Jau ir susikabliuoti spėta Man gera skirpėjas tas, kuris man neaiškinus, ko noriu padaro tai ko noriu Nemėgstu aiškinti, kad va čia tris mm nuimam, čia turiu verpetą ir kažkaip jį apdirbam. Čia kirpėjo darbas mano galvą apžiūrėjus pasiūlyti patį geriausią variantą. Jei man reikia aiškinti, ko aš noriu tai nea. Kirpykloje aš tik pasakau, kad man reikia lengvai sutvarkomos galvos. Na o jei jau keičiuosi kardinaliai, tuomet tariamės, ar labai kardinaliai, ar palaipsniui.
QUOTE(RAMSE @ 2008 03 28, 00:17)
Labukas visoms SOS! Reikalinga gera kirpeja Kaune,nes mano buvusioji labai mandra pasidare ir nepriima,bet idomiausia tai priezastis kuria man nurode.Beveik metus nepasirodet pas mane,tai kokia jus man kliente! Geras ane?
Nu va, buna ir taip dar
O as vakar buvau pas kirpeja, nureziau 5 cm ilgai augintu plauku ir pasidariau grifkute Kadangi norejo eiliny karta nutamsint mane, tai eiliny karta dazysiu namie
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 28, 10:01)
Nu va, buna ir taip dar
O as vakar buvau pas kirpeja, nureziau 5 cm ilgai augintu plauku ir pasidariau grifkute Kadangi norejo eiliny karta nutamsint mane, tai eiliny karta dazysiu namie
Ir pas ka gi buvai? Nei jei norejo nutamsinti, tai itariu, kad ne pas Judita
QUOTE(sachar @ 2008 03 28, 11:03)
Ir pas ka gi buvai? Nei jei norejo nutamsinti, tai itariu, kad ne pas Judita
Pas Juoza atsitiktinai uzsukau ampuliu nusipirkt, ir papuoliau Norejau pasikeist smarkiau, o Juditai buvo gaila kirpt mano plaukus, tai tik galiukus pakirpo. Bet kadangi jie siaubingai velesi ir nesusitvarkiau, paprasiau Juozo stai tokios sukuosenos
http://public.fotki....g-blonde-c.html
Ir dabar su tokia esu Tik kadangi pas mane plaukai nerealaus tiesumo, tai reik juos su fenu gerai padorot, kad galai taip butu kaip nuotraukoj. Esu esu patenkinta. Dabar dar begsiu dazu pirkt panasiu kaip nuotraukoj
Fotikas neveikia, kitaip ir realia sukuosena savo ymesciau
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 28, 11:24)
Atrodo fantastiskai
QUOTE(sachar @ 2008 03 28, 12:35)
Atrodo fantastiskai
Man ir patinka, jauciuos dabar tokia... Grazesne Dabar tik spalvyte panasia reik isgaut
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 28, 11:38)
Man ir patinka, jauciuos dabar tokia... Grazesne Dabar tik spalvyte panasia reik isgaut
Egliukasz,cia tu?!jezus kokia grazi mergiote
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 03 28, 14:47)
Egliukasz,cia tu?!jezus kokia grazi mergiote
Jei gerai suporatau tai cie ne ji Cia tik sukuosena parodyt norejo, bet tikiu, kad Egliukasz dar grazesne
as varyt eisiu pas Judita, tikiuosi viskas bus super
QUOTE(juka05 @ 2007 09 24, 15:51)
Gal kas zinot, kur dabar dirba Lena, kuri dirbo Silainiuose "Saulejoj". Paskambinau uzsiregistruoti, pasirodo, jos ten jau neber
Ji "Saulejos" savininke ir kaip kirpeja nebedirba