Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Gal kluri kirpotes mole esancioje kirpykloje? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 10 07, 14:25)
Mirk ish juoko  lotuliukas.gif  Cia kalba nejo apie tiesiog zirkles, o apie paprastas ir apie karshtas, o su karshtom mazai kas dirba.  lotuliukas.gif Patikek, tikrai nera skirtumo, ar zirkles 150lt ar 550lt kainuoja.  lotuliukas.gif Meistrui, gal ir yra, bet klijantui, tikrai ne.

o man juokas ima is tavo posto, doh.gif nes patys kirpejai sako, kad zirkles labai svarbu
grubus palyginimas - ar plaukus kirpsit su "popiriaus" zirklem ar su astriom kaip britva ir kadangi plaukai kaip vamzdeliai tai jei nelygiai juos nupjausi tai greiciau ir sakosis, o jei krastas bus lygus tai ir neskilines

bet kaip sakoma kiekvienam savo
Atsakyti
Gal kuriai nors teko lankytis grozio salone BEAUTY and WELLNESS? Vyras pas kirpeja dovanu cekiuika padovanojo, tai idomu, kaip is ten atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2007 10 30, 23:48)
o man juokas ima is tavo posto,  doh.gif  nes patys kirpejai sako, kad zirkles labai svarbu
grubus palyginimas - ar plaukus kirpsit su "popiriaus" zirklem ar su astriom kaip britva ir kadangi plaukai kaip vamzdeliai tai jei nelygiai juos nupjausi tai greiciau ir sakosis, o jei krastas bus lygus tai ir neskilines

Na, kadangi kerpa ne su popieriaus zirklem, o su plaukams skirtom, tai skirtumas jei ir yra, tai toks menkas, kad... doh.gif Ash kalbejau apie zirkles kainuojancias 150lt ar 500lt, tas pats sh... tik kitoj rankoj doh.gif Ne vieno meistro esu klausus apie zirkliu itaka plauku galiuku skilinejimui ir panasiai, deja to nera pastebeta mirksiukas.gif Aisku, jei plaukus bandysi staliniu peiliu nurezht, tada taip... lotuliukas.gif
Yra dar kita medalio puse, klientas ne visada suzino teisybe, taip kad, noredami pateisinti kainas ar prisitraukti zmones, kirpejai gali sugalvot, kad ir, auksinem zirklem kirpti plaukai greiciau auga... doh.gif Tai normalu, visur, kur esi priverstas ieshkoti savo kliento, savos nishos, turi pasiulyti tai, ko nera kitur, arba suteikti geresne paslauga, nei kazkas, kad suteikia... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 31 spalio 2007 - 00:17
QUOTE(Rani @ 2007 10 30, 22:48)
o man juokas ima is tavo posto,  doh.gif  nes patys kirpejai sako, kad zirkles labai svarbu

baikit jus cia viena is kitos postu juoktis - cia ir kvailam aisku, kad ner ko lygint popieriniu ir normaliu zirkliu - nereikia pulti krastutinumus friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 10 31, 01:09)
Na, kadangi kerpa ne su popieriaus zirklem, o su plaukams skirtom, tai skirtumas jei ir yra, tai toks menkas, kad... doh.gif  Ash kalbejau apie zirkles kainuojancias 150lt ar 500lt, tas pats sh... tik kitoj rankoj  doh.gif  Ne vieno meistro esu klausus apie zirkliu itaka plauku galiuku skilinejimui ir panasiai, deja to nera pastebeta  mirksiukas.gif  Aisku, jei plaukus bandysi staliniu peiliu nurezht, tada taip... lotuliukas.gif
Yra dar kita medalio puse, klientas ne visada suzino teisybe, taip kad, noredami pateisinti kainas ar prisitraukti zmones, kirpejai gali sugalvot, kad ir, auksinem zirklem kirpti plaukai greiciau auga...  doh.gif Tai normalu, visur, kur esi priverstas ieshkoti savo kliento, savos nishos, turi pasiulyti tai, ko nera kitur, arba suteikti geresne paslauga, nei kazkas, kad suteikia... 4u.gif

Ech merginos, tikrai yra skirtumas ir dar koks mirksiukas.gif aišku geri batai ne visada gali padėti ne itin profesionaliam šokėjui šokti, bet skirtumas yra ir didelis.
p.s. už 500 Lt nė ketvirčio gerų žirklių nenupirksi doh.gif
Atsakyti
Griztant prie temos... Noriu pasidziaugti savo kirpeja Egle (EGLES salonas, adresu Kapsu g., Kaunas) pas kuria dar nuo studiju laiku vazineju is Vilniaus.

Liuks zmogus! Patinkta tai, kad nebijo dirbti su plauku, ji jaucia, sutvarko, sudelioja. Saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
Koks cia rajonas? Net neisivaizduoju, kur ta Kapsu gatve...Gal ji turi koki tinklapiuka, kur dirba?
Atsakyti
QUOTE(Katute @ 2007 11 03, 08:40)
Koks cia rajonas? Net neisivaizduoju, kur ta Kapsu gatve...Gal ji turi koki tinklapiuka, kur dirba?

Žaliakalnis. www.maps.lt susirask
Atsakyti
Taigi, atsiprašau, jei jau rašyta smile.gif tačiau noriu išsirinkti kirpėją ne sau smile.gif Kirpėjos reikia mano mamai (netoli 50 metų, plaukai šiuo metu maždaug iki pečių). Nori dažyti (paprastai renkasi natūralią spalvą), taip pat kirptis. Nebijotų išbandyti kažko naujoviškesnio, bet kartu ne pernelyg ekstravagantiško. Taip pat norėtų, kad plaukus būtų galima lengvai sutvarkyti kiekvienam rytui, na, žodžiu, kad parinktų, kas jai tinka. Labai daug mokėti gal ir nelabai pageidautų, tačiau jei labai labai patiks - galėtų ir kiek daugiau. Tikiuosi, supratot, ko ji pageidauja.... ir galit rekomenduoti kirpėją, kuri jai tiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2007 11 04, 21:00)
Taigi, atsiprašau, jei jau rašyta smile.gif tačiau noriu išsirinkti kirpėją ne sau smile.gif Kirpėjos reikia mano mamai (netoli 50 metų, plaukai šiuo metu maždaug iki pečių). Nori dažyti (paprastai renkasi natūralią spalvą), taip pat kirptis. Nebijotų išbandyti kažko naujoviškesnio, bet kartu ne pernelyg ekstravagantiško. Taip pat norėtų, kad plaukus būtų galima lengvai sutvarkyti kiekvienam rytui, na, žodžiu, kad parinktų, kas jai tinka. Labai daug mokėti gal ir nelabai pageidautų, tačiau jei labai labai patiks - galėtų ir kiek daugiau. Tikiuosi, supratot, ko ji pageidauja.... ir galit rekomenduoti kirpėją, kuri jai tiktų smile.gif

As gal rekomenduociau Edita is Atide salono, ji mano mama jau nemazai metu kerpa, sugalvoja naujesniu kirpimu, nebijo paeksperimentuot, neblogai dazo, kainos irgi ne kosmines, tik va tel.tai neturiu, bet manau senoj tikrai yra pamineta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2007 11 04, 20:47)
As gal rekomenduociau Edita is Atide salono, ji mano mama jau nemazai metu kerpa, sugalvoja naujesniu kirpimu, nebijo paeksperimentuot, neblogai dazo, kainos irgi ne kosmines, tik va tel.tai neturiu, bet manau senoj tikrai yra pamineta smile.gif

nu bet jau ji labaaaai drasiai eksperimentuoja su zmonem, vien del to ir nustojau pas ja eiti, viena karta iskarpe kaip reikalas, kita, trecia ir plauku nebeliko, kai atnesiau paprasto a la Audrey Hepburn kirpimo nuotrauka - sakau mane aprastai taip, tai tik stume stume ranka, kai iskarpe tai net apakau - ne is tolo nepanasu buvo schmoll.gif nu net minties, paliko tokius 7is ilgesnius plaukus gale, kirpcius trumpucius (nors sakiau kad pas mane prieky verpetas, tai itark kaip ten atrode), be to krevai apkirpo - ne asimetriskai, bet kreivai doh.gif
Atsakyti