Sveikutės
Ačiū už atsakymus, tikrai dėkinga, šiandien kalbėjau su mama sakė tetai metastazės stubure ir šonkauliuose Sakė leisis kažkokius vaistukus kur viena ampulė kainuoja 500lt po vieną į mėnesį... Ir po to švytinimas
Stiprybės jums
QUOTE(Getter @ 2007 10 24, 00:47)
Sveikutės
Ačiū už atsakymus, tikrai dėkinga, šiandien kalbėjau su mama sakė tetai metastazės stubure ir šonkauliuose Sakė leisis kažkokius vaistukus kur viena ampulė kainuoja 500lt po vieną į mėnesį... Ir po to švytinimas
Stiprybės jums
Stiprybės jums
jei neklystu, yra vaitai Zometa, kuriu finansavima jau nutrauke pries pora metu , jie kainuoja virs 1000 Lt bet gal verta pasitart su gydytoja ir isigyti. sitie pigesni nera tokie veiksmingi (nors nezinau kokius jums paskyre) .
jei turit bent menkiausia galimybe-pasidomekit.
sekmes jums
Straipsnis SKAUSMAS. KAULŲ METASTAZĖS IR JŲ GYDYMAS
Kareen , kaip sekasi, kiek jau chemijų įveikei?
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 10 23, 21:32)
O pas mane nieko paguodziancio nera teveliui vis kyla temperatura sneket isvis nesneka nebent palinksi galvute matyt nebera jegu .Padare ehoskopu nuotraukele ant kepenu jau klaustuka uzdejo mato kazka lyg ir metastazes.mus dar atpazysta bet kai pries kelias dienas dar po truputi snekejo labai sunkiai tai sakydavo kad ant lubu kazkas vaiksto tai vezima liepia patraukt kai jo isvis nera.matyt jam del silpnumo taip vaidenas .Gal kas susiduret su panase situacija .Tiesa skausmu labai dideliu nebera .Bet kosi istisai dare siandiena dar rengena bet atsakymo dar nezinau.
mano tevukui tas pats buvo: irgi protarpiais nusisnekedavo, nors mus atpazindavo. Savaite nieko nevalge, tik norejo gerti gazuotus saldzius gerimus, kuriu negalejo. Tai spausdavom morku sulciu, girdydavom jas, duodavom kefyra, nes maisto visiskai atsisake. Ir tik duso duso duso...kosulys tai baisus buvo. Net nepaguledavo, prigula, po 2 minuciu vel pasoksta nuo to dusulio ir taip sededavo diena - nakti. Silpnumas ir liga dare savo.
Prasykit kokiu inhaliaciniu vaistu, kad ta kosuli apmalsint, kad netrūktų koks trombas.
QUOTE(Agu @ 2007 10 23, 18:34)
...jeigu galėčiau viską padaryčiau ir atiduočiau, kad tik galėčiau ją išgydyt
Kaip aš Tave suprantu...
QUOTE(astaxa @ 2007 10 24, 07:18)
jei neklystu, yra vaitai Zometa, kuriu finansavima jau nutrauke pries pora metu , jie kainuoja virs 1000 Lt bet gal verta pasitart su gydytoja ir isigyti. sitie pigesni nera tokie veiksmingi (nors nezinau kokius jums paskyre) .
sekmes jums
sekmes jums
Ačiū pasidomėsiu kokie ten vaistai
QUOTE(kareen @ 2007 10 24, 09:09)
Man kažkodėl neatidaro
[quote=arune,2007 10 21, 17:51]
Ąš nesu pikta,tikrai neišsilieju ant aplinkinių. Stengiuosi valdyti savo jausmus.Turiu laiko pusdienį,kol vaikas daržely,išsigalvoti,paverkti,jei reikia,o pas vaiką turiu eiti su šypsena,tegul ir nusipiešta.Bemiegėm naktim viską esu apgalvojusi,kad jeigu mano gyvenimas ir bus trumpesnis,aš turiu jį gyventi taip,kad vaikas turėtų normalią mamą,o ne užsidepresavusią.Kiek sunkiau su kitais aplinkiniais.Kartais užsisklendžiu savy...Tipiškas Vėž.ženklo atstovas.
Saunuole skaitau ir tiesiog neatsidziaugiu tavo ryztu ir uzsispyrimu pasveikti ,super ,laikykis taip ir toliau
Ąš nesu pikta,tikrai neišsilieju ant aplinkinių. Stengiuosi valdyti savo jausmus.Turiu laiko pusdienį,kol vaikas daržely,išsigalvoti,paverkti,jei reikia,o pas vaiką turiu eiti su šypsena,tegul ir nusipiešta.Bemiegėm naktim viską esu apgalvojusi,kad jeigu mano gyvenimas ir bus trumpesnis,aš turiu jį gyventi taip,kad vaikas turėtų normalią mamą,o ne užsidepresavusią.Kiek sunkiau su kitais aplinkiniais.Kartais užsisklendžiu savy...Tipiškas Vėž.ženklo atstovas.
Saunuole skaitau ir tiesiog neatsidziaugiu tavo ryztu ir uzsispyrimu pasveikti ,super ,laikykis taip ir toliau
SVEIKUTES VISOS. Skaiciau vakar puse nakties sena tema, sausio menesio, pavargau ir persokau skaityti iskart svieziu ziniu. Aisku ne maloniausias skyrelis, bet ji susiradau........ Mano mamai vakar pasake, kad gimdos kaklelio vezys, zliumbiau puse paros, skaiciau, jau apsiraminau. Juk tai dar ne galas pagalvojau....... Nors jai skauda visus organus, temperatura, pilvas ispustas, kojos nebelaiko ......... O be to ji Amerikoj, viena , daro tyrimus ar gales daryti operacija lapkricio 6d. ...................................................................
QUOTE(adis @ 2007 10 24, 10:16)
Kareen , kaip sekasi, kiek jau chemijų įveikei?
Zinios is fronto .
Paskelbtos paliaubos . Pavyko uzmygdyti tik neaisku kiek ilgam, bet pavyko .
Siandien turejau jau trecia chemo .
Kareen,mieloji,leisk ir mums tyliai kartu pasidžiaugti. Su geriausiais linkėjimais,tegul paliaubos užsitęsia kuo ilgiau.