Na ka, gryzau is Juozo. Super malonus vyrukas, o ir nukirpo bei padaze tikrai labai graziai Is mano ryzu plauku sugebejo padaryti sviesius su vos vos pilksvu atspalviu, zodziu jo darbu esu labai labao patenkinta Uz kirpima, dazyma, ampulytes dejima sumokejau 140 Lt, bet negaila nei lito
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 17, 20:12)
Na ka, gryzau is Juozo. Super malonus vyrukas, o ir nukirpo bei padaze tikrai labai graziai Is mano ryzu plauku sugebejo padaryti sviesius su vos vos pilksvu atspalviu, zodziu jo darbu esu labai labao patenkinta Uz kirpima, dazyma, ampulytes dejima sumokejau 140 Lt, bet negaila nei lito
Na va,labai laukiau tavo atsakymo.Galvojau,kada gi tu uzsirasius pas ji Ir zinai,kazkiek nerimavau.Vis tiktai kazkokia atsakomybe ir man teko.Juk rekomendavau Tai labai labai dziaugiuosi,kad tiko ir patiko
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 01 17, 22:18)
Na va,labai laukiau tavo atsakymo.Galvojau,kada gi tu uzsirasius pas ji Ir zinai,kazkiek nerimavau.Vis tiktai kazkokia atsakomybe ir man teko.Juk rekomendavau Tai labai labai dziaugiuosi,kad tiko ir patiko
Aciu tau labai uz rekomendacijas, pateisino visas viltis. Dazyti plaukus ir as pati moku, tik va niekaip nerasdavau dazu, kurie ta ryzuma nuimtu, o jis be vargo nutonavo man juos. Taremes, kad su milteliais nebalinsim, nes auginu plaukus, ir pakirpo vos centimetra galu ( ne taip kaip kitos, rezia negailedamos ). Zodziu tikrai viskas buvo labai super Dar ne karta uzsuksiu pas jy manau
Dar viena mamyte buvo 12 valanda sendien pas jy, ydomu kokie jos atsiliepimai bus
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 17, 22:46)
Aciu tau labai uz rekomendacijas, pateisino visas viltis. Dazyti plaukus ir as pati moku, tik va niekaip nerasdavau dazu, kurie ta ryzuma nuimtu, o jis be vargo nutonavo man juos. Taremes, kad su milteliais nebalinsim, nes auginu plaukus, ir pakirpo vos centimetra galu ( ne taip kaip kitos, rezia negailedamos ). Zodziu tikrai viskas buvo labai super Dar ne karta uzsuksiu pas jy manau
Dar viena mamyte buvo 12 valanda sendien pas jy, ydomu kokie jos atsiliepimai bus
O kur jisai dirba?
QUOTE(Sigitano @ 2008 01 18, 01:19)
O kur jisai dirba?
Grozio karalysteje, silainiuose
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 17, 22:46)
Buvau, ir ka galiu pasakyti, suzaveta likau Jau ir kitam kartui susitarem, t,y, siam sestadieniui
Galiu drasiai sakyti, kad pats maloniausias stilistas is visu mano aplankytu ( o ju esu aplankius tikrai nemazai), labai daug geru patarimu dave, labai grazia spalvyte parinko, bei, zinoma, apkirpo, atrodo, kad puikiai zino ko as butent noriu. Net maniskis mane pamates uzsimane pas Ji apsilankyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 01 17, 21:12)
O sakyk su kokios firmos dažais jisai dažo?
QUOTE(sweeta @ 2008 01 02, 17:55)
gal kas lankosi Azuolyno sporto ir sveikatingumo centre esancioje kirpykloje? idomu butu suzinoti atsiliepimus
As lankausi, sesuo lankosi, vyrai...
Visi patenkinti
o gal kas kanors pigesnio rekomenduotumet?
QUOTE(Nonka @ 2008 01 18, 17:09)
O sakyk su kokios firmos dažais jisai dažo?
Alpha Parf, lygtais taip rasosi Tausoja plauka kaip KEUNE dazai, bet issilaiko nepalyginamai geriau ir grazesnes spalvos, labiau atspalviai y naturaluma, pilksvuma, nera tokiu super ryzu, geltonu atspalvu