Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

Sveikutės 4u.gif
Ačiū už atsakymus, tikrai dėkinga, šiandien kalbėjau su mama sakė tetai metastazės stubure ir šonkauliuose verysad.gif Sakė leisis kažkokius vaistukus kur viena ampulė kainuoja 500lt blink.gif po vieną į mėnesį... Ir po to švytinimas verysad.gif
Stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 10 24, 00:47)
Sveikutės  4u.gif 
Ačiū už atsakymus, tikrai dėkinga, šiandien kalbėjau su mama sakė tetai metastazės stubure ir šonkauliuose  verysad.gif  Sakė leisis kažkokius vaistukus kur viena ampulė kainuoja 500lt  blink.gif  po vieną į mėnesį...  Ir po to švytinimas  verysad.gif 
Stiprybės jums  4u.gif

jei neklystu, yra vaitai Zometa, kuriu finansavima jau nutrauke pries pora metu sad.gif , jie kainuoja virs 1000 Lt bet gal verta pasitart su gydytoja ir isigyti. sitie pigesni nera tokie veiksmingi (nors nezinau kokius jums paskyre) .

jei turit bent menkiausia galimybe-pasidomekit. 4u.gif

sekmes jums
Atsakyti
Straipsnis SKAUSMAS. KAULŲ METASTAZĖS IR JŲ GYDYMAS 4u.gif
Atsakyti

4u.gif Kareen , kaip sekasi, kiek jau chemijų įveikei?
Atsakyti
QUOTE(daliukas11111 @ 2007 10 23, 21:32)
O pas mane nieko paguodziancio nera teveliui vis kyla temperatura sneket isvis nesneka nebent palinksi galvute matyt nebera jegu .Padare ehoskopu nuotraukele ant kepenu jau klaustuka uzdejo mato kazka lyg ir metastazes.mus dar atpazysta bet kai pries kelias dienas dar po truputi snekejo labai sunkiai tai sakydavo kad ant lubu kazkas vaiksto tai vezima liepia patraukt kai jo isvis nera.matyt jam del silpnumo taip vaidenas .Gal kas susiduret su panase situacija .Tiesa skausmu labai dideliu nebera .Bet kosi istisai dare siandiena dar rengena bet atsakymo dar nezinau.

mano tevukui tas pats buvo: irgi protarpiais nusisnekedavo, nors mus atpazindavo. Savaite nieko nevalge, tik norejo gerti gazuotus saldzius gerimus, kuriu negalejo. Tai spausdavom morku sulciu, girdydavom jas, duodavom kefyra, nes maisto visiskai atsisake. Ir tik duso duso duso...kosulys tai baisus buvo. Net nepaguledavo, prigula, po 2 minuciu vel pasoksta nuo to dusulio ir taip sededavo diena - nakti. Silpnumas ir liga dare savo.
Prasykit kokiu inhaliaciniu vaistu, kad ta kosuli apmalsint, kad netrūktų koks trombas.
Atsakyti
Mano mamai nuo kosulio ( o jis buvo, sakė, daugiau dėl širdies) tiesiog padidino nuskausminamųjų dozę. Nebekosėjo, o iki to, manėm, iš proto išeisim, taip gaila jos buvo, net keliom minutėm nenustodavo, nepailsėdavo. Tiesa, tai jau buvo visai prieš mirtį.
Atsakyti
QUOTE(Agu @ 2007 10 23, 18:34)
...jeigu galėčiau viską padaryčiau ir atiduočiau, kad tik galėčiau ją išgydyt verysad.gif

console.gif
Kaip aš Tave suprantu...
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 10 24, 07:18)
jei neklystu, yra vaitai Zometa, kuriu finansavima jau nutrauke pries pora metu sad.gif , jie kainuoja virs 1000 Lt bet gal verta pasitart su gydytoja ir isigyti. sitie pigesni nera tokie veiksmingi (nors nezinau kokius jums paskyre) .

jei turit bent menkiausia galimybe-pasidomekit.  4u.gif

sekmes jums

Ačiū pasidomėsiu kokie ten vaistai g.gif

QUOTE(kareen @ 2007 10 24, 09:09)

Man kažkodėl neatidaro verysad.gif
Atsakyti
[quote=arune,2007 10 21, 17:51]
Ąš nesu pikta,tikrai neišsilieju ant aplinkinių. Stengiuosi valdyti savo jausmus.Turiu laiko pusdienį,kol vaikas daržely,išsigalvoti,paverkti,jei reikia,o pas vaiką turiu eiti su šypsena,tegul ir nusipiešta.Bemiegėm naktim viską esu apgalvojusi,kad jeigu mano gyvenimas ir bus trumpesnis,aš turiu jį gyventi taip,kad vaikas turėtų normalią mamą,o ne užsidepresavusią.Kiek sunkiau su kitais aplinkiniais.Kartais užsisklendžiu savy...Tipiškas Vėž.ženklo atstovas.

Saunuole 4u.gif skaitau ir tiesiog neatsidziaugiu tavo ryztu ir uzsispyrimu pasveikti ,super thumbup.gif ,laikykis taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvel: 24 spalio 2007 - 21:02
SVEIKUTES VISOS. Skaiciau vakar puse nakties sena tema, sausio menesio, pavargau doh.gif ir persokau skaityti iskart svieziu ziniu. Aisku ne maloniausias skyrelis, bet ji susiradau........ Mano mamai vakar pasake, kad gimdos kaklelio vezys, zliumbiau puse paros, skaiciau, jau apsiraminau. Juk tai dar ne galas pagalvojau....... Nors jai skauda visus organus, temperatura, pilvas ispustas, kojos nebelaiko ......... O be to ji Amerikoj, viena verysad.gif , daro tyrimus ar gales daryti operacija lapkricio 6d. ...................................................................
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2007 10 24, 10:16)
4u.gif  Kareen , kaip sekasi, kiek jau chemijų įveikei?

Zinios is fronto biggrin.gif .
Paskelbtos paliaubos thumbup.gif . Pavyko uzmygdyti tik neaisku kiek ilgam, bet pavyko thumbup.gif .
Siandien turejau jau trecia chemo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kareen,mieloji,leisk ir mums tyliai kartu pasidžiaugti. Su geriausiais linkėjimais,tegul paliaubos užsitęsia kuo ilgiau. 4u.gif
Atsakyti