Sveikos, merginos
Esu neseniai iškepta kaunietė, tai jūsiškių gražinimosi subtilybių kaip ir nežinau... Teko pabuvot vienoj kirpykloj: ėjau su plaukais žemiau pečių, norėjau, kad iškarpytų per visą ilgį - ežiuku prie viršugalvio ir palaipsniui ilgėjančiais bei nudažytų tokia specifine raudona spalva (neišsiplėsiu). Tai... Nukirpo totaliai be ryšio (neišsiplėsiu, čia foto reikėtų, o neturiu), nudažė tokia bjauria violetine spalva... Žodžiu, jei grįžus net manasis pasakė, kad atrodau nekaip, nepatinka (nors šiaip jis "aklas" gerąja prasme - aš jam visada graži ir visi pasikeitimai man tinka
, o jei jau pasako "truputį pakoreguok" - tai gali nujaust, kad nepatinka - labai diplomatiškas
), tai galite įsivaizduoti, kaip aš pati jaučiaus ir sau atrodžiau... Baisu buvo...
.
Taigi, norėčiau kreiptis (iš anksto prašau niekieno neįsižeisti) į galbūt čia būvojančias "pakvaišusias" mergaites - gal kuri nors iš jūsų puošia savo galvelę kokia netradicine šukuosena - kaltūniuku, įdomesniu spalvų sąskambiu (nenoriu plaukų nei stipriai "platiniškai" šviesint, nei tiesint . . . neturiu gelinių nagų . . .) - kur jūs tai darot?
Bijau eit pas bet ką... Norėčiau, kad ir kaina nebūtų iš kosmoso srities... Na, kokie 200 - 300 būtų nieko...
Ačiū už pagalbą