[COLOR=purple]Zinokit prisiregistravau vien tik del sito pasisakymo, nes negaliu nepasidalinti patirtim
. Du metus lankiausi pas kirpeja "grozio galerijoje" Savanoriu prospekte Kaune. Mano plaukai silpni ir trumpi, todel as juos tik lengvai pakarpydavau ir pasidazydavau saknis katrs nuo karto. Uz tokias proceduras mokedavau iki 80 litu (jei dedavausi "ampule" po dazymo). Bet mano kirpeja isejo dekretiniu atostogu ir as ejau kirptis pas ja i namus. Pirma karta namuose ji man labai smarkiai nudegino plaukus ir galvos oda (vien sasai), todel puse metu nenorejau plauku dazyti nes pradejo smarkiai slinkti ir buvo baisu
. Galvojau kam nepasitaiko- namuose daze, gal dazus nelabai kaip sumaise. Islaukiau kol gryzo i salona po 6 menesiu ir nuejau
. Padaze saknis (iskart pasakiau, kad labai persti galvos oda, buvau nuraminta kad taip buna). As zinau kad taip buna truputi, bet man perstejo normaliai! Paskui pakirpo vos vos galiukus, kadangi as nemegstu jokiu priemoniu sukuojant plaukus tai mane tik dziovintuvus isdziovino. Ir pranese kaina: "kadangi nieko perdaug nedaryta, nera nei kirpimo, nei sukavimo, tai kaina "biski" pabrangus dazam tik 110 lituku
. Kaina mane uzmuse vietoje. As tiek net neturejau
. Gryzau namo nepatenkinta nes "nuzarino" grifka nors prasiau to nedaryti bet "netaip paaiskinau" ir dar... kita diena mano galva vel pilna mazu saseliu toje vietoje kur taip degino dazai man galvos oda
Zodziu esu begalo patenkinta ir dziaugiuosi kad laiku prisidirbau bent jau ne ant svenciu
, tik bijau kad nenuslinktu iki Kaledu