Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 6

QUOTE(romantikė @ 2007 10 18, 16:25)
Uzjauciu...Jei operavo ir rado, reiskia buvo...
O tie kraujo markeriai tik 60% informatyvus.

Siaubas kazkoks. Sake, darys vel chemoterapija... Net nezinau, siaubas ima.
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2007 10 18, 16:26)
Siaubas kazkoks. Sake, darys vel chemoterapija... Net nezinau, siaubas ima.

Na chemoterapija tam ir skirta, kad uzkirsti kelia metastazems...

console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 18 spalio 2007 - 15:29
Dare jai chemoterapija po pirmos operacijos, bet, matyt, nepadejo....
Atsakyti
QUOTE(Krissstina @ 2007 10 18, 16:43)
Dare jai chemoterapija po pirmos operacijos, bet, matyt, nepadejo....

Prieš du metus darė oreraciją , išėmė gimdą, dabar jau baigiu antrą chemijų ciklą 2x6=12, duos atostogas , po to prižadėjo trečią ciklą, nes atsirado metastazės plaučiuose.kaip nuobodžio pasakoje"Nuėjo už varčios ir pradėjo iš pradžios".
Atsakyti
[quote=romantikė,2007 10 18, 16:26]

carvel, o tau daznai kojas skauda? Kada prasidejo? Koki Ca geri?

Daznai,ypac ryte,kai reikia atsikelus pereiti kambari,atrodo,kad jos sulauzytos butu buve.Calci visoki isbandziau ,bet apsistojau ant pacio paprasciausio is "Gamtos namu" su vit D,ji geriausiai mano organizmas priima.
Atsakyti
[quote=carvel,2007 10 18, 19:40]
[quote=romantikė,2007 10 18, 16:26]

carvel, o tau daznai kojas skauda? Kada prasidejo? Koki Ca geri?

Daznai,ypac ryte,kai reikia atsikelus pereiti kambari,atrodo,kad jos sulauzytos butu buve.Calci visoki isbandziau ,bet apsistojau ant pacio paprasciausio is "Gamtos namu" su vit D,ji geriausiai mano organizmas priima.
[/quote]

Dėl kalcio tai girdėjau mitą , kad jis negerai.Man viena gydytoja tiesiog liepė jo nenaudoti.
Senukuose pirkau prie durų patiesiamą kilimėlį su žvaigždutėmis iš spygliukų.Kainuoja jis apie 23 Lt.Ryte aš ant jo trepsiukų diskoteką pasidarau su muzikėle, kai patrepsi , tai pradžioje net padai degdavo.Dabar jau pripratau.Bet atlaisvina sustingimą ir nutirpimą.Na nereiškia , kad visiškai, bet lengviau.Čia mano asmeninis atradimas-patentuoju.
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2007 10 18, 20:53)
Dėl kalcio tai girdėjau mitą , kad jis negerai.Man viena gydytoja tiesiog liepė jo nenaudoti.
Senukuose pirkau prie durų patiesiamą kilimėlį su žvaigždutėmis iš spygliukų.Kainuoja jis apie 23 Lt.Ryte aš ant jo trepsiukų  diskoteką pasidarau su muzikėle, kai patrepsi , tai pradžioje net padai degdavo.Dabar jau pripratau.Bet atlaisvina sustingimą ir nutirpimą.Na nereiškia , kad visiškai, bet lengviau.Čia mano asmeninis atradimas-patentuoju.

thumbup.gif ,saunuole,reiks tavo patentus sulauzyt,ir tylom nugvelbt ideja biggrin.gif

As tu mitu tiek ir tiek prisiklausius,bet gerai pagalvojus,jei i juos visus pradesi kreipt demesi,tai ir gyvent pasirodys nebesveika mirksiukas.gif .
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

O sakykit, tie koju skausmai yra chemoterapijos salutinis poveikis???

ATSALO LAUKE... O sildymo dar neijunge verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2007 10 19, 08:38)
O sakykit, tie koju skausmai yra chemoterapijos salutinis poveikis???

Man skaudejo pries pradedant chemoterapija, nes kauluose metastazes. Koju skausmas ir netik koju gali ir rankas, pecius ir t.t, vienas is salutiniu chemoterapijos poveikiu ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kareen: 19 spalio 2007 - 08:30
Skaiciau, kad toks salutinis poveikis buna kai leidzia chemija, bet, kad po tiek metu...Nes, jei neklystu, carvel, pries kokius 4 metus gavo chemija ir iki siol skauda doh.gif doh.gif doh.gif

arune, laukiam tavo tyrimo rezultatu... group.gif

Dar norejau paklausti: kas nors gere BEFUNGIN organizmo stiprinimui???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 19 spalio 2007 - 14:09
Atėjo tyrimo rezultatas.Ir vėl tas HER++.Dabar situacija tokia-vėl reikia kartoti,šį kart tirs doc.Pranys Kauno klinikose. Pirmadienį važiuoju pas savo gydytoją,pasiimu lydrašti,po to važiuoju į Vilnių,nes ten yra tas mėginys mano,pasiimu,ir vežu į Kauną.

Befunginą vartojau,kažkur turėjau receptą su Befunginu kraujo atstatymui,bet vėliau jo nebeliko vaistinėse. Jei reikia,galiu paieškoti to recepto,Romantike.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2007 10 19, 15:23)
Atėjo tyrimo rezultatas.Ir vėl tas HER++.Dabar situacija tokia-vėl reikia kartoti,šį kart tirs doc.Pranys Kauno klinikose. Pirmadienį važiuoju pas savo gydytoją,pasiimu lydrašti,po to važiuoju į Vilnių,nes ten yra tas mėginys mano,pasiimu,ir vežu į Kauną. 
Befunginą vartojau,kažkur turėjau receptą su Befunginu kraujo atstatymui,bet vėliau jo nebeliko vaistinėse. Jei reikia,galiu paieškoti to recepto,Romantike.

Paieskok... wub.gif Nes turiu ta Befungina is Rusijos, o kaip gert nezinau ax.gif Ir kada gerti? Tarp chemijos proceduru ar pabaigus jas?
Kada busi Vilniuje??? Be FISH tyrimo yra dar koks is C raides...
Atsakyti