuku.
O mesos norisi tik pirmom po chemijos dienom. Veliau ni-ni schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 spalio 2007 - 20:41
QUOTE(romantikė @ 2007 10 27, 22:40)

O mesos norisi tik pirmom po chemijos dienom. Veliau ni-ni  schmoll.gif

Yra toks zodelis REIKIA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 10 27, 21:50)
Yra toks zodelis REIKIA  mirksiukas.gif

doh.gif Och, koks pazistamas zodis...
Bet ar tikrai reikia??? kazkaip del mesos turiu kita nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 10 27, 22:54)
doh.gif Och, koks pazistamas zodis...
Bet ar tikrai reikia??? kazkaip del mesos turiu kita nuomone  ax.gif

Aisku ,cia kekvieno zmogaus teise rinktis,bet chemoterapijos metu ,labai svarbu kraujo rodikliai,o kas geriau ir greiciau juos gali atstatyti jei ne mesa,organizmui siuo metu givybiskai svarbios statybines medziagos,jei jis ju pakankamai negauna silpsta imunitetas,o kartu krenta ir kraujo rodikliai.Nezinau kaip kitiems,bet as stengiausi mesos valgyti daugiau negu iprasta,chemoglobinas mano budavo chemijos metu 137,147 ,turejau jegu ir svoris nekrito.
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2007 10 27, 22:05)
Aisku ,cia kekvieno zmogaus teise rinktis,bet chemoterapijos metu ,labai svarbu kraujo rodikliai,o kas geriau ir greiciau juos gali atstatyti jei ne mesa,organizmui  siuo metu  givybiskai svarbios statybines medziagos,jei jis ju pakankamai negauna silpsta imunitetas,o kartu krenta ir kraujo rodikliai.Nezinau kaip kitiems,bet as stengiausi mesos valgyti daugiau negu iprasta,chemoglobinas mano budavo chemijos metu 137,147 ,turejau jegu ir svoris nekrito.

Del chemoterapijos laikotarpio sutinku. Hb mano 116. Na jis visada buvo prie zemesniu rodikliu. O leukocitai tai mane vakar nuliudino. Svoris kaip nukrito 4 kg po operacijos, taip ir sustojo. Nebeauga-nebekrenta rolleyes.gif
Pasistengsiu valgyt. Svarbiausia, kad kraujas butu tinkamas gydymui.
Einu i lova. jauciuosi jau pavargus.
Labanakt 4u.gif Aciu uz pokalbi ir patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 spalio 2007 - 21:10
[quote=romantikė,2007 10 27, 23:09]
Del chemoterapijos laikotarpio sutinku. Hb mano 116. Na jis visada buvo prie zemesniu rodikliu. O leukocitai tai mane vakar nuliudino. Svoris kaip nukrito 4 kg po operacijos, taip ir sustojo. Nebeauga-nebekrenta rolleyes.gif
Pasistengsiu valgyt. Svarbiausia, kad kraujas butu tinkamas gydymui.
Einu i lova. jauciuosi jau pavargus.
Labanakt 4u.gif Aciu uz pokalbi ir patarimus mirksiukas.gif
[/quote

Labanakt ir as jau begsiu ,gryzau si ryt is Gariunu ,numigau tik valandele ,labai akys limpa,ziurek tausok save 4u.gif
Atsakyti
Karren ačiū labai už nuorodą, persiūsiu tą straipsnį tetai, gal bus įmanoma pakeisti tuos vaistus į Zometą. Ji pirmas tris ampoles to P... gavo nemokamai kažkaip, tai gal po jų galima bus pakeisti į Zometą.
Bet aš vistiek nesuprantu...tos metastazė jos nepagydomos taip? cry.gif Juk kaulų neišoperuosi...kaip supratau vaistai atstato suirusius kaulus, saugo nuo lūžių ir užkerta kelią naujoms metastazėms...bet neišgydo juk cry.gif
Romantike laikykis mažut 4u.gif neįsivaizduoju per ką jūs pereinat mergaitės verysad.gif

Tiesa, ar žinot, kad yra tokios juostelės nešiojamos ant riešo nuo pykinimo? Jos padeda nuo pykinimo nėštumo metu ar kelionės metu, gal padėtu ir jums jei ką pykina? Lt sakė jų nematė niekas, jei kam reikėtų ir kas norėtų pabandyt, nebijokit ir kreipkitės į mane, atsiusiu iš čia wub.gif
Atsakyti