niu mergaites, laukiu nesulaukiu Jusu tolimesniu atsiliepimu apie Juozuka
nes gundausi, netgi labai gundausi ir as
taip, uz milikoniu kalno kai pamatai sankryza suki i kaire. kioskus "po kaire" pravaziuoji, namus pravaziuoji ir pamatai po kurio laiko (tikrai ne keli namai uz sankryzos, o siek tiek pavaziavus ) pasimato toooks riuzavas namas su iskaba (ko gero, neseniai isikure, nes toks riuzavas pries metus nebuvo. pas mama vis vaziuoju ir nustebau, kad ten butent TAS salonas). kaip grozio salonui, tai labai "kitcine" architektura. a le i akis krenta is karto. gal toks tikslas ir buvo? niu, nesvarbu. svarbu, kad Juozukas mane pakeretu
QUOTE(Faustikas @ 2008 03 07, 12:24)
taip, uz milikoniu kalno kai pamatai sankryza suki i kaire. kioskus "po kaire" pravaziuoji, namus pravaziuoji ir pamatai po kurio laiko (tikrai ne keli namai uz sankryzos, o siek tiek pavaziavus ) pasimato toooks riuzavas namas su iskaba (ko gero, neseniai isikure, nes toks riuzavas pries metus nebuvo. pas mama vis vaziuoju ir nustebau, kad ten butent TAS salonas). kaip grozio salonui, tai labai "kitcine" architektura. a le i akis krenta is karto. gal toks tikslas ir buvo? niu, nesvarbu. svarbu, kad Juozukas mane pakeretu
Jau ten senai jis stovi,nes as ne vienus metus ten vaikstau.Ten zmones gyvena,o apacioj manikiura daro ir kirpykla,gal todel tas namas toks.
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 07, 11:54)
Butinai parasykit atsiliepimus gryzusios, ar patiko, ir ka padare jusu plaukams
ka padare??
padaze saknis ir pakirpo galiukus uz 160.00.
ispustas burbulas cia neveltui per google nieko ir neismeta,nes neverta,nesuprantu nuo ko cia aikciojat?
Gryztu pas Ina
QUOTE(Ulė @ 2008 03 07, 18:29)
ka padare??
ispustas burbulas cia neveltui per google nieko ir neismeta,nes neverta,nesuprantu nuo ko cia aikciojat?
Gryztu pas Ina
Gryztu pas Ina
Na ka as galiu pasakyti, rezultatas patiko, bet stebuklo nepadare. Ka galiu pasakyt, pabandziau, nesigailiu, bet kazi ar keisiu savo senaji kirpeja
Idomiai cia Pas mane labai daug plauku,jie iki juosmens.Man nudaze,pakirpo galiukus,fenavo ir tiesino.Mokejau 140lt .Rezultatas puikus
Kiekvienam tas pats kirpejas tikrai neitiks ir nepatiks. Bandom, nusiviliam arba dziaugiames. Ir cia tikrai neispustas burbulas Juozukas. Man visada patiko ka jis padaro .Kai suzinojau kad Vilniui uz galiuku pakirpima ima 270 lt, be dazymo, tai pas ji tikrai nedaug atrodo mokam.
O gal cia taip musu isgirtasis Juozelis susikele kainas??? Pamate, kad klienciu padaugejo, verta kelti kainas kaip manot merginos? Nes kazkaip sakyciau daugokai sumokejo uz padazyme bei kirpima
Ne, dar pries sita isgyrima panasiai eme
QUOTE(polo @ 2008 03 08, 00:09)
Ne, dar pries sita isgyrima panasiai eme
Tada labai keista man keite visa plauku spalva ir sumokejau 135lt, o dabar jau reikia tartis del saknu dazymo, tai kiek suplosiu si karta
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 07, 23:48)
Tada labai keista man keite visa plauku spalva ir sumokejau 135lt, o dabar jau reikia tartis del saknu dazymo, tai kiek suplosiu si karta
Jei tu apie Juozuka sneki, tai saknu dazymas ir pakirpimas apie 80 lt kainavo. O as nuo 120 iki 150 moku.