Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Nonka @ 2008 01 20, 19:48)
Na tai va man irgi panašiai buvo- savaitę liuks, o po to vis geltonėja geltonėja ir "nusigeltonėja"  doh.gif
Dabar su Wella kita kirpėja dažo, bet dar nesupratau, ar ir dažai, ir kirpėja man patinka  blush2.gif  Tai vat užtat ir galvoju gal reiks pabandyt ir kitus kirpėjus/as ax.gif    cool.gif

Is pilkintoju siulyciau L`oreal Silver shampoo arba Schwarzkopf irgi Silver`is vadinasi berods, man jie patys paciausi buvo 4u.gif Isvis L`oreal labai geros kaukes yra Repair linijos pazeistiems plaukams, super atgaivina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 21, 18:09)
Is pilkintoju siulyciau L`oreal Silver shampoo arba Schwarzkopf irgi Silver`is vadinasi berods, man jie patys paciausi buvo 4u.gif  Isvis L`oreal labai geros kaukes yra Repair linijos pazeistiems plaukams, super atgaivina ax.gif

Ar cia kalba eina apie profesionaliaja Loreal plauku prieziuros linija? 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, iki kada bus remontuojamas Baidis. Aš niekaip negaliu prisiskambinti.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 21, 18:09)
Is pilkintoju siulyciau L`oreal Silver shampoo arba Schwarzkopf irgi Silver`is vadinasi berods, man jie patys paciausi buvo 4u.gif  Isvis L`oreal labai geros kaukes yra Repair linijos pazeistiems plaukams, super atgaivina ax.gif

Dėkui, kaukę būtinai išbandysiu 4u.gif O dėl tų pilkintojų tai truputį prisibijau, kad nesugadintų apskritai spalvytės ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurasili @ 2008 01 22, 10:58)
Gal kuri žinote, iki kada bus remontuojamas Baidis. Aš niekaip negaliu prisiskambinti.

Šioje temoje mačiau, kad rašė, kad iki vasario.. 4u.gif Bet aš ten nesilankau, tai tiksliai nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 01 22, 08:51)

Taip, esu dirbusi kirpykloje administratore, tad teko daug ant savo plauku pabandyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nonka @ 2008 01 22, 11:36)
Dėkui, kaukę būtinai išbandysiu  4u.gif  O dėl tų pilkintojų tai truputį prisibijau, kad nesugadintų apskritai spalvytės  ax.gif

Svarbiausia yra neperlaikyti jo - dvejopas naudojimo budas yra: arba skiesti vandenyje ir perpilti plaukus ( bet tada reikia ismanyti kokiom dalim maisyti), arba tiesiog kaip paprasta sampuna uzsitepi ant plauku, pamasazuoji ir plauni - sekundziu reikalas mirksiukas.gif Man jis tikrai nebuvo pagadines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dar nemama @ 2008 01 18, 17:12)
As lankausi, sesuo lankosi, vyrai... biggrin.gif
Visi patenkinti thumbup.gif

pas kokia kirpeja konkreciai? as noriu kad man pakeistu stiliu ir kad kaina atitiktu rezultata ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mato_mamyte @ 2008 01 16, 15:13)
gal kuri buvote Megos kirpykloje Salon+ ?Pasidalinkite patirtimi

Aha teko , bet ten l brangu, nors ner uz ka moketi, na aisku ten kaip ir visose kirpkykloose ant kokos uzsisoksi, siaip as ten perku plauku priemones, bet ir tos ten kainuoja, vien uz sampuna moku 85 lt , nors bendriau kiekvienam brangu skirtingai skamba mirksiukas.gif
Siaip kirpeja reikia rinktis ne kirpykla , nes grazus interjeras dar nieko nepasako apie kokybe nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 22, 12:42)
Taip, esu dirbusi kirpykloje administratore, tad teko daug ant savo plauku pabandyti ax.gif
Papildyta:
Svarbiausia yra neperlaikyti jo - dvejopas naudojimo budas yra: arba skiesti vandenyje ir perpilti plaukus ( bet tada reikia ismanyti kokiom dalim maisyti), arba tiesiog kaip paprasta sampuna uzsitepi ant plauku, pamasazuoji ir plauni - sekundziu reikalas mirksiukas.gif  Man jis tikrai nebuvo pagadines 4u.gif

Dėkui, dabar aiškiau 4u.gif Seniau tai aš maišydavau su vandeniu, bet ilgėliau palaikydavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonka @ 2008 01 22, 13:45)
Dėkui, dabar aiškiau  4u.gif  Seniau tai aš maišydavau su vandeniu, bet ilgėliau palaikydavau  blush2.gif

Jy reikia moketi skiesti, as pati nerizikuoju, nors zinau, kad y 3 litrus vandens uztenka kazkur sauksto jo, gerai ismaisai, perpili plaukus ir tada nereikia net perskalauti, bet va saukstas saukstui nelygus, tad naudoju kaip sampuna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2008 01 22, 08:51)

Jeigu is profesionalios linijos,tai sviesiems plaukams labai gerai Shine blond sampuniukas,su juo galima plautis kiekviena karta,jis priduoda blizgesio ir lengvo perlamutro. thumbup.gif dar yra ir tokia kauke,ir,kam reikia,putos. O su Silver`iu kiekviena kart plaut negerai,nes per daug nusipilkins ir jis truputi sausina plaukus.
Atsakyti
QUOTE(jurasili @ 2008 01 22, 09:58)

as tai supratau, kad ir per vasari remontuos.. bet gi gali pabandyt paskambint (kad ir ta vasari, neatsilieps -reiskia remontas mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(_mamyte_ @ 2008 01 22, 19:11)
Jeigu is profesionalios linijos,tai sviesiems plaukams labai gerai Shine blond sampuniukas,su juo galima plautis kiekviena karta,jis priduoda blizgesio ir lengvo perlamutro. thumbup.gif dar yra ir tokia kauke,ir,kam reikia,putos. O su Silver`iu kiekviena kart plaut negerai,nes per daug nusipilkins ir jis truputi sausina plaukus.

O kaip atrodo sitas sampunas? Ir kokia jo kaina?
Atsakyti