QUOTE(dolile @ 2008 01 07, 12:27)
Už dažymą su kirpimu sumokėjau
230lt Kaip mano sesuo sako, dar tiek nebuvau mokėjus pas kirpėją, bet šiaip negaila pinigėlių - esu visiškai patenkinta dažymu, o ypač kirpimu
kažkaip po mano kirpėjos išvažiavimo nė viena kirpėja nenukirpdavo taip, kad po to išsiplovus galvą būtų lengva susitvarkyt ir kad gražiai atrodyčiau ir svarbiausia sau patikčiau
O šiaip manau, kad kirpimo užteks kokiems 3 mėnesiams, tai ta suma ne tokia didelė ir gaunas - juk net mažiau nei kas du mėn mokėt po 120lt, kaip būdavo iki šiol
na tai valio, kad tiko. Tavo plaukai matyt panašaus ilgio, kaip mano, kažkur iki pečių
Nes aš už dažymą su kirpimu palieku 200lt su nuolaida, kaip nuolatinė klientė. Tik tas mano nuolatinukas kas trys mėnesiai, apželiu, kaip Adamsų pusbrolis Itas ir tada jau einu
Taip kada tavo paskaičiavimai tikslūs
Papildyta:
QUOTE(beglyte @ 2008 01 07, 23:25)
o tavo ilgi plaukai?
jauciu sekanti karta ir as pas ji rasysiuos...
vis gundausi, gundausi, bet va ateinanti sestadieni isbandysiu visu isgirtaja Ina, o paskui jau pas Andriu bandysiu.
Beje, klausdama kainos, tikejausi dar daugiau...
manau, kad dolilės plaukai nėra labai ilgi
pagal kainą su savaisiais lyginu
Manau turėtų ir pas Iną patikti (man ji patiko), bet...Andrius geriau, nors ir kainų skirtumas ženkliai skiriasi. Tik anksčiau ir būtent man Ina kai padarė vieną kirpimą, jau nesugebėjau kito išmušti, visada taip pat kirpdavo, tik ilgius pavarijuodavo. Labai fainai vestuvėms ji mane buvo sušukavusi, SUPER. Va šioje srityje ji Andrių man bent atrodo lenkia, nors Andriaus proginių šukavimų realiai neesu mačiusi. Bet Inos išbandžaiu ir likau patenkinta iki negalėjimo