QUOTE(ANAID @ 2007 10 09, 13:30)
Romantike, labai aciu uz trumpa ir issamu atsakyma. Labai graziai moki rasyti Tokia ir panasi informacija visada yra labai naudinga kitoms ir kitiems. Nors, kaip kazkur skaiciau, kad nera VIENODOS lokalizacijos vezio, t.y. kad kiekvienas, kad ir to paties organo, vezio atvejis turi savo unikalia pradzia, unikalia vystymosi eiga ir unikalia baigti, visgi musu visu atviri pokalbiai gali padeti daugeliui zmoniu atpazinti ligos pozymius ir kiek imanoma anksciau kreiptis i medikus.
Beje, apie medikus. Mano mamai jie zadejo max tris menesius, o ji gyveno su beveik paskutine vezio stadija septynerius metus... Siaip nieko pries medikus neturiu, labai gerbiu ir labai zaviuosi sia profesija! Taciau, manau, be profesiniu ziniu bagazo, gydytojas dar privalo tureti kazka panasaus na... i intuicija. Kai vieni medikai siule Tau operuotis, reikejo operuotis. Nors, ka gali zinoti, gal tada veziukas butu islindes kitoj vietoj, dar bjauresnis, dar klastingesnis... Gal Luksyte buvo teisi, gal viskas tik i nauda. Gera tureti gydytoja, kuriuo pasitiki, ir kaip sunku blaskytis tarp skirtingu mediku, kuriu pozicijos dazniausiai viena kita neigia
Ir, zinoma, nereikia tyleti, nes nezinai, kada ir is kur tau ateis pagalba
Beje, apie medikus. Mano mamai jie zadejo max tris menesius, o ji gyveno su beveik paskutine vezio stadija septynerius metus... Siaip nieko pries medikus neturiu, labai gerbiu ir labai zaviuosi sia profesija! Taciau, manau, be profesiniu ziniu bagazo, gydytojas dar privalo tureti kazka panasaus na... i intuicija. Kai vieni medikai siule Tau operuotis, reikejo operuotis. Nors, ka gali zinoti, gal tada veziukas butu islindes kitoj vietoj, dar bjauresnis, dar klastingesnis... Gal Luksyte buvo teisi, gal viskas tik i nauda. Gera tureti gydytoja, kuriuo pasitiki, ir kaip sunku blaskytis tarp skirtingu mediku, kuriu pozicijos dazniausiai viena kita neigia
Ir, zinoma, nereikia tyleti, nes nezinai, kada ir is kur tau ateis pagalba
As irgi nieko pries medikus neturiu, ypac kai jie saugo musu gyvybes.
Nenoriu ziureti atgal ir svarstyti Taip ar Ne. Tiesiog, mano likimas yra toks koks yra.
Tyleti tikrai nereikia. Mane vyras vis judina: snekek, dalinkis, tavo patirtis gali kam nors gyvybe isgelbet.
O sis skyrelis man dabar tiesios gryno oro lasas, nes cia tiek neikainojamu patarimu, tiek patirties, pagalbos ir tikro draugisko palaikymo
Papildyta:
simuks, jei teisingai supratau, tai ANAID mamai buvo kruties vezys